MacBook Air umure wis sepuluh taun saiki

Ing tanggal 29 Januari 2008, MacBook Air bisa ndeleng kabeh, laptop sing nggumunake para pangguna, utawa paling ora, kanggo nuduhake kabeh manawa ana laptop liya, laptop sing bisa digawa menyang endi wae, sing bisa kepenak lan mesthine bisa dadi apik. Iki mesthine minangka salah sawijining mripat tengen pungkasan Steve Jobs.

Kita bakal nindakake kajian babagan sejarah MacBook Air, laptop sing wis suwe dadi referensi ing kabeh pasar, nanging tanpa mangu-mangu wis sesambat kanggo renovasi.

Ing acara sing biasane, Steve Jobs duwe ide njupuk laptop saka portofolio khas… kepiye carane bisa ditindakake? Apple pancen pengin menehi corak, hit sing sejatine wis pirang-pirang taun sadurunge uga nganggo laptop sing nggumunake warga lan wong liya, lan tanpa mangu-mangu bakal bisa maneh nganggo laptop liyane. Ninggalake kisaran Pro, sing ora butuh introduksi, saiki wayahe nuduhake apa sing bisa ditindakake Apple ing babagan desain. Mangkene carane sing mesthi ana laptop sing paling menarik lan lancip ing pasar. Kabeh iki duwe masalah, sing paling bola-bali ing perusahaan Cupertino, regane udakara 2.500 euro.

Apa sing digawe MacBook apik kanggo industri

Nanging ana daya tarik, sing utama ing ndhuwur desain kanthi bahan premium lan ringan, yaiku sing diiringi drive SSD, disk sing saiki katon wajib ing Mac lan PC sing paling dhuwur, nalika semana ora diarepake uga ora diarepake ing laptop, kaya biasane Apple teka sawetara taun sadurunge lan merek meksa supaya bisa milih hard drive sing luwih cepet.

Nanging ora mung merek sing katon serem, pangguna wiwit ngerti manawa SSD nggawe sistem operasi bisa langsung mabur, dheweke ndeleng manawa kurang hardware ing prosesor lan level RAM, laptop tumindak luwih apik tinimbang sing dituduhake dening wong liya .. luwih akeh ... Apa iki revolusi SSD? Bisa uga. Nanging, saiki wis wayahe menehi popularitas sing diarani Ultrabook, lingkungan sing sanajan wis nyoba, mung Apple sing ngerti carane sukses, nyatane merek wis pungkasane tundhuk ing pirang-pirang taun ing kisaran iki.

Nanging, bagean liyane sing wis dianggep manufaktur ilang, otonomi, uga dieksploitasi, mula yaiku Steve Jobs njanjeni panggunaan 12 jam kanthi siji daya amarga sistem batere sing diadaptasi karo desain piranti kasebut. Pancen ngrampungake, ngluwihi kasunyatan manawa Apple MacBooks mesthi nduweni prilaku sing apik nalika batere, yaiku MacBook menehi apa sing dijanjekake, yaiku tari sing bener antarane perangkat keras, piranti lunak lan batere. Nyatane, pangguna uga wiwit nuntut luwih akeh batere, lan iki minangka prekara sing dipromosekake merek minangka bagean dhasar saka laptop.

Kerusakan sing ditindakake MacBook ing industri kasebut

akeh diajak nemoni kepala CEO Apple nalika dheweke sertifikasi Muerte drive optik kanggo CD ing laptop. Aku isih ngerti yen aku milih Sony VAIO tinimbang MacBook Air amarga sing sadurunge duwe pembaca Blu-Ray, nanging Air malah ora bisa maca DVD sing sedhih. Lan apa sebabé Steve sing lawas, aku ora nate nggunakake drive optik luwih saka limang taun panggunaan. Akeh sing ujar manawa perusahaan kasebut edan, ora ana sing pengin laptop kanthi konektivitas eksternal ... apa sing dielingake kita? Dadi, sabenere MacBook Pro saiki sing mung duwe sawetara sambungan USB-C. Langkah sing angel banget nanging pungkasane merek liyane ditambahake lan pamaca DVD saiki meh ora ana ing laptop kanthi ciri kasebut, nyatane akeh pangguna sing milih ngganti unit kasebut nganggo port kanggo SSD utawa HDD.

Kelumpuhan tuwuh saka resolusi ing layarNalika ing televisi lan monitor resolusi luwih cenderung luwih apik, Apple milih lumpuh iki, resolusi MacBook Air ora cocog, layar LED-backlit 11.6 inci (1.366 x 768) utawa 13.3 inci (1.440 x 900).

Ing wilayah sing padha karo ilange port, USB lan minijack sing ana mengko, sawetara uga ditambahake, kabeh pancen ora cukup ing lanskap komputasi sing port sambungan isih luwih saka prelu. Lan iki carane MacBook Air umure meh sepuluh taun, laptop sing ngowahi industri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)