Game video paling apik ing taun 2015

game paling apik ing 2015 mvj

Kita ora bakal pamitan menyang 2015 tanpa ditinjau luwih dhisik videogame paling apik manawa kita wis bisa nyoba sajrone 12 wulan kebak rilis kanggo kabeh sistem: kompatibel, kaya biasane, kanthi katalog gedhe lan macem-macem ing pucuk driji, PlayStation 4 dominasi pasar konsol, Microsoft nyelehake kabeh daging ing panggangan kanthi program kaya Halo 5 lan malah Wii U wis judhul kaya Splatoon  o Super Mario Maker, sing disenengi para pangguna.

Ing lapangan multiplatform, kita uga seneng game hebat: The Witcher 3 Wis cukup sensasi - penghargaan dheweke menehi kesaksian babagan iki-, sing diantisipasi banget Star Wars Battlefront minangka salah sawijining sing paling asring diputer, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain minangka liyane sing wis ana ing lambene legiun para gamer ... Aja lali karo spesial kita ing kene judhul kunci 2015.

Star Wars Battlefront

Ora diraguhi, iki minangka game paling apik sing bakal dialami, ing pihak katelu lan kaping pisanan, pertempuran paling gedhe sing digawe ing alam semesta Star Wars, sawijining fenomena sing diwiwiti karo film mitos pertama sing dirilis ing taun 1977 lan menehi tandha generasi kabeh. Sampeyan bisa gelut mlaku utawa ngeterake kendaraan sing paling populer ing waralaba, kalebu prajurit pemberontak lan kekaisaran lan uga duwe mitos ing pucuk driji kaya Darth Vader utawa Luke Skywalker.

 

Halo 5: biyung

Master Chief bali kanthi 343 Industri minangka tandha paling sukses ing seri kasebut, kanthi luwih saka $ 400 yuta dikumpulake ing dina pertama ing toko. Halo 5 minangka bab kapindho trilogi sing diwiwiti karo game pungkasan ing franchise sing kita tingali ing Xbox 360, ing endi Bumi maneh ana ing mata angin topan lan mung Kepala Kepala sing bisa mungkasi nasib sing elek kanggo kabeh wong. Mode multipemain terus dadi pilar utama program, luwih apik tinimbang saiki lan kanthi mode Warzone anyar sing narik kawigaten kabeh wong.

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Episode terakhir saka saga sejarah iki digawe ngemis, lan wektu iki, tinimbang dadi judhul Sony eksklusif, dirilis uga ing platform lawas lan ing generasi anyar, tanpa kontroversi gedhe. Sanajan kasunyatane yen cap Hideo Kojima ora bisa dibedakake, hubungan tegang antarane kreatif Jepang lan editor, Konami, nyebabake game kasebut, sanajan cukup pengalaman lan menehi seneng-seneng pirang-pirang jam, nuduhake manawa wis dikemas kanthi rame. Yen sampeyan penggemar saga, aja ragu-ragu ngetik kulit Ula Venom kanggo lelungan liwat Afghanistan lan Angola kanggo nggoleki kepala wong sing ngrusak omah sampeyan lan sedulur sampeyan.

 

Splatoon

Werna lan nyenengake minangka kualifikasi paling apik sing bisa ngiringi game aksi pihak katelu saka Nintendo iki, sing murni fokus ing game online, medan sing Big N kangelan nemoni kapercayan. Splatoon nawakake pertempuran tim paling frenetic ing Wii U lan sparring sore kanthi kanca - utawa mungsuh. Kajaba iku, bisa ditemokake kanthi rega suda, apa sing sampeyan karepake utawa ora, minangka insentif liyane kanggo nyedhaki program iki.

 

Batman: Arkham Knight

Wong bat iki debut ing konsol generasi sabanjure kanthi finish sing apik banget, kaya sing biyen ditindakake ing generasi kepungkur. Mekanika sing bisa dimainake padha persis, mula iki judhul sing terus-terusan - lan ati-ati, Batman Arkham pisanan debut ing taun 2009-. Sanajan, penambahan Batmobile dimaksudake kanggo nggawa macem-macem gameplay sing luwih gedhe, nanging ing prakteke kita bakal sok dong mirsani manawa kakehan penekanan kanggo kendaraan iki. Nanging, yen sampeyan dadi penggemar detektif paling apik ing saindenging jagad lan seneng bab sadurunge kaya kurcaci, sampeyan bakal bisa nahan bali menyang lurung-lurung ing Gotham.

 

The Witcher 3

Geralt saka Rivia teka kaping pisanan ing konsol lan PC kanthi petualangan paling gedhe nganti saiki. Plot, trek musik lan urutane critane game polesan nggawe The Witcher 3 minangka salah sawijining game paling kuat ing taun 2015 iki, lan wis akeh penghargaan sing tiba ing program Poles CD Projekt RED. Kanthi sukses iki, kita yakin bakal luwih akeh petualangan babagan penyihir, sanajan pisanan duwe Cyberpunk 2077, judhul panelitian sabanjure lan luwih ambisi saka Eropa Wétan.

 

jembaré 4

Fallout minangka jeneng liyane sing cocog ing genre main peran lan nggawe kita kaget nalika ngeculake bagean kaping papat ing pungkasan taun, sing bakal diarepake para penggemar legiun, sing uga wis wareg banget karo game Bethesda. Ing kesempatan iki, kita bakal nemokake ara-ara samun ing Boston sing gedhe banget lan mbebayani sadurunge kita bisa nggoleki ing pojok pungkasan. Mekanika sing bisa dimainake wis direvisi lan sistem sing sadurunge, game liyane sing menehi tandha era, wis dadi dhasar sing ditingkatake Bethesda kanggo menehi salah sawijining game sing bisa menehi jam luwih nyenengake nalika ngadhepi preinan Natal .

 

Bloodborne

Judhul eksklusif PlayStation 4 anyar iki dianggep dening akeh pangguna konsol Sony minangka game paling apik ing katalog mesin kasebut. Dikembangake dening Saka Piranti Lunak lan ditandatangani dening Hidetaka Miyazaki, Bloodborne njupuk elemen klasik saka waralaba kaya Jiwa Peteng lan Jiwa Setan lan menehi tambahan tambahan sing bisa dimainake kanggo nggawe salah sawijining pengalaman paling kuat lan nuntut sing bisa ditindakake ing taun 2015 iki. Yen sampeyan ngrasakake saben tetes getih sing mateni nalika ora ana kaanane ing Jiwa, Bloodborne iki sing dibutuhake awak.

 

Xenoblade BABAD X

Sanajan akeh sing nyerah Wii U amarga wis seda lan kepengin ndeleng kabeh warta lan spekulasi babagan Nintendo NX, kasunyatane yaiku desktop paling jiwo pungkasan saka N sing hebat wis nampa taun iki minangka salah sawijining game peran paling apik ing pasar. . Terus sukses sing diraih ing game Wii, Piranti Lunak Monolith nggawa semesta sing luwih kasar, sejarah sing luwih rinci lan luwih akeh kemungkinan kanggo ngentekake puluhan jam ing ngarep Wii U.

 

Undertale

Ing adegan indie, sing ing taun-taun pungkasan iki ngalami tuwuhing eksponensial, kita bisa nyorot game main peran aneh iki. Plot peteng, pementasan retro, pertempuran unik lan cara unik kanggo nggawe sekutu mungsuh, nggawe Undertale minangka salah sawijining game sing paling nggumunake ing pungkasan taun 2015. Yen sampeyan seneng karo genre bawah tanah lan seneng banget tinju kaya piksel, Undertale minangka pilihan sing kudu dipikirake.

 

Mortal Kombat X

Saga veteran sing digawe dening Ed Boon lan John Tobias luwih apik banget lan buktine Mortal Kombat X. sing hebat banget iki. Ing level gameplay, game kasebut wis ngalami perbaikan sing substansial, kanthi pertempuran sing luwih dinamis lan gameplay paling jero sing nate ditemokake. ing judhule saga. Nduwe macem-macem mode game, korban tewas sing paling gedhe sing durung nate kita tingali lan dhaptar para pejuang sing nylametake klasik penting, kayata Sub-Zero lan Scorpion, lan nambah wajah anyar, kayata Cassi Cage sing kuat, D'vorah sing mateni utawa kaisar anyar jagad njaba, Kotal Kahn.

 

Super Mario Maker

Tanpa anané game platform Mario sing anyar, Nintendo ora nggunakake editor sing kuat lan lengkap sing ngidini kita nggawe level 2D sing inspirasi saka jagad tukang ledeng mustika. Nggawe, nuduhake utawa ndownload, ngalahake utawa nantang kanca karo Maker Super Mario sing duwe komunitas gedhe sing bakal njamin umur game bisa suwe.

 

Urip Strange

Wong Prancis saka Dontnod Entertainment, wong sing padha mlebu Remember Me, nggawa petualangan grafis episode saka Square Enix. Plot kasebut ngenalake kita babagan peran para siswa fotografi enom sing bisa bali wektu liwat efek kupu sing diarani lan ngganti kasunyatan. Life is Strange wis dadi salah sawijining game sing paling narik kawigaten para pemain game sing seneng banget ngulandara lan uga dianugerahi penghargaan ganjil. Mesthine, sampeyan kudu menehi editor tamparan gedhe ing bangkekan tangan, amarga ora nduwe subtitle ing basa Spanyol - ing PC, komunitas pemain dhewe sing nyiapake tambalan kanggo terjemahan.

 

Kita uga ora bisa lali seri judhul liyane sing wis kliwat liwat taun 2015 lan pantes diakoni kanggo kualitase lan sesi game sing apik sing diwenehake: Rise of the Tomb Raider, Mad Max, Just Cause 3, Rocket League, Forza Motorsport 6, Project CARS, FAST Racing NEO, Guilty Gear Xrd Sign, Ori lan Wuta Wuta, Yoshi's Woolly World, Teraway Unfolded, Nganti Fajar, StarCraft II : Warisan Cidra, Codename STEAM, Age of Empires II HD: Kerajaan Afrika, SOMA, Crita Dheweke o Hotline Miami 2.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.