Iki minangka inovasi anyar sing ditinggalake MWC 2016

MWC 2016

Kamis pungkasan 25 ing Mobile World Congress nutup lawang edhisi anyar, sing dikarepake para pengunjung wis ngluwihi lan uga akeh warta sing menarik. Ora kaya taun-taun liyane, ing edisi MWC iki yen kita wis ndeleng presentasi piranti sing relevan lan contone LG, Xiaomi utawa Sony pengin gabung karo Samsung amarga saben taun nampilake unggulan anyar.

Mesthi wae, dina Minggu 21 minangka dina sing paling narik kawigaten kanggo kabeh acara, amarga biasane saben taun, luwih ala sajrone kabeh dina yen MWC sing wis ditutup iki katon lan piranti sing luar biasa katon. Yen sampeyan ora kejawab, ing artikel iki, kita bakal nuduhake prekara sing paling relevan sing wis dirilis perusahaan utama ing pasar teknologi.

Samsung Galaxy S7 lan S7 Edge

Samsung

Salah sawijining protagonis hebat MWC 2016 pancen Samsung minangka presentasi Galaxy S7 lan S7 Edge anyar. Kasunyatane yaiku perusahaan Korea Selatan terus dadi salah sawijining perusahaan paling penting ing pasar ponsel lan unggulan anyar minangka salah sawijining smartphone paling misuwur lan misuwur ing pasar.

Galaxy S7 anyar ora nawakake akeh fitur anyar kanggo pangguna, sanajan ana sawetara fitur sing kaget. Sabanjure, kita bakal maneh mriksa spesifikasi utama terminal anyar iki.

  • Ukuran: 142.4 x 69.6 x 7.9 mm
  • Bobot: 152 gram
  • Layar: 5,1 inci SuperAMOLED kanthi resolusi QuadHD
  • Prosesor: Exynos 8890 4 core ing 2.3 GHz + 4 core 1.66 GHz
  • Memori RAM saka 4GB
  • Memori internal: 32 GB, 64 GB utawa 128 GB. Kabeh versi bakal bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Kamera utama 12 megapiksel. 1.4 um piksel. Teknologi piksel dobel
  • Batere: 3000 mAh kanthi ngisi daya cepet lan nirkabel
  • Cooling nganggo sistem cair
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow karo Touchwiz
  • Konektivitas: NFC, Bluetooth, LTE Cat 5, WiFi
  • Liyane: Dual SIM, IP 68

LG G5

LG G5

Dina sing padha Samsung resmi nampilake LG ngluncurake LG G5, smartphone kanthi akeh fitur-fitur anyar, sawetara sing kaget.

Lan LG ora pengin ngetutake dalan sing wis ditemtokake sawetara wektu, lan mutusake mutusake desain LG G4 lan nawakake desain anyar kanggo pangguna, sing uga ngidini kita nambah spesifikasi terminal. Slot Ajaib sing diarani, sing ngidini, kayata, nambah batere piranti utawa nambah kualitas swara liwat sistem swara anyar.

Isih durung ngerti ciri utama lan spesifikasi LG G5 iki? Ing ngisor iki kita bakal nuduhake sampeyan;

  • Ukuran: 149,4 x 73,9 x 7,7 mm
  • Bobot: 159 gram
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 820 lan Adreno 530
  • Layar: 5.3 inci kanthi resolusi Quad HD IPS Quantum kanthi resolusi 2560 x 1440 lan 554ppi
  • Memori: 4 GB LPDDR4 RAM
  • Panyimpenan internal: UFS 32GB bisa ditambah liwat kertu microSD nganti 2TB
  • Kamera Belakang: Kamera Ganda Standar kanthi sensor 16 megapiksel lan sudut amba 8 megapiksel
  • Ngarep: 8 megapiksel
  • Batere: 2,800mAh (dicopot)
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow kanthi lapisan kustomisasi LG dhewe
  • Jaringan: LTE / 3G / 2G
  • Konektivitas: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, AC / USB Type-C) / NFC / Bluetooth 4.2

Sony Xperia X

Sony

Akeh sing ngarepake Sony bakal mbukak Xperia Z6 sing anyar, nanging kayane ora bakal bisa ndeleng terminal kasebut miturut tembung pungkasan saka pihak sing tanggung jawab kanggo perusahaan Jepang. Kanggo ngrugekake Z6 sing diarepake, Sony wis resmi nyedhiyakake kulawarga Xperia X anyar, sing kasusun saka 3 smartphone, rong jajaran tengah tingkat sing beda kayata Xperia X lan Xperia XA, lan Xperia X Performance sing bisa dadi salah sawijining terminal paling apik ing kisaran kelas paling dhuwur.

Pungkasane, durung ana papan kanggo tablet anyar, kayadene mesthine, sanajan ora dikepengini sawetara dina mbesuk lan Sony terus menehi taruhan kanthi jelas ing pasar sing wis suwe banget.

Xiaomi Mi5

Xiaomi

Xiaomi saiki durung dadi rutin ing Mobile World Congress utawa paling ora kanthi anané luwih utawa kurang penting. Pabrikan Tiongkok taun iki wis nampilake acara anyar ing Barcelona Mi5, smartphone sing kuat lan apik sing bakal entuk pasar kanthi rega sing luar biasa sing bakal narik ati para pangguna.

Kanthi a desain apik banget, layar 5,5 inci lan daya gedhe sing didhelikake ing njero ruangan kita nemokake Xiaomi Mi5 sing luwih apik. Kajaba iku, kamera, minangka salah sawijining aspek sing paling penting ing smartphone apa wae, ora adoh banget karo piranti mewah liyane lan yaiku sing diprodhuksi dening Sony, mula sukses bisa dipastikan.

Yen sampeyan durung sithik ngerti karakteristik lan spesifikasi terminal iki, ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan kanthi rinci;

  • Ukuran: 144.55 x 69,2 x 7.25 mm
  • Bobot: 129 gram
  • Layar LCD IPS LCD 5,15 inci kanthi résolusi QHD 1440 x 2560 piksel (554 ppi) lan padhang 600 nits
  • Prosesor snapdragon 820 Quad-core 2,2 GHz
  • Adreno 530 GPU
  • 3/4 GB RAM
  • 32/64/128 GB panyimpenan internal
  • Kamera utama 16 megapiksel nganggo lensa 6P lan OIS 4-sumbu
  • Kamera sekunder 4 megapiksel
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot; Bluetooth 4.1; Dhukungan A-GPS, GLONASS
  • USB Jenis C
  • Sensor sidik jari ultrasonik
  • 3.000 mAh kanthi Quickcharge 3.0

Xiaomi saliyane Mi5 uga wis resmi nampilake Mi4s, terminal sing menarik ing jajaran tengah kanthi mirip karo piranti liyane ing pasar.

Huawei

Huawei Matebook Kab

Huawei wis nate tugasake sadurunge MWC lan kajaba buku mate, piranti hibrida sing menarik ing antarane laptop lan tablet, ora kasedhiya piranti liyane.

Ya njupuk kauntungan saka acara kasebut kanggo nuduhake Mate S anyar, Mate 8 utawa G8, telung terminal menarik sing wis kasedhiya ing pasar.

Kanggo Huawei P9 kayane kita kudu ngenteni sawetara minggu amarga pungkasane ora ditampilake ing MWC, kaya sing wis dikabarake sawetara dina sadurunge wiwitan acara kasebut.

BQ M10 Edisi Ubuntu

BQ

Perusahaan Spanyol BQ nampilake penampilan kaping pisanan kanthi sukses ing Kongres Dunia Seluler 2015. Ing 2016 wis mbaleni maneh lan menehi serangkaian piranti anyar sing narik minat saka meh kabeh wong.

El Aquaris X5 Kab lan Aquaris X5 Plus Kab Iki minangka rong inovasi hebat saka BQ, sing menehi kinerja apik banget, kanthi desain sing luwih canggih lan ati-ati, nanging sing paling penting bisa ditemokake meh kabeh wong.

Kajaba iku Dheweke uga wis ngluncurake M10 Ubuntu Edition, sing dadi taruhan anyar perusahaan Spanyol kanggo sistem operasi Ubuntu. Iki minangka tablet pertama karo Ubuntu lan uga piranti sing menarik, konvergensi ing antarane tablet lan komputer.

Samsung

Alcatel Idol 4s Kab

Alcatel terus nyoba golek maneh ing pasar telephony seluler lan kanggo tujuan kasebut, ing MWC wis resmi nampilake rong terminal anyar, yaiku Alcatel One Touch Idol 4 lan Alcatel One Touch Idol 4s, loro piranti seluler kanthi layar 5,2 lan 5,5 inci sing janji bakal menehi akeh perang ing pasar.

Kalorone minangka penerus Idol 3 sing sukses sing bisa nyelehake Alcatel ing klompok pabrikan terkenal.

ZTE

ZTE Blade V7

Pungkasan, kita ora pengin lali babagan ZTE, sing resmi nampilake Lading V7, smartphone kanthi desain sing apik lan ora ana ciri khas lan spesifikasi sing tepat, sanajan tanpa dadi terminal sing luar biasa, saengga dheweke lali kalebu slot kanggo kertu microSD sing saya populer.

Setahun maneh Kongres World Mobile wis nggawa presentasi smartphone lan piranti liyane sing menarik sing bakal dadi raja sejati ing wulan ngarep. Mesthi wae, ing acara iki, pancen wis ana sing nglirwakake lan kita ngarep-arep bisa ndeleng akeh pakean liyane lan sawetara piranti liyane sing bakal narik kawigaten.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)