Warta utama Android P Beta 2

Sajrone perayaan Google I / O, konferensi kanggo pangembang Google, wong-wong saka Mountain View wis nuduhake kita nomer akeh fungsi sing bakal bebarengan karo kabeh layanan sing saiki ditawakake kayata Gmail, Google Maps, Google Lens, Google Assistant ... uga Android P.

Tanggal 7 Maret, Google ngluncurake beta Android pertama P, versi sabanjure Android sing bakal teka saka wulan September ing kabeh piranti sing kompatibel lan ing antarané ana posisi interior, pangowahan posisi jam ing sisih kiwa layar amarga tekane kedudukan, menu setelan warna-warni , desain ulang setelan cepet ... Ing kene kita nuduhake sampeyan fitur anyar saiki kasedhiya ing versi beta Android P.

Pratinjau Pangembang Android P 2 Piranti sing Kompatibel

Salah sawijining kabaruan utama sing ditemokake ing beta kedua Android P, ditemokake ing pirang-pirang piranti sing kompatibel. Nganti saiki, betas pisanan mung kompatibel karo piranti Nexus lan Pixel, nanging amarga Project Treble, sawetara piranti sing kompatibel karo beta iki wis ditambah nganti 7 model anyar. Model sing saiki lagi dipasarake yaiku kompatibel karo beta Android kapindho Padha:

  • Penting telpon
  • Nokia 7 Plus
  • Oppo R15 Pro
  • Sony Xperia XZ2
  • Aku manggon X21 UD
  • Vivo X21 Kab
  • Xiaomi Mi MIX 2S Kab

Project Treble ngidini manufaktur fokus mung ing kompatibilitas lapisan pangaturan dhewe karo versi Android sing cocog. Kompatibilitas karo macem-macem komponen sing dadi bagean saka piranti bakal dadi tanggung jawab Google dhewe, sing bakal makarya langsung karo pabrikan. Kayane Google pungkasane nemokake kunci sing digoleki supaya bisa cepet ngembangake kuota adopsi kanggo saben versi Android sing diluncurake ing pasar, sanajan saiki manufaktur loro gedhe sing adol smartphone paling akeh ing pasar, Samsung lan Huawei durung menehi komentar babagan masalah kasebut.

Apa sing anyar ing Android P Beta 2

Pandhu arah gerakan

Versi beta Android P anyar iki negesake desas-desus sing wis bocor sawetara minggu kepungkur, lan ing endi kita bisa ndeleng pandhu arah gerakan ing layar kanthi cara sing padha banget karo sing saiki bisa ditemokake ing iPhone X, sing sabanjure diilhami utawa disalin saka webOS, sistem operasi Palm sing saiki ana ing njero televisi LG.

Navigasi kanthi isyarat ngidini kita ora mung cepet ngalih ing antarane aplikasi pungkasan sing dibukak, nanging uga ngidini kita ngakses menu wiwitan kanthi cepet, nutup aplikasi ... Kanggo ngaktifake pandhu arah kanthi gerakan sing kudu dilakoni geser saka ngisor menyang ndhuwur ing layar.

Batere cerdas

Batere tetep dadi masalah utama sing diadhepi saben dina karo smartphone masalah sing wis dialami luwih saka sepuluh taun lan sing saiki duwe solusi sing angel. Android lan iOS uga wis nambah kinerja aplikasi lan sistem umume saengga konsumsi dikurangi. Android Marshmallow lan Android Nougat wis menehi perbaikan sing apik babagan iki.

Kanthi diluncurake Android P, kinerja terminal kita adaptasi karo panggunaan piranti, sing ngidini kita nyuda panggunaan CPU lan aplikasi ing latar mburi nganti 30%, saengga kinerja prosesor ora bakal padha yen kita konsultasi karo akun Twitter tinimbang nonton video ing YouTube utawa seneng game favorit.

Tindakan aplikasi

Sawise tren prediksi sing bakal ditawakake Android P, peluncur aplikasi bakal nuduhake aplikasi sing kemungkinan liyane sing kudu digunakake miturut wayah awan ing ngendi kita nemokake awake dhewe. Kanthi cara iki, yen nalika mangan duwe kebiasaan maca akun Twitter, mula bakal ditampilake dhisik ing peluncur aplikasi.

Kesejahteraan kita

Google wis ngupayakake nambah fitur utama kanggo mbantu ngatasi keseimbangan sing dikarepake ing antarane teknologi lan urip saben dinane. Panel anyar bakal nuduhake cara nggunakake wektu karo piranti, panggunaan aplikasi, kaping pirang-pirang terminal wis dikunci, nomer kabar sing ditampa sedina muput.

Android P nggabungake wektu sing ngidini kita nyetel watesan panggunaan aplikasi. Nalika watesan wektu wis cedhak, aplikasi bakal surem kanggo ngelingake target. Fungsi Wind Down bakal ngelingake yen ora ana wektu kanggo ngrampungake dina iki lan bakal ngaktifake Mode Aja Ganggu amarga saiki kudu turu.

Mode ora ngganggu ora mung bakal tanggung jawab kanggo nggawe bisu lan notifikasi, nanging uga bakal ngilangi kabeh gangguan visual sing ditampilake ing layar nalika mode iki diaktifake.

Padhang adaptif

Kecerahan otomatis ora mesthi bisa digunakake kaya sing kudune lan versi Android sabanjure kepengin sinau cara nyetel sapisan lan kabeh kanthi bener, ngerti kapan wae, kapan lan kepiye cara nggunakake barang cemlorot, ana ing sangisore srengenge sing kuat, ing sangisore cahya gawean, ing dalan kanthi cahya sing cukup ... Padhange layar terus dadi salah siji sing paling tanggung jawab nalika ngonsumsi batere, konsumsi sing uga bakal dikurangi kaya sing wis Diwenehake ing ndhuwur.

Babagan Android P: Intelijen buatan kanggo kabeh

Kaya sing wis dingerteni ing sawetara warta Android nawakake, intelijen buatan minangka bagean sing penting banget versi Android sabanjure, bebarengan karo pembelajaran mesin. Android P bakal sinau nggawe macem-macem setelan ing piranti supaya bisa ngonsumsi sumber daya, kecerahan layar, panggunaan batere kanthi cara kanthi otomatis tanpa pangguna kudu kuwatir kabeh wektu kanggo ngaktifake utawa mateni sawetara fungsi, kanggo nambah umur batere sabisa-bisa.

Intelijen buatan uga ditemokake ing rekomendasi aplikasi, Rekomendasi sing gumantung karo wektu sing ana ing kana, bakal menehi asil utawa liyane, mesthi gumantung karo panggunaan piranti kasebut. Intelijen buatan lan pembelajaran mesin uga bakal tekan sawetara layanan Google utama kaya Google Photos, Google Maps, Google Lens ... saliyane karo Gmail, ing endi layanan surat Google bakal menehi tanggapan otomatis kanthi teks, dudu tembung kaya saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)