Wayahe penurunan Bitcoin, wektu investasi?

Sawise kabeh munggah-mudhun sing ngancani urip mata uang kripto sajrone sejarah, investor reguler sampeyan bakal wis luwih biasa karo kahanan sing semrawut kaya iki, nalika evaluasi mata uang elektronik ganti sewengi.

Nanging ora kalah pentinge, kanggo wong liya, gaya iki terus dadi sebab kenapa ora miwiti dagang Bitcoin karo makelar online utawa miturut cara liyane.

Lan nalika kedadeyan kasebut kedadeyan tetes jinis iki ing regane BTC lan mata uang kripto liyane, akeh sing ora mandheg ndeleng iki minangka alasan liyane supaya ora nandur modal. Nanging mung butuh kajian sethithik kanggo kemunduran anyar iki - uga sawetara sing sadurunge - kanggo nggawe jinis kedadeyan kasebut ing konteks. Uga kanggo ngerteni, bisa uga ora mung bisa dadi umum lan kenapa ora ana sing mundur, nanging uga wektu sing pas kanggo nandur modal.

Sabanjure, kita bakal mriksa kasus iki sing dielingi, ya, ora ana wektu sing tepat kanggo investasi ing mata uang crypto, nanging mung siji cara kanggo nindakake: kanthi ati-ati, akeh panelitian lan kudu nimbang-nimbang akeh risikone.

Musim gugur paling anyar

Wiwit wiwitan pamulihan rega BTC ing wulan Mei 2019 Iki ora dianggep regane murah kaya koin Satoshi Nakamoto sing ditampilake minggu kepungkur. Kaya sing dilaporake situs web warta finansial Bloomberg, level $ 6.500 saben unit sing dituduhake Bitcoin tanggal 16 Desember yaiku garis dhukungan anyar lan malah sawetara ahli negesake manawa regane bisa mudhun dadi $ 4.000.

Miturut ahli sing dikutip versi online medium iki, kerugian ing evaluasi cryptocurrency utama bisa uga disebabake nyerang panguwasa China babagan jinis apus-apus sing ana gandhengane karo cryptocurrency, terus-terusan nyolong lan hacking mata uang crypto lan kurang yakin manawa faktor kasebut nyebabake investor gedhe. Nanging, sanajan kabeh iki, sampeyan uga bisa mikir yen iki ora bakal dadi musim gugur pungkasan. Amarga, bisa uga bakal ana pemulihan. Kaya sing wis kedadeyan kaping pirang-pirang.

Tuladha kepungkur

Kutipan rega Bitcoin nganti Desember 2019

Regane sejarah Bitcoin —Lan ing tangane mata uang kripto liyane— yaiku pagunungan pucuk lan lembah sing ora ana gandhengane umume ing jinis aset iki. Kekurangan pisanan bisa ditemokake ing wiwitan Bitcoin, nalika jeneng iki isih durung ateges banget, ing musim panas 2011. Nalika semana, BTC regane luwih saka $ 20 saben unit sawise regane regane kurang saka dolar sawetara wulan kepungkur. Nanging, sadurunge taun iki, mata uang crypto bali dadi rong dolar.

Maneh, ing musim panas sabanjure ditandhani wiwitan puncak. Saka enem dolar ing wulan Juni 2012, Bitcoin nganti 1.000 wulan November 2013 ... nganti mudhun ing pertengahan 2015 nganti 200 dolar.

Nanging sing paling apik durung teka. Ing wiwitan 2017, unit BTC regane udakara $ 1.000. Ing pungkasan taun iku, regane udakara 20.000. Wektu kegilaan ing BTC diwiwiti. Setahun candhake tiba ing ngisor 3.000. Setengah taun mengko wis cedhak 12.000. Ing tanggal 16 Desember aku maneh ing lembah. Ing lembah 6.500.

Perspektif

Katon kaya sing dideleng, ora ana lembah utawa pucuk sejarah Bitcoin sing ora bisa dibalekake maneh. Ing regane mudhun lan saya ndadak lan ora ana wong, utawa meh ora ana sing bisa ngarepake. Dadi, apa bisa diarani manawa lembah anyar iki minangka wektu sing ora apik kanggo investasi? Leres, sejatine ora. Napa bisa uga, amarga ora ana sing ngerti yen bakal terus tiba tanpa wates.

Utawa bisa uga, sapa ngerti, saiki kita wis ing titik paling ngisor ing lembah kasebut. Lan kabeh sing isih ana saiki dadi promosi anyar. Kita bakal ndeleng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.