TIME wis duwe sepuluh gadget paling apik ing taun 2017

Majalah TIME minangka pathokan ing pirang-pirang wilayah, saka teknologi nganti politik. Makane akeh dhaptar sing dadi bapak kita saka informasi kanggo pungkasan taun. Wingi dheweke mutusake menehi pukulan pungkasan ing teknologi ing taun 2017, kanthi asumsi manawa dheweke ora bakal ngluncurake apa wae sing inovatif banget sajrone taun kepungkur lan kita duwe loro pemenang sing jelas, Nintendo Switch lan iPhone X.

Saben wong ana ing pategalane nanging nglantik dheweke dadi kudu have teknologi ing taun langka iki nalika nerangake gadget. Kita bakal ngerti luwih jero babagan gadget sing paling apik ing 2017 kanggo majalah TIME tanpa diskusi.

IPhone X, sanajan wis telat ing jagad kabeh layar sing dikuasai nganti saiki dening Samsung lan LG, wis bisa menang akeh ati kanthi desain khas, bahan-bahan sing apik banget lan sing paling penting yaiku presentasi perusahaan Cupertino. Sanadyan akeh banget, telpon Apple saiki ora kepenak, mula dheweke mutusake ngluncurake piranti liyane sing luwih murah selaras karo pasar saiki. Nanging sing menang jelas Nintendo Switch, konsol hibrida Nintendo wis bisa narik kawigaten kabeh wong lan entuk persetujuan sanajan wong-wong sing ora tuku.

Majalah TIME top 10

Sing jelas banget yaiku meh ora bisa setuju karo para ahli lan masarakat umum, apamaneh amarga akeh produk kasebut meh nglarang. Miturut sampeyan, apa TOP 10 kasebut?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)