Mupangate tawaran iki: sikat listrik X Pro Elite lan paket 8 kepala sikat Oclean pink

sikat oclean x pro elit

Kanggo njaga karesikan dental apik Penting kanggo duwe sikat listrik sing apik, luwih efektif lan praktis tinimbang sing manual. Pancen, sikat jinis iki luwih larang, nanging ora pantes diremehake, amarga masalah kesehatan. Ing kasus apa wae, yen kita duwe kesempatan kanggo ndarbeni sikat untu listrik sing berkualitas kanthi rega sing apik, kenapa ora entuk manfaat? Saiki kita duwe kesempatan kanggo tuku sing apik banget Sikat untu listrik X Pro Elite karo diskon lan nglengkapi karo iki paket 8 kepala sikat Oclean pink. Kita pitutur marang kowe rincian:

Oclean X Pro Elite, sikat cerdas

El Oclean X Pro Elite Iki minangka bagean saka sikat listrik generasi paling anyar, uga dikenal minangka sikat cerdas. Model iki wis Sertifikasi IPX7 kanggo tahan banyu. Iku uga nggabungake sistem operasi Oclean OS lan sistem saka ngisi daya nirkabel. Kajaba iku, iku bisa ngatur mulyo saka seluler liwat app.

Merek Oclean ngluncurake model iki taun kepungkur kanthi ide ngenalake sawetara perbaikan lan ngowahi sikat iki dadi pathokan kualitas sing bener. Iki minangka aspek sing kudu disorot:

  • Nduwe a bobot banget entheng kanggo sikat karo ciri iki, mung 110 gram.
  • Nawakake 4 mode sikat sing beda, kanthi 32 derajat intensitas sing beda.
  • Iku dilengkapi karo a mesin levitasi magnetik, kanthi kacepetan nganti 42.000 RPM.
  • Duwe Layar tutul LED.
  • Kasedhiya Filamen Dupont Diamond lan nggabungke scraper ilat praktis.
  • Nduwe a 6 axis gyro sensor kanggo nggayuh luwih saka area sikat.
  • Baterei 800 mAh njamin 35 dina nggunakake tanpa ngisi daya. Banget trep kanggo nalika arep ing trip.
  • Pungkasan, Oclean X Pro Elite duwe a sistem wireless charging pionir ing sawijining segmen.

Paling sepi ing pasar

oclean

Thanks kanggo sonic cleaning, sikat luwih efektif lan kurang agresif (iki minangka titik penting kanggo wong sing duwe gusi sensitif). Nggunakake Oclean X Pro Elite, gesekan ing untu kurang, sanajan kapasitas reresik jero luwih gedhe.

El bisu uga liyane saka virtues saka sikat iki, thanks kanggo kombinasi teknologi sonic majeng lan algoritma bisu unik. Asil: hum alus kurang saka 45 desibel (paling murah ing pasar) sing ngidini kita nyikat untu ing wayah esuk tanpa ngganggu turu sapa wae.

Teknologi perawatan kesehatan gigi

Iku uga sikat pinter sing ngawasi obahe nyikat lan ndeteksi titik wuta (panggonan sing reresik ora tekan kanthi apik) kanthi presisi sing dhuwur. Adhedhasar data kasebut, generate laporan saka brushing sing ditampilake langsung ing layar LCD lan sing bisa takon ing app.

Sapa wae sing prihatin babagan kebersihan mulut sing tepat lan njamin kesehatan untune bakal nemokake sekutu sing sampurna ing sikat untu listrik iki.

Ing ringkesan, ndeleng kanthi teliti dhaptar fitur lan keuntungan saka sikat untu listrik iki, misale jek mung pas yen Oclean bakal promosi minangka "sikat untu listrik ultra-sepi lan ultra-cerdas pisanan ing donya".

Saiki sampeyan bisa tuku X-Pro Elite entuk manfaat saka a Diskon 10% ing rega pungkasan nggunakake kupon iki: resik10

Simpenan sing ditrapake kanggo diskon iki kira-kira 10 euro ing jumlah total produk. Biaya pengiriman kalebu. Kajaba iku, garansi rong taun kalebu.

Paket 8 kepala sikat Oclean pink

sirah sikat oclean

Kanggo ngoptimalake X Pro Elite sing apik banget, luwih becik duwe aksesoris sing apik. Floss dental, tas transportasi utawa sterilizer tansah migunani banget. Mangkono uga cukup sirah panggantos.

Iki ngendi kita kudu nyorot tawaran iki Sikat Oclean (paket isi 8 kepala pink), saiki kasedhiya ing diskon 20%.

Kepala iki kompatibel karo kabeh model sikat untu listrik merek Oclean lan duwe kabeh jaminan kesehatan. Elinga yen spesialis nyaranake ngganti sikat (utawa sirah) saben telung sasi.

Kita kudu nyebutake kualitas bahan sing digawe filamen saka kepala kasebut. Desain khusus saka bristles merek Dupont Diamond padha ngoptimalake geter motor saka sikat untu listrik lan nambah asil brushing kanthi cara sing luar biasa.

Kanggo entuk manfaat saka tawaran iki, sampeyan kudu nggunakake kode ing ngisor iki nalika tuku: 20OFFA

Liwat kupon iki, rega final pesawat saka sirah dadi tenan mirah. Mesthine, elinga yen tawaran kasebut mung ditrapake kanggo kepala pink, ora kanggo warna liyane.

(Gambar dijupuk saka situs web Oclean)


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.