Xbox One: kepiye cara nambah?

http://youtu.be/icrgLn7tDIs

Sanajan ing Microsoft isih ditemtokake kanggo nuduhake galeri sing resepsi ing masarakat umum woro-woro Xbox One Wis positif, ana puluhan poling, kanthi nambah udakara 200.000 swara, menehi keseimbangan ing sisih rasa ora puas lan kuciwa.

Yen kita ngelingi manawa mayoritas suara kasebut teka saka pangguna Amerika, kaget yen masarakat sing bakal entuk luwih akeh manfaate lan bakal bisa ngakses luwih akeh konten multimedia dadi negatif banget. Bayangake, kepiye carane masarakat Eropa nampa konsol lan, sing luwih khusus, Spanyol.

Sawise mlumpat, aku bakal muter sawetara fitur sing bakal mbantu nggawe Xbox One luwih apik ditonton lan ditampa, tugas sing babar pisan ora gampang amarga ana keputusan sing elek sing ditindakake dening Microsoft.

XONE

Miwiti, miturut aku, kita kabeh luwih seneng tinimbang liyane, videogames. Sanajan kayane truisme, katalog eksklusif sing eksklusif lan apik kanggo diluncurake lan, sing luwih penting ndeleng lintasan X360, ing jangka panjang. Wis ditemtokake jumlah: limalas bakal dadi eksklusif sing bakal diduweni Xbox One sajrone taun kapisan urip. "Nomer pangembangan simultan paling gedhe ing sejarah konsol Microsoft" sing diumumake. Muga-muga tujuan sing apik, muga-muga ora bisa uga main karo game "cilik" lan berorientasi Kinect.

Terus ing wilayah iki, corak sistem langganan Xbox Live Bakal luwih ditrima sanajan kasunyatane, miturut pratelan, ora bakal katon kaya ngono. Yen Sony wis nindakake perkara sing bener ing taun-taun pungkasan kanthi Ps3, mula kudu menehi konsol nganggo katalog sing luwih apik lan nggawe sing kita kenal minangka PS Plus. Napa ora ndeleng sing padha ing Xbox One?

Microsoft angel yen mandheg ngisi daya Layanan internet (Adol tambah akeh server, opsi sing gegandhengan karo sihir minangka indikasi sing jelas) nanging bisa dipisahake langganan dadi loro (lan malah telu) kanthi nyuda rega akses internet sing sederhana lan nggawe langganan standar dina iki, udakara € 60 sajrone 12 wulan, kanggo nyakup konten kayata game gratis, diskon eksklusif lan elemen liyane sing ditujokake kanggo personalisasi.

XONE2

Lan saiki kanggo mungkasi videogame, loro Ps4 lan Xbox One kudu njupuk conto kedadeyan ing PC wiwit pirang-pirang taun: tawaran apik babagan judhul undhuhan digital. Generasi pungkasan iki wis nyoba sawetara sing isih adoh saka apa sing bisa dideleng ing Steam, nanging kita bisa njupuk pendekatan sing menarik.

Yen ing konten digital gen sabanjure bakal dadi predominate lan, kayane, alangan tartamtu bakal ditemtokake nalika tangan liyane, diskon waktune sing penting bakal nggawe sing luwih apik.

XONE3

Saiki, mlebu ing subyek isi multimediaKita kudu eling yen sethithik sing bakal katon bakal tekan wilayah Eropa. Kanggo miwiti, kita bisa lali babagan pilihan kanggo nonton lan ngrekam televisi amarga panrima TV LIVE bakal mbutuhake wektu kanggo ninggalake AS. Yen jarene, Microsoft kudu nawakake konten sing apik ing saben negara sing didol konsol. Lan, ing ndhuwur kabeh, nawakake sesuatu sing wis suwe ora bisa kita lakoni, kaya sing wis dakkandhakake.

Miturut pendapat saya, ana dhaptar sing apik layanan lan konten sing bakal narik kawigaten. Yen ngomong babagan olahraga, bisa ngakses konten saka NBA, MotoGP utawa Liga Champions bakal dadi titik sing disenengi. Kajaba iku, minangka titik sing mbedakake, fitur kayata konsultasi data lan statistik langsung, multiscreen (sampeyan wis bisa nikmati ing situs web MotoGP) lan liya-liyane bisa ditambahake.

XONE1

Lan yen ngomong babagan film lan seri, dakkira ora ana diskusi sing ditawakake layanan VOD paling gedhe lan paling apik ing donya Netflix. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita ora bisa nikmati layanan iki ing wilayah Spanyol, mula nggawa kanthi eksklusif saka Xbox One bisa dadi titik sing apik banget lan mbedakake.

Lan sampeyan? Apa sing sampeyan takon Xbox One? Lan, ing ndhuwur kabeh, konsol sing bakal ditawakake supaya bisa mlebu ing dhaptar blanja ing pungkasan taun.

Informasi luwih lengkap - Xbox One ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.