Xiaomi Max, phablet ageng sing nuwuhake perasaan sing apik banget

Xiaomi

Xiaomi wis suwe banget dadi salah sawijining pabrikan piranti seluler sing paling populer lan paling populer ing kabeh pasar. Utamane, iki bisa ngrampungake kanthi ngerti cara mbedakake karo pabrikan liyane, nawakake piranti sing menarik lan beda ing pirang-pirang kasus, kanthi rega sing cukup murah. Tuladhane yaiku Xiaomi maks, phablet kanthi layar 6.44 inci sing sawetara minggu kepungkur kita bisa nyoba lan seneng banget.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing bisa dicritakake babagan Xiaomi Max iki yaiku sing wis ngerti kabeh, pancen gedhe banget, nanging saben dinane menehi luwih kaluwihan tinimbang kerugianSanajan ngeterake ing kanthong clono dowo utawa ing tangan sampeyan dhewe bisa dadi misi sing ora mokal, nanging cukup ora kepenak.

Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan phablet iki, utawa meh tablet, saka pabrikan Tionghoa, terusake maca amarga ing artikel iki kita bakal nganalisa kanthi rinci lan bakal menehi pendapat babagan piranti sing duwe sukses dodolan gedhe ing pasar.

Desain

Xiaomi maks

Babagan pisanan sing nggumunake kita ing njaba metu saka kothak piranti seluler iki yaiku ukurane lan sanajan kita ngerti manawa piranti kasebut pancen gedhe banget, kanthi layar luwih saka 6 inci, ukurane uga ngagetake.

Minangka kanggo dimensi kita nemokake dhuwur 173 milimeter lan jembaré 88 milimeter. Kandhunge mung 7,5 milimeter sing ndadekake piranti seluler sing ramping banget. Ukurane, dikombinasikake karo Bobot 203 gram supaya piranti iki ora bisa ditangani nganggo tangan siji, soko sing wis ana, sanajan piranti lunak Xiaomi nggabungake fitur sing apik banget kanggo ngatasi Max iki kanthi mung siji tangan.

Minangka kanggo desaine dhewe, kita nemokake finish logam sing menehi tampilan Premium babar pisan kanggo terminal iki.

Fitur lan Spesifikasi

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Xiaomi Max iki;

  • Ukuran: 173.1 x 88.3 x 7.5 mm
  • Bobot: 203 gram
  • Layar LCD 6.44 inci, kanthi resolusi Full HD 1.920 x 1.080 piksel
  • Prosesor Snapdragon 650/652 enem inti mlaku ing 1.8 / 1.4 GHz, prosesor grafis Adreno 510
  • 3/4 GB RAM
  • 32/64/128 GB memori internal bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Kamera utama 16 megapiksel
  • Kamera ngarep 5 megapiksel
  • Android 6.0.1 Marshmallow kanthi lapisan kustomisasi MIUI 8
  • Batere kanthi kapasitas 4.850 mAh
  • Kasedhiya ing: abu-abu, perak lan emas

Layar

Tanpa mangu-mangu salah sawijining aspek sing paling positif ing Xiaomi Max iki yaiku layar 6.44 inci sing gedhe lan iki bakal ngidini kita nikmati, kayata, konten multimedia kanthi cara sing luar biasa kapan wae lan papan.

Minangka layar ing level teknis, panel LCD IPS bisa ditemokake, kanthi Resolusi HD lengkap 1.920 x 1.080 piksel, dilindhungi Gorilla Glass 4 lan kanthi efek mlengkung 2,5 D ing pinggir. Kelengkungan iki bisa ora dingerteni nganti, kayata, kita sijine gelas tempered lan ndeleng kepiye cara ora diselehake kanthi sampurna.

Salah sawijining kaluwihan gedhe phablet iki, lan ora dadi piranti sing gedhe banget, yaiku pinggiran suda sing ditemokake ing panel ngarep. Layar ngisi 75% sisih ngarep, yen contone ing tablet 7-inch biasane ngemot 62%.

Kamera

Xiaomi

Kaya sing wis disebutake, kamera utama, sing dadi kamera sing paling kuwatir karo pangguna, duwe Sensor 16 megapiksel, kanthi aperture f / 2.0 lan diiringi lampu kilat LED dobel kanthi nada dobel.

Tanpa mangu-mangu, kamera Xiaomi Max iki ora menehi asil sing ala, kaya sing bisa dideleng ing galeri sing dituduhake ing ngisor iki, nanging tanpa mangu-mangu, ora ana ing level terminal liyane sing julat utawa dhuwur kisaran Yen sampeyan pengin piranti seluler njupuk gambar kapan wae lan papan, lan kanthi lampu apa wae, terminal iki ora paling apik.

Minangka tip, kita bisa menehi katrangan manawa sampeyan nginstal piranti ing ndhuwur, asil bakal saya cepet. Kajaba iku, mode HDR uga bisa menehi asil sing apik.

Kinerja

Ing Xiaomi Max iki, kita nemokake Prosesor Snapdragon 650 inti, loro sing ana ing jam 1,8 GHz lan papat liyane dipasang 1,4 GHz. GPUe yaiku Adreno 510.

Minangka kanggo RAM, ing model paling dhasar, sing wis dites, nawakake kanggo kita RAM 3 GB kanthi panyimpenan internal memori 32 GB. Uga ing pasar, wis ana versi liyane kanthi RAM 4 GB lan panyimpenan 64 GB.

Kanthi spesifikasi kasebut, kinerja sing ditawakake terminal iki luwih apik lan kita durung nemoni masalah nalika nglakokake aplikasi utawa game.

Baterei

Kanthi terminal kanthi dimensi gedhe tenan, bisa diarepake yen duwe batere kanthi otonomi sing gedhe 4.850 mAh, nanging sayangé ora nyedhiyakake otonomi sing gedhe kanggo kita. Lan apa layar kasebut gedhe banget lan kanggo "menehi urip", sampeyan butuh saluran batere sing gedhe.

Kaya ing piranti seluler liyane, batere ora tahan luwih suwe sawise digunakake, nanging sayang iki wis normal lan meh kabeh kita duwe asumsi. Minangka kritik konstruktif, kita kudu nuduhake Xiaomi manawa kanggo piranti mbesuk, lan duwe terminal kanthi ukuran gedhe, mesthine ora entheng nalika nerangake batere. Mesthine, ora ana sing lali yen batere piranti iki pancen adil amarga desaine supaya kekandelan cilik banget.

Kasedhiyan lan rega

Xiaomi

Minangka biasane kedadeyan ing kabeh piranti Xiaomi, iki ora didol kanthi cara resmi ing pirang-pirang negara, ora uga ing Spanyol, ing endi kita kudu tuku utawa saka toko Tionghoa liwat jaringan jaringan. Uga ana kemungkinan tuku ing Spanyol ing toko online lan fisik. Ing kasus iki, kita wis entuk AviMovil kanthi rega Euros 279, sing kalebu jaminan saka toko lan perawatan sing ramah banget.

Ing China regane resmi 1.499 yuan, udakara 205 euro kanggo versi 32 GB. Muga-muga sawijining dina gadget saka pabrikan Tiongkok bakal didol kanthi resmi ing negara kita, supaya bisa entuk manfaat saka rega sing larang kaya ngono, nanging saiki kita kudu bisa tuku liwat pihak katelu, sanajan regane rada luwih tinimbang rega resmi lan duwe jaminan sing ora langsung saka pabrikan, nanging uga liwat pihak katelu.

Pungkasan, sanajan wis dikabarake manawa versi anyar Xiaomi Max iki bisa diluncurake kanthi warna liyane, nanging saiki kasedhiya ing perak, emas lan abu-abu, kanthi sisih ngarep ing kabeh kasus kanthi warna putih.

Pendapat editor

Aku seneng banget karo piranti seluler kanthi layar gedhe lan Xiaomi Max iki narik kawigaten aku wiwit wayahe tekan pasar. Sanajan saiki aku duwe terminal sing wis marem kabeh, aku ora mikir sedhela maneh kanggo tuku terminal iki lan entuk kanthi mbayar jumlah sing sawise dites bisa uga katon dhuwur.

Pambiji pribadi kula, yen kita sekolah, iku bakal lulus sing nuduhake, gumantung saka pangguna, menyang nilai sing luwih dhuwur. Kamera tanpa mangu-mangu lan kanggo aku titik paling ringkih, saliyane batere sing menehi otonomi sing luwih sithik tinimbang sing diarepake.

Layaré, kanthi ukuran sing gedhe banget, mesthine paling apik ing Xiaomi Max iki, sanajan ukuran piranti kasebut bisa uga gedhe banget kanggo umume pangguna. Yen Xiaomi wis nggawe phablet sejati kanggo nyoba ngrebut pasar, mesthine kudu nyelehake kamera Mi5 lan mesthine manawa akeh piranti sing bakal nambah luwih akeh. Dheweke luwih seneng nindakake sawetara perkara, lan kita kudu ngrampungake terminal ing antarane kamegahan layar lan kamera sing kurang banget kanggo apa sing diarepake lan kabeh dikarepake.

Xiaomi Max iki dudu terminal sing dituju kanggo pangguna apa wae lan ora saben wong butuh layar kanthi ukuran gedhe lan paling penting, umume pangguna ora pengin nggawa piranti seluler sing gedhe saben dina.

Xiaomi maks
  • Rating editor
  • Rating bintang
205 a 279
  • 0%

  • Xiaomi maks
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros lan cons

Pros

  • Desain
  • Ukuran layar
  • Kinerja

Contra

  • Ukuran piranti
  • Kamera
  • Ora duwe band 800 MHz

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Max iki?. Nyritakake pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya lan critakake manawa sampeyan bisa ngatasi piranti kanthi layar sing amba kaya sing ditawakake iki Phablet Xiaomi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Omah Amaya ngandika

    Aku seneng .. Aku seneng… aku seneng ... iki dakpikat !!! Ayo wenehi saiki !!! Amarga sampeyan tresna banget karo aku lan aku dadi pacar sing apik ... hahaha .. serius wae ... ing endi ing endi?

  2.   Jose Antonio Romero Anguita ngandika

    Omah Telpon dina Setu ana ngenteni kowe ???

  3.   Omah Amaya ngandika

    Dina Setu aku bakal exo bocah syuting !!! Aku ora sabar sampeyan ngerti ... aku pengin saiki Ayo menyang omah telpon

bool (bener)