Xiaomi Redmi Pro saiki resmi

Xiaomi

Dina iki saliyane Xiaomi Mi Notebook Air Kab, kita wis resmi ngerti anyar Xiaomi Redmi Pro, kanthi resmi ditampilake ing acara sing dianakake esuk iki dening pabrikan Tiongkok lan ing endi maneh wis mbukak luwih saka siji kanthi cangkeme nganggo rong piranti sing paling menarik, uga rega sing bisa digunakake ing kanthong lan pangguna.

Piranti seluler Xiaomi anyar iki, sing wis kita deleng ing pirang-pirang kesempatan ing gambar sing disaring, misuwur kanthi kamera mburi dobel lan desain kanthi kemasan logam sing dipasang ing level terminal apa wae sing diarani kisaran kelas dhuwur.

Liwat artikel iki, kita bakal ngerti kabeh informasi sing wis dirilis esuk ing acara sing dianakake Xiaomi. Sayange kalebu kabar sing ora apik, lan ora kabeh bakal apik, Redmi Pro iki ora bakal tekan pasar luwih akeh tinimbang paling ora kanggo wong Tionghoa saiki, paling ora kanthi cara resmi, prekara sing wis kedadeyan karo piranti pabrikan Tionghoa liyane.

Kaping pisanan, kita bakal maneh review utama fitur lan spesifikasi Xiaomi Redmi Pro iki;

  • Layar OLED 5,5 inci kanthi resolusi Full HD lan ruang warna NTSC
  • Prosesor Mediatek Helio X25 64-bit 2,5 GHz ing versi paling dhuwur. Ing versi dhasar, kita bakal bisa ndeleng prosesor Helio X20
  • Memori RAM 3 utawa 4 GB gumantung karo model sing dituku
  • Panyimpenan internal 32, 64 lan 128 GB kanthi kemungkinan nggedhekake nggunakake kertu microSD
  • Kamera mburi loro kanthi sensor 258-megapiksel Sony IM13 lan sensor Samsung 5 megapiksel
  • Batere 4.050 mAh sing bakal menehi otonomi sing hebat kaya sing dikonfirmasi dening Xiaomi
  • SIM Ganda kanthi kemungkinan nggunakake soket kanggo Kertu SD
  • Pamaca bekas driji ngarep
  • Kasedhiya kanthi 3 warna kanggo dipilih: emas, perak lan abu-abu

Amarga ciri lan stupefaksi kasebut, mesthi ana sawetara keraguan manawa iki minangka piranti seluler sing luwih apik lan amarga regane bakal bisa dadi salah sawijining bintang hebat ing pasar telephony sing kompetitif.

Xiaomi

Kamera dobel, ciri khas Xiaomi anyar

Xiaomi Redmi Pro nduweni ciri khas kamera dobel sing wis katon ing piranti seluler liyane sing wis ana ing pasar. Iki duwe loro sensor sing beda, sing 13 megapiksel digawe Sony lan sing bermerek Samsung, sing duwe 5 megapiksel lan miturut pabrikan Tionghoa bakal ngidini ngrebut ambane lan kontur.

Xiaomi Redmi Pro

Antarane mupangat kamera anyar iki yaiku Kamungkinan njupuk foto ing aperture f / 0.95 kanthi uga ngoptimalake fokus lan warna, kemungkinan ngetrapake efek bokeh kanthi nyata lan umume kemungkinan njupuk gambar kanthi kualitas lan definisi sing gedhe banget, bisa dibandhingake karo meh kabeh terminal liyane ing pasar.

Gambar sing dituduhake dening Xiaomi ing acara kasebut ora diraguhi kualitas gedhe banget, sanajan kaya sing kita ngerteni ing jinis kedadeyan iki, mung ditampilake gambar sing meh sampurna lan ora sawetara sing dijupuk ing kahanan sing rada rumit, kayata ing padhang.

Kinerja lan fitur Xiaomi Redmi Pro iki

Xiaomi dina iki nyedhiyakake Redmi Pro anyar ing rong versi sing beda, sing bakal menehi kinerja gedhe ing kaloro kasus kasebut, lan prosesor Mediatek Helio X20 kanggo model paling dhasar (3 GB RAM lan 32 Gb panyimpenan internal) lan Helio X25 kanggo rong model ndhuwur.

Kaloro prosesor, utamane ing terminal sing performa luwih dhuwur, bakal entuk sawetara lapangan karo Qualcomm Snapdragon 820 sing populer, nanging terus menehi kinerja sing apik banget, lan tanpa mangu-mangu, aja nganti lali rega sing smartphone anyar iki bakal entuk pasar lan sing bakal dideleng ing ngisor iki.

Babagan panyimpenan internal, pasar bakal kasedhiya ing telung versi panyimpenan 32, 64 lan 128 GB, sing ing kabeh kasus, kita bisa nggedhekake nggunakake kertu microSD. Xiaomi ora matesi kita ing babagan panyimpenan ing kasus iki utawa ing kasus liyane lan iki pancen warta apik kanggo kabeh pangguna.

Pungkasane, kita kudu ngomong babagan batere sing duwe 4.050 mAh lan miturut pabrikan Tiongkok bakal menehi otonomi sing gedhe banget, sing kudu dipriksa sanalika Redmi Pro kasedhiya ing pasar, ana kedadeyan sing bakal cepet banget.

Rega lan kasedhiyan

Redmi Pro

Sepisan maneh, Xiaomi wis bisa ngembangake piranti seluler sing menarik, sing bisa ngegungake akeh prekara, nanging sing paling penting regane lan tekane ing pasar bakal langsung. Lan iku Xiaomi Redmi Pro iki bakal didol ing China tanggal 6 Agustus.

Saiki ora dingerteni manawa piranti seluler iki bakal resmi tekan negara liya, sanajan kanthi keamanan ing Spanyol lan negara-negara Eropa liyane, kita kudu entuk liwat pihak katelu utawa langsung saka toko Tiongkok kanthi risiko kasebut.

Ing ngisor iki, kita nuduhake sampeyan rega versi Rredmi Pro sing beda-beda sing bakal tekan pasar;

  • Redmi Pro kanthi panyimpenan 32 GB lan Helio X20: Euros 204
  • Redmi Pro kanthi panyimpenan 64 GB lan Helio X25: Euros 231
  • Redmi Pro kanthi panyimpenan 128 GB, RAM 4 GB lan Helio X25: Euros 272

Amarga rega kasebut, smartphone Xiaomi sing anyar iki bakal dipasarke ing pasar Tionghoa (kudu dideleng karo rega sing tekan Eropa lan Spanyol), ora ana sangsi manawa kita bakal nemoni terminal sing luwih menarik. asuransi bakal menehi akeh perang kanggo piranti liyane Samsung, Huawei utawa LG.

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Redmi Pro anyar iki?. Marang sampeyan pendapat lan pikirane babagan terminal iki ing papan sing dikatutake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)