Xiaomi resmi negesake manawa dheweke wis ngupayakake pangembangan MIUI 9

MIUI 9

Xiaomi terus kanthi resmi nampilake piranti anyar kanthi cepet, tanpa menehi istirahat siji lan kadang-kadang nggawe kabeh wong edan nganggo smartphone sing meh padha. Yen sampeyan ora ngandel, pikirake babagan terminal anyar sing wis katon saka pabrikan Tiongkok sajrone 3 wulan kepungkur.

Nanging kayane wis nggawe bolongan ing jadwal sing sibuk kanggo miwiti nggarap MIUI 9. Lan wingi pabrik Cina resmi ngumumake manawa dheweke wis miwiti nggawe versi sabanjure lapisan kustomisasi sing populer.

MIUI 8 wis ana ing pirang-pirang piranti merek, adhedhasar Android 6.0.1, nanging kanthi Android Nougat 7.0 ing pasar, Xiaomi kudu miwiti nggawa versi Android menyang kabeh terminal sing ana ing pasar. .

Versi beta pertama MIUI 9 anyar bakal teka ing kuartal pertama 2017. Versi pungkasan samesthine kanggo bagean kapindho 2017, sanajan saiki ora ana tanggal sing dikonfirmasi kanthi resmi, dadi yen sampeyan duwe piranti seluler Xiaomi, sampeyan isih kudu ngenteni sawetara wektu kanggo ngrasakake mupangat Android 7.0 ing terminal sampeyan.

MIUI 9

Warta apa sing pengin sampeyan gabungake MIUI 9 menyang smartpohne saka pabrikan Cina?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dina-dina Luis ngandika

    hola
    Aku duwe note Xiaomi Redmi 3 lan aku isih durung ngerti kepiye cara miui 8, kepiye aku bisa ngomong babagan miui 9?
    Aku duwe sistem operasi Android 5.1 lan aku ora ngerti kepiye cara kerja Android 6.0. Kepiye cara ngomong babagan Android 7?
    Luar biasa carane kabeh sistem bisa digunakake kanthi cepet nganti sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan ing sekitar sampeyan ...
    matur suwun

bool (bener)