Xperia X, kulawarga anyar smartphone saka Sony

Sony

Kongres World Mobile wis diwiwiti kanthi resmi dina iki, sanajan kasunyatane wingi wis rampung karo akeh acara sing bisa kita temoni, kayata, acara anyar Samsung Galaxy S7 utawa kanggo LG G5, lan wis rampung kanthi presentasi awal saka Sony. Ing perusahaan kasebut, perusahaan Jepang ngejut kita kabeh kanthi resmi nampilake macem-macem piranti seluler, dibaptis nganggo jeneng Sony Xperia X.

Ing wayahe saiki bakal ana telung terminal anyar sing nggawe kulawarga iki; Kinerja Xperia X, XA lan X. Sing tanggung jawab nggawe dheweke ngerti, ora luwih utawa kurang saka Kazuo Hirai, CEO perusahaan kasebut lan Hiroki Totoki, kepala Sony Mobile.

Sabanjure, kita bakal maneh saben piranti seluler Sony anyar, sing nuduhake layar 5-inci lan mesthi duwe versi paling anyar saka sistem operasi Android.

Sony Xperia X Performance

Kinerja Sony Xperia minangka sing paling kuat saka telung smartphone anyar sing saiki wis ditampilake Sony lan nduweni ciri khas lan spesifikasi sing diarani high-end. Kaping pisanan, kita kudu nyoroti manawa terminal iki duwe prosesor Snapdragon 820 saka Qualcomm, padha banget karo sing bisa dideleng ing LG G5.

Kita ngadhepi salah sawijining prosesor paling apik sing saiki bisa ditemokake ing pasar, mula angel mikir apa sing bisa ditawakake Sony ing Xperia Z6 sabanjure sing miturut desas-desus bisa ditampilake ing minggu ngarep.

Snapdragon 820 iki, sing didhukung memori RAM 3GB, kudu mindhah layar 5-inch kanthi resolusi Full HD. Minangka kanggo kamera bakal duwe sensor 23 megapiksel nggabungake sistem hibrida fokus sing cepet banget. Miturut Sony, bakal bisa fokus mung 0,1 detik, sanajan kudu mriksa wong pisanan kanggo ngonfirmasi.

Pungkasane, kita bisa menehi saran yen bakal menehi panyimpenan internal 32GB, bisa ditambahi nganggo kertu microSD lan batere 2.700 mAh sing katon luwih saka cukup kanggo ukuran layar lan prosesor sing dipasangake piranti seluler Sony anyar iki.

Sony Xperia X

Siji langkah ing ngisor iki ditemokake ing kulawarga iki Sony Xperia X ing endi kita bakal nemokake layar sing padha, kanthi resolusi sing padha, sanajan ana langkah mundur saka segi tenaga dibandhingake karo Kinerja Xperia X.

Ing kene kita nuduhake sampeyan fitur utama lan spesifikasi Sony Xperia X iki;

  • Layar 5 inci kanthi resolusi FullHD
  • Prosesor Snapdragon 650
  • 3GB RAM
  • Kamera utama 23 megapiksel
  • Kamera ngarep 13 megapiksel
  • 69.4 x 142.7 x 7.9mm, 153g
  • Batere 2.650 mAh
  • 32GB / 64GB + microSD
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Pamaca bekas driji

Xperia X iki nalika ditampilake ing pasar bisa uga dadi salah sawijining terminal paling apik ing jarak menengah, uga duwe kamera sing luar biasa, Sayange lan kaya sing wis dingerteni mengko, kita kudu ngenteni suwe banget. bisa ngrasakake terminal anyar iki ing tangan kita.

Sony Xperia XA

Anggota pungkasan kulawarga anyar yaiku Xperia XA sing nawakake telung pangowahan utama dibandhingake karo terminal liyane. Resolusi layar mudhun dadi 720p, prosesor yaiku MediaTek MT6755 lan konfigurasi kamera dadi 13 lan 8 megapiksel.

Ing kene kita nuduhake sampeyan fitur utama lan spesifikasi Sony Xperia XA iki;

  • Ukuran: 143,6 x 66,8 x 7,9 mm
  • Bobot: 137 gram
  • Layar 5-inch kanthi resolusi HD
  • Prosesor MediaTek MT6755
  • 2GB RAM
  • Batere 2300mAh
  • Kamera Exmor RS 13 megapiksel
  • Kamera ngarep 8 megapiksel
  • Memori internal 16GB sing bisa diupgrade liwat kertu microSD
  • Sistem operasi Android 6.0 Marshmallow

Rega lan kasedhiyan

Kaya sing dikonfirmasi Sony dhewe, kita kudu ngenteni wulan Juni ngarep supaya bisa entuk salah siji saka telung anggota kulawarga Xperia X, sing bakal kasedhiya ing warna-warna ing ngisor iki; Putih, Grafit Ireng, Emas Jeruk Nipis lan Emas Mawar.

Saiki, kita durung ngerti detail babagan rega kasebut, sanajan ndeleng sisa wektu kanggo dheweke tekan pasar, aku ora ngira yen perlu banget ngerti regane saiki. Mesthine, bisa uga ngerti manawa rega kasebut ora kompetitif, perusahaan Jepang wis negesake manawa bakal tekan pasar kalebu aksesoris resmi sing beda.

Mratelakake panemume bebas

Sawise tangi luwih awal tinimbang nalika kerja saben dina supaya bisa rawuh ing acara Sony, sejatine aku ngarepake luwih akeh lan yaiku perusahaan Jepang kanthi resmi nampilake telung terminal anyar, sing bisa diarani luwih saka padha karo sing wis bola-bali kita deleng.

Sony ngalami jaman angel ing pasar ponsel lan bisa uga amarga ana prekara kaya sing kita deleng dina iki ing MWC. Anggota kulawarga Xperia X minangka terminal sing apik banget, nanging ora ana sing nawakake sing anyar utawa sing anyar sing bisa ngrebut pangguna. Kanggo entuk pangsa pasar sing ilang, sampeyan kudu nindakake luwih saka mung piranti sing apik lan mbaleni bola-bali sing kerjane sawetara taun kepungkur, mula Sony ora bakal entuk.

Mungkin «Pendapat Bebas» iki mesthine kudu disimpen lan ora nate dakwujudake, nanging sejatine tangi luwih cepet kanggo ndeleng Xperia Z5 maneh kanthi prosesor anyar lan kanthi warna anyar, dak kira ora regane lan Sony ora bakal menehi asil akeh banget. Uga lan pungkasane, kenapa saiki nampilake smartphone anyar ing wulan Februari banjur ora didol nganti wulan Juni?

Apa pendapat sampeyan babagan anggota kulawarga Xperia X sing anyar sing saiki disedhiyakake ing MWC?. Sampeyan bisa ngandhani pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.

Informasi luwih lengkap - blogs.sonymobile.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)