ახლა შეგიძლიათ წაშალოთ ყველა ფოტო და ვიდეო WhatsApp- დან თქვენს iPhone- ზე, ერთი ნაბიჯით

WhatsApp

WhatsApp ახლახან განაახლეთ თქვენი iOS მოწყობილობის აპი ვერსიაზე 2.17.1თუ ჯერ არ მიგიღიათ განახლება, რასაც ალბათ მიიღებთ, მას მთელი დღის განმავლობაში მიიღებთ. მასში ყველაზე საინტერესო სიახლეებს შორის უნდა აღინიშნოს, რომ ახლა თქვენ შეგიძლიათ გაგზავნეთ ფორუმზე შეტყობინებები სანამ აქტიური ინტერნეტ კავშირი არ გექნებათ, ისინი არ გაიგზავნება პროგრამის სერვერებზე, მოგვიანებით კი მათ მიმღებებზე.

მეორე, ჩვენ უნდა ვისაუბროთ ახალ ფუნქციონალზე, რომელიც ნამდვილად მოსწონს პრაქტიკულად ყველა მომხმარებელს, ვინც იყენებს შეტყობინებების ცნობილ პროგრამას iOS- ით აღჭურვილ მოწყობილობაზე, მაგალითად iPhone. ამ განახლების წყალობით მათ ახლა საშუალება ექნებათ წაშალეთ ყველა ფოტო და ვიდეო, რომელიც WhatsApp– მა მიიღო ერთი ნაბიჯით, რაც დაზოგავს ბევრ მეხსიერებას და უპირველეს ყოვლისა სწრაფად გაათავისუფლებს ადგილს.

WhatsApp iOS ახლა საშუალებას გაძლევთ წაშალოთ ფოტოები და ვიდეოები ჩეთის პარამეტრებიდან.

როგორც დეტალი, გითხრათ, რომ ეს ფუნქცია საშუალებას გაძლევთ წაშალოთ WhatsApp ჩეთში მიღებული ყველა ფაილი, ასე რომ, თუ თქვენ გაქვთ რამდენიმე ან ეს არის რამდენიმე ჩეთის შინაარსი, რომლის წაშლა გსურთ, სათითაოდ უნდა წავიდეთ. ამისათვის თქვენ უბრალოდ უნდა მიუთითოთ კონკრეტული ჩატის პარამეტრები და იქ შეგიძლიათ წაშალოთ მთელი შინაარსი. ამის გაკეთება ასევე შეგიძლიათ თავად ტელეფონის პარამეტრების პროგრამიდან, კერძოდ, განყოფილებაში მონაცემთა გამოყენება და შენახვა.

დაბოლოს, გაითვალისწინეთ, რომ ახლა მათ უფლება აქვთ გაგზავნეთ 30-მდე ფოტო ერთ შეტყობინებაში, რაც განსაკუთრებით სასარგებლოა, განსაკუთრებით იმ შემთხვევაში, თუ გსურთ ოჯახის წევრს, მეგობარს ან პირდაპირ ჯგუფს გაუგზავნოთ ფოტოები, მოვლენის ან რაიმე განსაკუთრებული რამ, რაც მოცემულ მომენტში შეგემთხვათ.


სტატიის შინაარსი იცავს ჩვენს პრინციპებს სარედაქციო ეთიკა. შეცდომის შესატყობინებლად დააჭირეთ ღილაკს აქ.

იყავი პირველი კომენტარი

დატოვე კომენტარი

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები აღნიშნულია *

*

*

  1. მონაცემებზე პასუხისმგებელი: მიგელ ანგელ გატონი
  2. მონაცემთა მიზანი: სპამის კონტროლი, კომენტარების მართვა.
  3. ლეგიტიმაცია: თქვენი თანხმობა
  4. მონაცემთა კომუნიკაცია: მონაცემები არ გადაეცემა მესამე პირებს, გარდა სამართლებრივი ვალდებულებისა.
  5. მონაცემთა შენახვა: მონაცემთა ბაზა, რომელსაც უმასპინძლა Occentus Networks (EU)
  6. უფლებები: ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ შეზღუდოთ, აღადგინოთ და წაშალოთ თქვენი ინფორმაცია.