რა არის გაზიარებული ანგარიშები Gmail- ში და როგორ ხდება მათი კონფიგურაცია

დაგეგმეთ საფოსტო გზავნილები Gmail- ში

Gmail არის საფოსტო მომსახურება, რომელსაც უმეტესობა ყოველდღიურად იყენებს. გარდა ამისა, მრავალი ადამიანისთვის ეს არის ის, რასაც იყენებენ სამუშაოდ ან სწავლისთვის. ზოგიერთ შემთხვევაში, ანგარიშის გაზიარება შეიძლება არ იყოს შორს წასული, განსაკუთრებით სამუშაო მიზეზების გამო. ამ თვალსაზრისით, გაზიარებული ანგარიშები განსახილველი ვარიანტია.

ბევრს ალბათ არასდროს სმენია ამ გაზიარებული Gmail ანგარიშების შესახებ. შემდეგს ჩვენ უფრო მეტს გეტყვით იმის შესახებ, თუ რა არის ისინი და რამდენად სასარგებლოა მათ შეუძლიათ ჩვენთვის. ასევე გზა, რომლითაც შეგვიძლია კონფიგურაცია მივიღოთ იმ შემთხვევაში, თუ მისი გამოყენება დაინტერესებული ვართ.

რა არის გაზიარებული ანგარიშები Gmail- ში

Gmail გამოსახულება

გაზიარებული ანგარიში არის Gmail ანგარიში, რომელზეც მრავალ ადამიანს აქვს წვდომა. განსაკუთრებით სწავლის ან მუშაობის შემთხვევაში, შეიძლება საინტერესო იყოს, რომ ამ ანგარიშზე წვდომა რამდენიმე ადამიანია, რაც მხოლოდ კომპანიის თავად კლიენტებთან ან სხვა განყოფილებებთან კონტაქტისთვის იქნება გამოყენებული. იდეა ისაა, რომ მინიმუმ ორ ადამიანს შეეძლება მასზე წვდომა ნებისმიერ დროს.

ამ ანგარიშში იგივე მისამართი არის გაზიარებული და პაროლი იგივეა ნებისმიერ შემთხვევაში, ყველა იმ ადამიანისთვის, ვისაც წვდომა აქვს. როდესაც ელ.ფოსტის პლატფორმაზე იქმნება ანგარიში, ამის შესაძლებლობა არსებობს კონფიგურაცია მოახდინა ნახსენები ანგარიშის გასაზიარებლად. ისე, რომ ამ მხრივ ყველაფერი შეიძლება მორგებული იყოს, იმ ადამიანებისგან, რომლებსაც წვდომა აქვთ პაროლზე.

რა თქმა უნდა, ამ ტიპის ანგარიშების გამოყენებისას მნიშვნელოვანია, რომ მხოლოდ გარკვეულ ადამიანებს ჰქონდეთ წვდომა, რომ თავიდან აიცილოთ ანგარიშით პრობლემები. პაროლი ამიტომ ეს მხოლოდ ამ ადამიანებს უნდა გაუზიარონ. მიუხედავად იმისა, რომ Gmail არ იძლევა ამ ანგარიშის პაროლის შეცვლას ყოველთვის. კარგი დაცვაა, მაგრამ მისი შეცვლის შემთხვევაში, ეს უნდა იყოს კომუნიკაცია იმ ადამიანებს შორის, რომლებიც იყენებენ აღნიშნულ ანგარიშს.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ დავნიშნოთ ელ.ფოსტის გაგზავნა Gmail- ით

როგორ შევქმნათ გაზიარებული ანგარიში Gmail- ში

Gmail– ის ანგარიშზე წვდომის მინიჭება

თუ ჩვენ მიღებული გვაქვს გადაწყვეტილება გაზიარებული ანგარიშის გამოყენების შესახებ, მისი კონფიგურაცია ნებისმიერ დროს მოგვიწევს. ეს არის ის, რის გაკეთებასაც ჩვენ ვაპირებთ პირდაპირ Gmail- ში. უპირველეს ყოვლისა, ჩვენ მოგვიწევს შესვლა იმ ანგარიშზე, რომლის გაზიარებას ვაპირებთ, ან თავიდანვე უნდა შეიქმნას ახალი, იმ შემთხვევაში, თუ ეს სასურველი ვარიანტია. ნებისმიერ შემთხვევაში, ანგარიშში უნდა მივიდეთ შემოსულებში.

შემოსულებში მოხვედრის შემდეგ, დააწკაპუნეთ cogwheel ხატულაზე, რომელიც მდებარეობს ზედა მარჯვენა ნაწილში. იხსნება მცირე ზომის კონტექსტური მენიუ, სადაც გვაქვს რამდენიმე ვარიანტი. შემდეგ თქვენ უნდა დააჭიროთ კონფიგურაციის ვარიანტს. როდესაც პარამეტრებში ვართ, ვხედავთ, რომ ზედა ნაწილში ჩანართებია. ერთ-ერთი ასეთი ვარიანტია ანგარიშები და იმპორტი, რომელზეც ჩვენ დააწკაპუნებთ.

აქ ვხვდებით განყოფილებას, რომელსაც ეწოდება თქვენს ანგარიშზე წვდომის მინიჭება. ეს არის განყოფილება, რომელშიც ჩვენ შეგვიძლია სხვა Gmail ანგარიშების დაშვება. ეს ფუნქცია ან შესაძლებლობაა ამ ანგარიშში დელეგატების დამატება. პირად ანგარიშში გვაქვს 10 დელეგატის დამატების შესაძლებლობა უმეტესად. თუ ეს ბიზნესის ანგარიშია, თანხა 25-მდე იზრდება. ამ მხრივ, როგორც ვხედავთ, ბევრი ზღვარი გვაქვს.

Gmail ელ.ფოსტის ანგარიშის დელეგირება

თქვენს ანგარიშზე წვდომის მინიჭების განყოფილებაში დააჭირეთ ტექსტსდაამატე სხვა ანგარიში«, რაც ცისფერი ასოებით. მასზე დაწკაპუნებისას, მოგვმართავთ ელ.ფოსტის მისამართის შეყვანას, რათა ამ პირმა თქვას წვდომა. როდესაც ანგარიშს შევდივართ, Gmail გვიჩვენებს მეორე ფანჯარას, რომელშიც ნახსენებია ამის შედეგები. თუ დარწმუნებული ვართ, მხოლოდ გაგზავნის ღილაკს უნდა დააჭიროთ. ეს ადამიანი მიიღებს ელ.წერილს, რომელშიც აღნიშნულია, რომ მათ ამ ელ.ფოსტის ანგარიშზე აქვთ წვდომა ამიერიდან.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ შევცვალოთ თქვენი Gmail პაროლი

გაზიარებული ასპექტების ასპექტები

დელეგატებს შეეძლებათ წაიკითხონ შეტყობინებები, რომლებიც იგზავნება აღნიშნულ გაზიარებულ ანგარიშზე. მათ ასევე შეეძლებათ ნებისმიერ დროს პასუხი გასცენ მათ, ახალი შეტყობინებების წერის გარდა. მათ ასევე შეეძლებათ წაშალონ შემოსულები შემოსული საუბრები. როდესაც ისინი გაგზავნიან შეტყობინებას, მისამართის ნაწილში ხედავთ რომელმა Gmail ანგარიშმა გამოგიგზავნათ. ასე რომ, თუ თქვენ იყავით ერთ-ერთი დელეგატი, თქვენი მისამართი გამოჩნდება.

უსაფრთხოების მიზნით, Gmail არ აძლევს დელეგატებს შეცვალონ ეს პაროლი ამ გაზიარებულ ანგარიშზე. მათ ასევე არ აქვთ შესაძლებლობა ისაუბრონ მისგან Hangouts. ეს მნიშვნელოვანი საკითხებია გასათვალისწინებელი, თუ ვინმეს მიეცემა წვდომა, რადგან ვინმე შვებულებაში იმყოფება და ჩვეულებრივ ურთიერთობს ვინმესთან Hangouts– ით. ვინაიდან მეორე პირს ეს შესაძლებლობა არ ექნება.

დელეგატების დამატება ან წაშლა

Gmail

თუ ნებისმიერ დროს გსურთ ანგარიშში ახალი დელეგატის დამატება, შესაძლებელია. ჩვენ უკვე აღვნიშნეთ, რომ რაოდენობრივი თვალსაზრისით არსებობს 10 და 25 დელეგატი, რაც დამოკიდებულია Gmail ანგარიშის ტიპზე. ახალი დელეგატის დასამატებლად ჩვენ ვაპირებთ იგივე ნაბიჯებს, რასაც ზემოთ მივყვებით. ჩვენ შევდივართ კონფიგურაციაში, შემდეგ ვნახავთ ანგარიშების და იმპორტის განყოფილებას და გადავალთ ჩემს ანგარიშზე წვდომის მინიჭების ვარიანტზე აქ ჩვენ გვაქვს ანგარიშის დამატების შესაძლებლობა, სადაც ვაწკაპუნებთ და ვაპირებთ შევიტანოთ იმ ელ.ფოსტის მისამართი, რომლის მოწვევაც გვინდა.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ სარეზერვო Gmail

შეიძლება ისე იყოს, რომ ცოტა ხნის შემდეგ თქვენ უბრალოდ გსურთ დელეგატის ამოღება ამ ანგარიშიდან. თქვენ უბრალოდ უნდა შეხვიდეთ ანგარიშზე წვდომის იმავე განყოფილებაში, სადაც მიიღებთ იმ მისამართებს, რომლებსაც წვდომა მიანიჭეთ. თუ რომელიმე მათგანის წაშლა გსურთ, თქვენ უნდა დააჭიროთ და მიჰყვეთ ნაბიჯებს, რომელსაც Gmail მოგთხოვთ ამ მხრივ. დელეგატის მოხსნა რთული არ იქნება.

დელეგატის წაშლა შესაძლებელია მხოლოდ ძირითადი ანგარიშიდან. ეს ნიშნავს, რომ დელეგატი ვერ შეძლებს წაშალოს სხვა, რომელიც ამ ანგარიშს დაემატა. გასათვალისწინებელია მნიშვნელოვანი ასპექტიც.


სტატიის შინაარსი იცავს ჩვენს პრინციპებს სარედაქციო ეთიკა. შეცდომის შესატყობინებლად დააჭირეთ ღილაკს აქ.

იყავი პირველი კომენტარი

დატოვე კომენტარი

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები აღნიშნულია *

*

*

  1. მონაცემებზე პასუხისმგებელი: მიგელ ანგელ გატონი
  2. მონაცემთა მიზანი: სპამის კონტროლი, კომენტარების მართვა.
  3. ლეგიტიმაცია: თქვენი თანხმობა
  4. მონაცემთა კომუნიკაცია: მონაცემები არ გადაეცემა მესამე პირებს, გარდა სამართლებრივი ვალდებულებისა.
  5. მონაცემთა შენახვა: მონაცემთა ბაზა, რომელსაც უმასპინძლა Occentus Networks (EU)
  6. უფლებები: ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ შეზღუდოთ, აღადგინოთ და წაშალოთ თქვენი ინფორმაცია.