Вести на Фејсбук

Facebooknoticias беше веб-страница посветена на Фејсбук и остатокот од социјалните мрежи. Во моментов е интегриран во делот Социјални мрежи на Актуалидад гаџет.

Facebook Noticias има напишано 14 статии од септември 2015 година