Виламандос

Јас сум в inубен инженер во новите технологии и сè што ја опкружува мрежата на мрежи. Некои од моите омилени гаџети ме придружуваат секој ден, како што се паметни телефони или таблети, уреди кои помагаат да се подобрат моето знаење и искуство во гаџети.

Виламандос има напишано 719 статии од март 2013 година