Пабло Ортега

Новинар специјализиран за технологија и патувања. Патувам низ светот откривајќи нови уреди и места, иако обично живеам во Лос Анџелес. Патник, претприемач и импулсивен.

Пабло Ортега има напишано 24 статии од јануари 2012 година