Луис Падилја

Страствен за технологијата, уживам како дете со гаџети. Сакам да споредувам различни модели, да откривам нови карактеристики и да ги запознаам новите кои допрва доаѓаат. Гаџетите можат многу да ни го олеснат животот, па затоа сакам да го споделам она што го знам за нив.