Jordорди Гименез

Сакам сè што е поврзано со технологијата и сите видови гаџети. Јас ги анализирав сите видови електронски уреди од 2000-тите и секогаш сум свесен за новите модели што треба да излезат. Дури и носам со мене кога вежбам други страсти, фотографија и спорт воопшто. Тие не би биле исти без нив!

Februaryорди Гименес има напишано 833 статии од февруари 2013 година