Сè за ID на повикувач Truecaller

Сè за ID на повикувач Truecaller

Ако барате сојузник за да ги идентификувате вашите телефонски повици, откријте сè што треба да знаете за Truecaller.

Причини зошто Фејсбук е во пад

Причини зошто Фејсбук е во пад

Откријте ги причините за падот на Facebook и зошто некои корисници сакаат да го избришат својот профил од оваа социјална мрежа.

како работи линијата

Како работи Line

Во оваа објава ќе видиме како работи Line и причините зошто треба да ја пробаме оваа апликација.

како да се компонира музика

како да се компонира музика

Дали сакате да компонирате музика, но не знаете од каде да започнете? Овде ги објаснуваме апликациите за iOS и Android што може да ви бидат корисни.

VPN

Дали е потребно да се користи VPN?

Размислувате да користите VPN? Откријте како да користите виртуелна приватна мрежа на сите ваши уреди и уживајте во предностите на VPN.

Microsoft Word

Најдобри трикови за Word

И покрај различните алтернативи што ги имаме на пазарот при пишување текстуални документи, ...

Лого на хром

Најдобри екстензии за Chrome

Екстензиите достапни за различните прелистувачи со кои располагаме во моментов, ни овозможуваат да извршуваме одредени дневни задачи на ...

Отворете CBR-датотеки во Windows

Како да ги отворите датотеките CBR

Откријте ги најдобрите апликации за отворање датотеки CBR, и за компјутер, за Windows, за Mac, за iOS или за Android. Како се отвораат овие датотеки?

Преносни апликации на USB

Што е преносна програма

Ако сè уште не сте започнале да користите преносни апликации, ние ќе ви покажеме што се преносни апликации, нивните предности и недостатоци

WhatsApp на Интернет

Како да не се појавувате на Интернет на WhatsApp

Ние ви покажуваме како да не се појавувате на Интернет на WhatsApp за да избегнете да ве шпионирате и да го знаете времето кога сте се поврзале последен пат. Добијте поголема приватност.

Телеграма

Како работи Телеграма

Како работи телеграмата: Откријте како да ја користите апликацијата за пораки. Од водење разговори до прилагодување на вашиот изглед.

Лого на Твитер

Како да преземате видеа на Твитер

Откријте како да преземате видеа на Твитер на вашиот уред, било да е тоа компјутер со Windows, Android или iOS. Ние објаснуваме чекор по чекор како да го направиме тоа.

Топ 50 теми за Windows 8.1

Ние ви ги прикажуваме 50-те најдобри теми за Windows 8.1 додека го чекаме доаѓањето на Windows 10 и неговите можности за прилагодување.

Како да гледате видеа на YouTube

Не можете да гледате видеа на YouTube? Овде објаснуваме чекор по чекор како да го надминете овој проблем со видеата на YouTube.