Ова се спецификациите на BLU Vivo XL 2

Компанијата е сè уште доста силна на пазарот во Северна Америка и ова се спецификациите на BLU Vivo XL 2, ниска цена, но високи перформанси.

HTC

HTC не прави Android Wear часовник

Како што беше кажано во последно време, HTC мораше да дојде до израз за да каже дека нема да лансира ниту еден паметен часовник.