Samsung паметен звучник со Bixby

Samsung ќе го користи Bixby во своите апарати

Samsung ќе го користи Bixby во своите апарати за домаќинство. Дознајте повеќе за плановите на компанијата да ја прошири употребата на нејзиниот асистент на повеќе производи од нејзиниот опсег.

Смисла

Сенс, кралот на будилниците

Ние ви го покажуваме Sense, мониторот за спиење што ќе ви помогне да живеете подобро и што се оддалечува од програмирана застареност.