Умира Адам Вест, Бетменот од шеесеттите години

Бетмен е мртов!

Адам Вест, актерот кој ќе го игра Бетмен во истоимената мала телевизиска серија од шеесеттите години, почина на 88-годишна жртва на леукемија

најдобра ТВ серија

Најдобри препораки за ТВ серии

Постојат многу ТВ серии што се емитуваат во моментов, но не вреди сите. Ние ви го покажуваме најдоброто од секоја категорија.

Куќа на картички 5: „Мојот ред“

Петтата сезона на House of Cards е радикален пресврт во историјата со трансфер на протагонизам што нема да го остави гледачот поинаков

Nintendo го изненадува Nintendo 2DS XL

Откако објавија дека го ставаат настрана производството на NES Mini за да се фокусираат на други задачи, компанијата ...

Сега е достапна римејк на GoldenEye 007 HD

Денес, 19 години подоцна, и по 10 години работа на некои обожаватели кои ја сакаат играта, ја имаме верзијата на GoldenEye 007 HD достапна за компјутер.

Nintendo Classic Mini, малото NES на Nintendo

Се соочуваме со медиумско повлекување на најважната компанија Nintendo во последните неколку години и откако ја видовме ...