Преглед на FIFA 14

Electronic Arts уште еднаш ни нуди чист спектакл на прекрасниот спорт со FIFA 14

Но, што е Wii Motion Plus?

Ако сте во групата на оние кои сè уште не дознале за нејзините својства, ова е време да излезете од неизвесност и да откриете што има Wii Motion Plus за вас и за вашето Wii искуство.

psp тенок

Работата има свои предности. Скоро никој, но го прави тоа. На пример тие ти плаќаат. И, така, можев да си купам ...