Преглед на нанодрон Vcam HD

Анализа и видео запис на Nanodrone Vcam HD, затворен дрон со висококвалитетна камера која е многу подвижна и лесна за ракување. Од само 89 € !!

Марс Игри на среќа MGL1

Анализа на очилата Mars Gaming MGL1

Детално ги анализираме очилата што ќе го заштитат вашиот вид од евентуално неповратно оштетување пред долгите сесии за игри или употреба на екраните.

Јаболко

Преглед на новиот iPhone 6s Plus

Го анализираме новиот iPhone 6s Plus, неговите промени на ниво на хардвер и софтвер, гледајќи го 3D Touch во акција