Xiaomi Redmi Pro сега е официјален

На настанот што Xiaomi го одржа денес, официјално го претстави новиот Redmi Pro, кој се издвојува по своите спецификации и уште еднаш по својата цена

Google

Андроид Н во пет клучни точки

Android N сега е официјален откако беше презентиран вчера на Google I / O и денес ви ги прикажуваме 5-те клучни точки на оваа нова верзија на Android.

Xiaomi

Xiaomi Max сега е официјален

Пред неколку минути, Xiaomi официјално го претстави новиот Xiaomi Max, фаблет со 6,4-инчен екран што е многу вреден.

Xiaomi

Xiaomi Mi5 е веќе официјален

Xiaomi Mi5 е веќе официјален и во оваа статија ќе ви ги кажеме сите информации за новиот предводник на Xiaomi.

Јаболко

Преглед на новиот iPhone 6s Plus

Го анализираме новиот iPhone 6s Plus, неговите промени на ниво на хардвер и софтвер, гледајќи го 3D Touch во акција

Samsung

Samsung Galalaxy S6 edge + сега е официјален

Samsung штотуку го официјализираше Samsung Galalaxy S6 edge + и иако веќе ги знаевме скоро сите негови спецификации, тоа многу нè импресионираше.