Преглед на нанодрон Vcam HD

Анализа и видео запис на Nanodrone Vcam HD, затворен дрон со висококвалитетна камера која е многу подвижна и лесна за ракување. Од само 89 € !!

Google

Ова се главните новини на Android N

Android N е веќе официјален и ова се некои од главните новини што ќе ги видиме во оваа нова верзија на популарниот оперативен систем.

Што е тоа виртуелен приватен сервер?

Што е VPS и како се разликува од приватниот или заедничкиот хостинг? Откријте ги предностите на користење виртуелен приватен сервер за вашиот веб-проект.

Најдобрите видео игри за 2015 година

Во случај да сте пропуштиле некоја или не сте знаеле за тоа, ги прегледуваме најдобрите видео игри објавени во последните дванаесет месеци

Топ 10 десктоп прелистувачи

Веб-прелистувачи има многу. Кој ќе го избереме? Тука ви прикажуваме компилација од најдобрите компјутерски веб-прелистувачи.

Ноќта на Game Awards 2015

Ние ја прегледуваме листата на најдобри игри во годината и новитети прикажани на The Game Awards 2015

10 години Xbox 360

На неговата 360-годишнина, накратко ја разгледуваме историјата на Xbox XNUMX

Марс Игри на среќа MGL1

Анализа на очилата Mars Gaming MGL1

Детално ги анализираме очилата што ќе го заштитат вашиот вид од евентуално неповратно оштетување пред долгите сесии за игри или употреба на екраните.

Instagram

Како да избришете сметка на Instagram

Ако за приватност, да не губите време или што и да сакате, сакате да ја избришете вашата сметка на Инстаграм, ние ќе ви покажеме како да го направите тоа.

Јаболко

Преглед на новиот iPhone 6s Plus

Го анализираме новиот iPhone 6s Plus, неговите промени на ниво на хардвер и софтвер, гледајќи го 3D Touch во акција

Креирајте е-пошта за Hotmail

Едноставно упатство каде можете да видите како да креирате Hotmail е-пошта чекор по чекор. Само неколку минути и можете брзо да ја имате вашата сметка за hotmail.

Како да спречите Windows 10 да ве шпионира

Виндоус 10 вклучува добар број услуги кои се одговорни за шпионирање на корисникот. Ако сакате да ја заштитите вашата приватност, користете ја оваа алатка.

Топ 50 теми за Windows 8.1

Ние ви ги прикажуваме 50-те најдобри теми за Windows 8.1 додека го чекаме доаѓањето на Windows 10 и неговите можности за прилагодување.

4 Предности што нема Фејсбук

Ако сте обожавател на Фејсбук, можеби треба да ги знаете причините зошто многу луѓе ги затворија сметките и водат поздрав живот.

Смисла

Сенс, кралот на будилниците

Ние ви го покажуваме Sense, мониторот за спиење што ќе ви помогне да живеете подобро и што се оддалечува од програмирана застареност.

Snapchat

Snapchat од 0 до 100

Во оваа статија ќе објасниме сè што треба да знаете и да научиме како да ја користите популарната апликација Snapchat.

Како да скриете IP

Интересна статија во која детално објаснуваме како да скриете IP за да можете да пребарувате на Интернет на безбеден и анонимен начин.