Motorola Moto G5 Plus се гледа во ова истекување

Motorola Moto G5 може да се види на фотографијата со својот рекламен филм, на овој начин, благодарение на оваа налепница, можеме да разјасниме кои ќе бидат квалитетите.

Ова се спецификациите на BLU Vivo XL 2

Компанијата е сè уште доста силна на пазарот во Северна Америка и ова се спецификациите на BLU Vivo XL 2, ниска цена, но високи перформанси.

HTC

HTC не прави Android Wear часовник

Како што беше кажано во последно време, HTC мораше да дојде до израз за да каже дека нема да лансира ниту еден паметен часовник.