DeskDock

Контролирајте го вашиот паметен телефон Андроид со покажувачот на глувчето на вашиот компјутер со DeskDock

DeskDock е апликација која ви овозможува да го поврзете вашиот паметен телефон со вашиот компјутер за да го контролирате од глувчето и тастатурата за управување со датотеки и многу повеќе.

Јаболко

Ова се 10-те главни новини на iOS 10

Само вчера Apple официјално го претстави новиот iOS 10 и во оваа статија ви ги прикажуваме неговите 10 главни новини што можеме да ги користиме од сега.

Што е тоа виртуелен приватен сервер?

Што е VPS и како се разликува од приватниот или заедничкиот хостинг? Откријте ги предностите на користење виртуелен приватен сервер за вашиот веб-проект.

Топ 10 десктоп прелистувачи

Веб-прелистувачи има многу. Кој ќе го избереме? Тука ви прикажуваме компилација од најдобрите компјутерски веб-прелистувачи.

Креирајте е-пошта за Hotmail

Едноставно упатство каде можете да видите како да креирате Hotmail е-пошта чекор по чекор. Само неколку минути и можете брзо да ја имате вашата сметка за hotmail.

Како да спречите Windows 10 да ве шпионира

Виндоус 10 вклучува добар број услуги кои се одговорни за шпионирање на корисникот. Ако сакате да ја заштитите вашата приватност, користете ја оваа алатка.

Топ 50 теми за Windows 8.1

Ние ви ги прикажуваме 50-те најдобри теми за Windows 8.1 додека го чекаме доаѓањето на Windows 10 и неговите можности за прилагодување.

Snapchat

Snapchat од 0 до 100

Во оваа статија ќе објасниме сè што треба да знаете и да научиме како да ја користите популарната апликација Snapchat.