PPSSPP

Збир на емулатори за iOS

Сите ние би сакале да можеме да играме игри од сите конзоли, но за тоа се потребни значителни трошоци за конзоли и игри, за тоа служат емулаторите.

Како да внесете безбеден режим во Windows

Со неколку трикови ќе имаме можност да влеземе во таканаречениот „Безбеден режим“ во Виндоус и со тоа да ги санираме сите оштетувања на оперативниот систем.

Преземете Слајдшајр

Со мали трикови ќе имаме можност да ги преземеме слајдовите и презентациите од SlideShare со или без заштита интегрирана во нив.

Отстранувач на лозинка за прелистувач, добра алтернатива за отстранување на лозинките на прелистувачот

Отстранувачот на лозинка за прелистувач е пренослива апликација која ќе ни помогне да ја зајакнеме приватноста со отстранување на ингеренциите на прелистувачот на Интернет.