څنګه پوهیږم که زه په واټس اپ بلاک شوی یم

WhatsApp

WhatsApp په نړۍ کې د فوري پیغام رسولو ترټولو کارول کیږي او د دې حقیقت سره سره چې نور غوښتنلیکونه څرګند شوي ، حتی د فېسبوک ملکیت څخه غوره ، دا اداره کړې چې په بازار کې غالب لوبغاړی پاتې شي. د وخت په تیریدو سره موږ تاسو ته د دې پیغام رسولو غوښتنلیک په اړه ډیری شیان وایو ، مګر نن موږ تاسو ته د زړه پورې ترکیب څخه ډیر ښکارندوی یو.

دا چال د هغه بلاکونو سره تړاو لري چې موږ یې د نورو کاروونکو څخه ترلاسه کوو ، او بل هیڅوک یې ندي څنګه پوهیدلی شم چې ایا زه په واټس اپ بلاک شوی یم. که تاسو شک لرئ یا ویره لرئ ، دا په یوه لارو کې چیک کړئ چې موږ یې وړاندیز کوو ، دا هو ، تاسو باید پوه شئ چې دوی 100 reliable د باور وړ ندي.

د وروستي پیوستون نیټه

د لیدلو لپاره لومړي شیانو څخه یو یې د وروستي تړاو نیټه ده، کوم چې په هغه حالت کې چې موږ بند شوي یو موږ به ونه شو لیدلی. د هر شخص نوم لاندې ، د وروستي تړاو نیټه او وخت باید څرګند شي. که دا نیټه ډیره زوړ وي یا څرګند نه شي ، نو دا ممکن وي چې هغه کس موږ بند کړی وي.

بدبختانه دا چال د لږ وخت دمخه خورا معتبر و ، مګر اوس کوم کاروونکی نشي کولی د وروستي اړیکې نیټه وښیې ، او له همدې امله د دې چک کولو لاره پریږدئ که چیرې دوی موږ په واټس اپ کې غیر فعال کړی وی.

هغه یوې ډلې ته بلنه ورکړئ

WhatsApp

لږ خلک دا چال پیژني او پدې کې یوه ډله رامینځته کول یا د هغه یوه څخه کار اخیستل شامل دي چې موږ ورته د اړیکې بلنه ورکوو په کوم کې چې موږ شک لرو چې دوی زموږ مخه نیولې ده. که موږ دا د کومې ستونزې پرته اضافه کړو نو دا به پدې معنی وي چې دا موږ نه دی بند کړی او که دا موږ ته د خطا پیغام ښیې نو دا به دا وي چې دا موږ بلاک کړی دی.

ځانګړی پیغام چې په پیښه کې څرګندیږي چې هغه چا زموږ لخوا مخنیوی کړی لاندې دی: "د برخه اخیستونکي په اضافه کولو کې تېروتنه "، او بیا به موږ ته ووایی چې" تاسو په دې اړیکه کې اضافه کولو اختیار نه لرئ ".

د پیژندنې څیره

ښه پوهیدل چې پوه شئ که موږ په واټس اپ بلاک شوي یو نو د پروفایل عکس وګورئ. داسې کاروونکي شتون لري چې معمولا ډیری وختونه عکسونه نه بدلوي ، مګر که تاسو د ورته پروفایل عکس د اوږدې مودې لپاره ګورئ یا نه ، نو دا به یو څرګند نښه وي چې اړیکې موږ ته مخه کړې ده..

پیغامونه نه دي ترلاسه شوي

یو بل چال چې تاسو یې وکولی شئ د دې موندلو لپاره وکاروئ که چیرې کومې اړیکې تاسو بلاک کړي وي نو دا به وګوري چې ایا دوی موږ ته لیږلي پیغامونه ترلاسه کوي که نه. هرځله چې تاسو پیغام ولیږئ ، دوه د تایید نښه باید څرګند شي چې پوه شي چې پیغام لیږل شوی او همدارنګه اړیکه ورته ترلاسه کړې. که چیرې دوه نښې هم نیلي رنګ شوي وي ، نو پدې معنی ده چې تاسو پیغام لوستلی وی.

په هغه پیښه کې چې یوازې چیک چیک ښکاري ، دا پدې مانا ده چې د واټس اپ سرورونو پیغام استولی دی ، مګر هغه اړیکه چې موږ ورته لیږلې ده هغه ترلاسه نه کړې.، ځکه چې دا ممکن پدې وخت کې د شبکې شبکې سره اړیکې پرته وي یا دا چې موږ یې مخنیوی کړی وي. بدبختانه دا میتود عیب ندی ، مګر دا زموږ لپاره لوی مرسته کیدی شي.

هڅه وکړئ هغه ته زنګ ووهئ

WhatsApp

غږیز تلیفونونه په واټس اپ کې د ډیر وخت لپاره شتون درلود. د پوهیدلو یوه لار که چیرې مشخص اړیکې موږ ته مخه کړې وي نو د هغوی سره اړیکه ونیسئ ، که څه هم د نورو قضیو سره دا یو عامل میتود ندی ځکه چې د مثال په توګه تاسو ممکن پدې وخت کې ځان د پوښښ پرته ومومئ.

که تاسو یو یا ډیر تلیفونونه وکړئ او هیڅ یو ورته اجازه ورنکړي ، نو دا اړیکه تاسو له شک پرته بنده کړې.

د ټلیگرام وسیله ونیسئ

ډیری کاروونکي تمه لري چې زموږ په ګرځنده وسیله کې له یو څخه ډیر د فوري پیغام رسولو غوښتنلیک نصب کړي ، که څه هم په ډیری قضیو کې موږ تل واټس اپ کاروو. استعمال Telegram دا د پوهیدو لپاره ښه لاره کیدی شي که چیرې اړیکې تاسو په واټس اپ کې بنده کړې وي ، او دا احتمال ډیر دی چې دوی تاسو په دوه غوښتنلیکونو کې بند نه کړي ، په ځانګړي توګه که تاسو پدې وروستیو کې په دوهم کې یاست.

که ، د مثال په توګه ، په تلیګرام کې تاسو هغه آنلاین وګورئ او د هغه ټول معلومات وګورئ ، نو پرته له شکه چې هغه تاسو په واټس اپ کې بلاک کړی دی. که تاسو د هغه معلومات یا د هغه وروستي اړیکې وخت نه وینئ ، نو دا ممکن وي چې هغه ستاسو له فکر کولو څخه خورا هوښیار وي او تاسو یې په ټولو غوښتنلیکونو کې بند کړی وي.

بل د WhatsApp حساب وکاروئ

که له ټولو چالونو څخه هیڅ یو چې موږ تاسو ته وښوده تاسو سره مرسته کړې چې پوه شئ که چیرې اړیکې تاسو په واټس اپ کې بنده کړې ، تاسو یوازې لرئ د فوري پیغام رسولو غوښتنلیک بل حساب وکاروئ ، کوم چې هم بند شوی نه دی.

په هغه حالت کې چې دا نور WhatsApp حساب کولی شي د دې کارونکي سره خبرې پیل کړي ، د وروستي تړاو نیټه مشاهده کړي یا د پروفایل عکس وګورئ ، تاسو تایید کولی شئ چې تاسو بلاک شوی یا یا تاسو د سړي سره ښې اړیکې ساتلو ته ادامه ورکوئ. پوښتنه.

دا ټولې ځینې لارې دي چې موږ یې وکاروو وکاروو وکاروو که د واټس اپ اړیکې موږ ته بلاک کړی وي نو موږ نشو کولی دوی سره اړیکه ونیسو. بدبختانه ، لکه څنګه چې موږ تکرار کوو ، د دوی هیڅ یو عامل ندی ، نو په پام کې ونیسئ چې تاسو څنګه یې وکاروئ او په ځانګړي توګه که تاسو دې اړیکې ته داسې څه ووایاست چې اټکل یې تاسو مخنیوی کړی وي.

امید لرو چې د فوري پیغام رسولو غوښتنلیک ، په خپلو راتلونکو تازه معلوماتو کې ، دا به زموږ لپاره یو څه اسانه کړي او موږ ته دا معلومات وښیې ترڅو موږ چک او انګیرنې ته اړتیا ونلرو.

ایا تاسو توانیدلی ومومئ که چیرې یو څوک تاسو په واټس اپ کې بلاک کړی وي؟. موږ ته پدې پوسټ یا د هرې ټولنیزې شبکې له لارې چې موږ پکې شتون لرو د نظرونو لپاره ځانګړي شوي ځای کې ووایاست. همدارنګه موږ ته ووایاست چې کوم نور چالونه تاسو کاروئ ترڅو ومومئ چې ایا اړیکې تاسو د نړۍ په کچه د فوري پیغام رسولو ترټولو کارولو کې بنده کړې.


د مقالې مینځپانګه زموږ د اصولو سره سمون لري ایډیټیک اخلاق. د غلطۍ راپور ورکولو لپاره کلیک وکړئ دلته.

2 نظرونه ، خپل پریږدئ

خپله نظر پرېږدئ

ستاسو د بریښنا لیک پته به خپره نه شي.

*

*

  1. د معلوماتو لپاره مسؤل: میګیوانجل ګاتین
  2. د معلوماتو هدف: د سپیم کنټرول ، د نظر مدیریت.
  3. قانونیت: ستاسو رضایت
  4. د معلوماتو راټولول: معلومات به د قانوني مکلفیت پرته دریمې ډلې ته نه لیږدول کیږي.
  5. د معلوماتو ذخیره: ډیټابیس د Occentus شبکې (EU) لخوا کوربه شوی
  6. حقونه: په هر وخت کې تاسو کولی شئ خپل معلومات محدود ، له سره تنظیم او حذف کړئ.

  1.   موډ مارټنیز پیلینزویلا سایبینو dijo

    او څوک پروا لري؟

    1.    ولایمانډوز dijo

      هلته به داسې خلک وي چې زه یې تصور کوم imagine