Tinjauan gaya Sistem 3

Sareng urang balik deui dina Aktualidad Gadget sareng tinjauan headphone True Wireless Sora. Sakali deui sareng produk ti Energy Sistem, anu tina katalog éksténsif na nampilkeun Gaya Sitem Énergi 3. Pilihan sanés anu saé pikeun ngajantenkeun kabisat sakali sareng sadayana pikeun headphone nirkabel teras sisihkan kabel anu teu lami.

Upami anjeun masih teu tiasa mutuskeun hiji modél atanapi model anu sanés dina tawaran anu ageung, dinten ieu kami nampilkeun anjeun pilihan anu saé pisan. Produk anu bakal nyumponan kabutuhan anjeun tanpa ragu, kalayan pisan kinerja anu alus dina sora sareng otonomi, sareng di luhur sadayana, tanpa kedah nanem modal harta. 

Gaya 3, musik anjeun dina gaya anjeun

Sakumaha urang parantos mairan, ayeuna pasar pikeun headphone nirkabel ampir sajajalan. Kami mendakan seueur pilihan tina seueur firma anu béda-béda, éta saatos kami mutuskeun tungtungna ngalih kana nirkabel, kaputusan akhir moal gampang. Aya headphone kalayan tujuan kaulinan anu jelas, sapertos laser 2 yén urang tiasa nyobian sababaraha bulan ka pengker.

Upami anu dipilari téh headphone bijaksana, Éta cocog sareng papakéan anjeun iraha waé, sareng anu nawiskeun a pangalaman sora anu saé, gaya énergi Sistem 3 mangrupikeun pilihan pikeun diperhatoskeun. Sadaya ieu, ditambihan desain elegan sareng ati-ati pisan, anjeunna ngadamel headphone ieu sareng format tombol, leres-leres pikaresepeun.

Énergi Sistem ngagaduhan rupa-rupa produk anu ditawarkeun dina unggal kategori. Sareng sareng gaya 3 gap ogé dilakukeun antara headphone langkung mewah tina waktos. Pikeun anu henteu hoyong narik perhatian, tapi henteu kersa nyerah gaduh alat anu kualitas. Garis gaya nutupan séktor pasar Naon jinis paménta produk ieu, upami ieu anu anjeun milari, mésér gaya énergi Sistem 3 ayeuna di Amazon Kalayan diskon.

Upami anjeun gering tina "gummies" anu keuheul kalayan anu ampir kalolobaan headphone ayeuna gaduh. Sareng anjeun mangrupikeun jalma anu resep kana headset kalayan format kancing, anu pas sampurna sareng anu beuratna sakedik, gaya 3 titik skor janten headphone anu anjeun peryogikeun.

Gaya Sistem Énergi Unboxing 3

Ayeuna waktuna pikeun milarian jero kotak leutik headphone gaya 3. Kami mendakan sadayana anu kami ngarepkeun sareng urang moal sono nanaon, tangtosna. The kotak carjer, kalayan ukuran anu sampurna pikeun dibawa dina saku naon waé. Kaluar tina kotak ditepikeun headphone na, dina hal ieu kami nampi sababaraha salinan di warna hideung, sapertos kotak anjeun. Tétéla pisan héran kumaha sakedik beuratna boh kotak boh headphone.

Salian ti unsur-unsur utama urang gaduh sababaraha brosur perkara reklameu, sarta pituduh ngagunakeun gancang tina headphone kalayan pungsionalitas utama. Éta ogé dibarengan ku kabel ngecas anu ngagaduhan format micro USB. Nalika urang ningali earbuds, urang henteu mendakan bantalan ceuli anu biasa.

Desain sareng penampilan fisik

Ayeuna urang tingali penampilan anu dipidangkeun ku gaya Sistem Energi 3. Pabrik produkna henteu énggal, tapi éta kombinasi warna dipilih. The warna hideung tina jero Éta réngsé ku tungtung di warna kulawu hampang anu nawiskeun anjeun titik anu béntés pisan. Kalayan a wujud tina earphone éta teu bisa teu ngingetkeun urang ngeunaan AirPods, dina susunan global aranjeunna henteu sapertos anu sami.

El rarancang Ieu téh salah sahiji kakuatan tina headphone Energi Sistem ieu. Henteu ngan ukur ku gaduh gaya kota tur anggun. Éta ogé pikeun format fisikna tina héndsét. Kami terang yén bagian ageung pangguna henteu ngadukung headphone anu ngagaduhan karét klasik anu tetep aya dina jero ceuli. Saé pikeun henteu pas leres, atanapi pikeun épék "kosong" anu dilakukeun ku aranjeunna, tapi aya seueur anu milari headphone sapertos kieu.

Babandingan sareng AirPods anu diakui henteu tiasa dilawan ti Apple. Penampilan fisikna ngingetan urang kusabab format headset sareng bentukna manjang. Bagian earphone jero persis bentukna sami. Sanaos awak alat anu tetep di luar bénten sareng ngagaduhan ieu kalayan langkung seueur unsur sareng bentukna rada kirang buleud.

Bagéan anu kaluar ngabogaan bagian anu dibédakeun anu sapotong abu datar dilebetkeun. Pilihan warna sareng bahan sigana bener dina modél ieu sanajan urang tiasa milih antara 4 kombinasi anu sanés. Dina bagian luar ieu kami mendakan a lampu LED leutik éta robah antara warna biru atanapi beureum gumantung kana inpormasi anjeun nawiskeun ka kami.

ieu bagian luarna gaduh sensor touch naon anu aranjeunna nawiskeun kami sagala rupa paréntah ngaji. Kalayan pencét pers kénca atanapi katuhu urang tiasa naekeun atanapi turunkeun polumeu Tina baranahan. Kalayan dua tombol konci urang tiasa reureuhkeun atanapi muterkeun deui. Sareng urang bahkan tiasa ngonpigurasikeun aranjeunna maju gancang atanapi mundur lagu. Kadali pinuh ku musik urang, komo nelpon o asistén sora, tanpa kedah miceun alat tina saku anjeun. 

La ngecas bisi-sarung ngagaduhan bentuk sagi opat dina ukuran sampurna pikeun dibawa anu pas dina saku nanaon. Muka tutupna urang tingali kumaha headphone ngagolér horisontal pas pisan berkat dasar magnét anu nyepeng sareng ngeusi batre aranjeunna. Beuratna, bahkan kalayan headphone di jero, leres-leres enteng. Diwangun palastik touch lemes dina warna hideung sami sareng headphone.

Di hareupeun kotak urang mendakan opat lampu LED anu nawiskeun inpormasi ngeunaan biaya tina éta. Masing-masing lampu nyarios ka urang 25% tina total ngamuat. Kusabab kitu, upami urang gaduh sadayana 4 lampu hurung, éta mangrupikeun tanda yén batréna pinuh. Di tukang urang mendakan ngecas port, kalayan format Micro USB.

Sadaya téknologi anu anjeun peryogikeun

Penting pikeun terang naon anu tiasa diandelkeun dina headphone sateuacan kéngingkeunana. Sistem Énergi nyederhanakeun panggunaan pikeun maksimal. Sakali kami parantos nyingkronkeunana sareng smartphone, komputer atanapi tablet urang, urang ngan ukur kedah ngaleungitkeun éta tina kasus éta ngarah otomatis nyambung. Konéktipitas anjeun Bluetooth 5.0 ngajamin stabilitas tanpa motong.

El mikropon internal ngajantenkeun urang ngajawab telepon urang tanpa kedah noél smartphone. Sora anu ditampi nalika nelepon jelas sareng tanpa aya sora. Sareng anu ditampi di sisi sanés telepon ogé sampurna. Hal anu ningkatkeun hatur nuhun kana format sareng desain headphone ieu. Yakin? Kéngingkeun énergi Sistem gaya 3 ayeuna di Amazon harga pangalusna.

Kami resep kakuatan aranjeunna sanggup nawiskeun hasilna jadi enteng beuratna. Janten ogé detil anu penting pikeun diperhatoskeun otonomi urang tiasa ngandelkeun. Gaya énergi Sistem 5 nyayogikeun nepi ka 4 jam musik anu teu kaganggu. Sareng hatur nuhun kana kotak carjer na urang dugi ka 4 biaya tambahan lengkep. Langkung ti cukup otonomi pikeun sapoé panjang musik.

Méja Spesifikasi Téknis

Marca Sistem Énergi
model gaya 5
wujud jeung ukuran di-ceuli
Conectividad Bluetooth 5.0
Ngahontal nepi ka 10 méter
Kadali keuna playback sareng volume
prekuensi 2.4 GHz
mikropon terpadu SI
Batré headphone 30 mah
Otonomi horas 4
Batré bisi-carjer 400 mah
Otonomi horas 16
Beurat headphone 4 g
Diménsi headphone 42 x 17
Beurat kasus-carjer 25 g
Diménsi Case-charger 70 x 30
harga 34.90 €
Link pameseran Gaya Sistem énergi 3

Pro sareng kontra

Naros

La hubungan antara kualitas sareng harga éta saé pisan.

El tingkat polumeu aranjeunna nawiskeun saluhureun modél sanés anu urang tiasa uji.

La otonomi nepi ka 20 jam gHatur nuhun kana panutup éta ngajantenkeun kami gaduh musik salami sadidinten.

Rupa-rupa hébat tina kadali touch dina kadua headphone.

Naros

  • Kualitas harga
  • Jilid
  • Otonomi
  • Kadali keuna

Kontra

teu ngandelkeun pembatalan sora aktif, hal anu diperyogikeun ayeuna-ayeuna tapi tiasa dipikaharti henteu mendakan fungsi ieu dibéré harga na.

Aranjeunna henteu ngagaduhan sénsor jarak sahingga playback lirén nalika urang angkat.

Kontra

  • Henteu aya pembatalan sora
  • Henteu sénsor caketna

Pendapat editor

Gaya Sistem énergi 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
34,90
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.