10 PC Kaulinan anu merlukeun sababaraha sarat

Téknologi maju ku kabisat sareng urang tiasa ningali ieu ditingali dina sagala widang kahirupan urang. Di dunya videogames ieu kamajuan teu balik unnoticed sarta kami ningali beuki loba kaulinan kalayan poténsi grafis gede tur dunya leuwih lega. Ieu nunjukkeun yén upami urang hoyong neraskeun maén kaulinan anu paling ayeuna, tim urang bakal sangsara langkung seueur pikeun ngalaksanakeunana., sabab merlukeun kami kakuatan leuwih.

Dina platform kayaning konsol, urang teu boga masalah ieu, sabab tinimbang needing pikeun ngaronjatkeun parabot, éta pamekar anu neangan ngaoptimalkeun kaulinan maranéhanana pikeun ngajalankeun on unggal sistem. Ieu henteu kajantenan dina PC dimana urang pangguna nyaéta anu kedah ngonpigurasikeun kaulinan atanapi alat urang pikeun nikmati kaulinan vidéo dina cara anu stabil, éta sababna. Dina artikel ieu kami baris mantuan anjeun ku nyieun luhureun 10 kaulinan pangalusna nu urang bisa maénkeun kalayan tim heubeul atawa leuwih hina.

Naon sarat tina kaulinan?

Video kaulinan mangrupikeun parangkat lunak anu peryogi hardware pikeun fungsina, sarat ieu dibasajankeun processor, grafik, tipe memori jeung kuantitas, atawa sistem operasi sorangan. Nu leuwih anyar game nyaeta, biasana menta kakuatan leuwih jeung hardware leuwih modern jeung ayeuna. Tapi aya pengecualian sareng éta kaulinan indie sanajan keur anyar, condong ngajalankeun on hardware heubeul sarta kalawan rentang panghandapna.

titik sejen tetep dina pikiran nu meuli komputer anyar teu merta masihan anjeun aksés ka sadaya kaulinan ayeuna, saprak aya rentang béda komponén, jadi hiji komputer high-end heubeul bakal neruskeun jadi leuwih sanggup ti komputer anyar. mid-range atawa low-tungtung. Urang bisa ningali ieu utamana dina rentang laptop, dimana urang bisa manggihan komputer lengkep anyar nu teu sanggup mindahkeun kaulinan paling dasar. Ieu kusabab komponén laptop ieu béaya rendah atanapi terintegrasi dina papan éta sorangan sareng dirarancang pikeun tugas anu paling sapopoe.

Pikeun mastikeun yén PC urang minuhan sarat tina kaulinan, éta pangalusna ngagunakeun program CPU-Z tur pastikeun yén komponén komputer urang cocog jeung minimums diperlukeun ku kaulinan sual. Sarat kaulinan bisa ditempo dina toko uap atawa epik sorangan.

10 kaulinan pangalusna kalawan sababaraha sarat

Diablo 2 Dihirupkeun deui

Éta mangrupikeun klasik diantara klasik anu parantos dibangkitkeun kalayan bagian grafis anu énggal sareng énggal-énggal. Kaulinan video ieu ngeunaan hiji RPG kuno, dimana pertanian sareng nyiptakeun tim kami mangrupikeun bagian anu penting dina pertandingan. Versi aslina ti taun 2000 sareng ngarobih genre peran aksi, janten panaratas dina jinis kaulinan vidéo ieu.

Kaulinan vidéo nangtung pikeun jerona nalika nyiptakeun karakter urang sareng ningkatkeun ka wates anu teu disangka-sangka, nyiptakeun monster anu tiasa ngancurkeun sajumlah musuh dina hiji waktos. Urang boga mode multiplayer nepi ka 8 pamaén ko-op via Battlenet. Salian babagi pangalaman urang annihilating setan jeung 7 pendamping séjén, urang ogé bisa dagang jeung tanding jeung maranehna, sahingga nyieun kaulinan jeung kemungkinan taya wates, ti mana urang pernah eureun manggihan Rahasia.

Urang tiasa ngagaleuh Diablo 2 Resurrected di toko Battlenet pikeun € 39,99

Minecraft

Minecraft teu bisa leungit dina sagala luhur patut uyah na, teuing kirang dina hal ieu, urang pilari kinerja pangalusna jeung hardware pangsaeutikna. Éta kaulinan tina Peran aksi dimana urang berinteraksi sareng dunya kabuka dumasar kana konstruksi sareng pertanian. Urang ogé bisa babagi pangalaman jeung babaturan ngaliwatan jaringan jeung nyanghareupan tantangan nu unggal dunya brings kami.

Bari kaulinan téh badag, grafik na nanaon tapi nuntut, jadi tim mana wae bakal tiasa mindahkeun sabudeureun tanpa masalah. Durasina teu aya watesna sahingga urang moal ngaleupaskeun diri tina PC urang upami urang henteu hoyong dina sababaraha jam.

Urang bisa meuli Minecraft on Steam pikeun € 19,99

Counter strike indit

Bapana kalapa mimitina-jalma shotters, eta oge kaulinan undemanding lamun datang ka hardware sakumaha eta ngagunakeun basa cukup heubeul jeung geus saeutik robah leuwih taun. Sanajan kaulinan grafis teu pisan showy, éta paling fun urang bisa manggihan lamun urang hoyong kaulinan shooting online.

Premisna basajan, perang ngarecah antara dua tim sareng urang milih naha janten pulisi atanapi teroris.misi urang ngan meunang. Tangtosna, pulisi kedah nganonaktipkeun bahan peledak anu disimpen ku téroris sareng upami anjeun téroris anjeun kedah nyegah pulisi nganonaktipkeunana.

Urang bisa meuli CSGO on uap haratis

Age of Empires 2 Edition definitif

Kali ieu urang tingal strategi kaulinan par kaunggulan pikeun PC, éta teu bisa jadi lian ti abadi Age of Empires dina versi definisi tinggi final na. Acan kalawan perbaikan ieu kaulinan boga syarat minimum rada low sarta anjeunna bakal tiasa ngajalankeun on ampir sagala tim.

Versi remastered tina klasik ieu ngawengku 3 kampanye jeung 4 peradaban jeung nu méakkeun jam countless nyieun tentara urang pikeun nalukkeun wewengkon musuh, ayeuna jeung grafik ningkat tapi ngajaga hakekat nu captivated urang leuwih ti dasawarsa ka tukang.

Urang bisa meuli AOE 2 DE on Steam pikeun € 19,99

Lebak Stardew

Jewel, mangrupa kecap sampurna pikeun ngajelaskeun kaulinan ieu, dipeunteun ku duanana pamaén sarta kritik salaku karya sanajan naon sigana pikeun éstétika retro na. Éta sigana saderhana tapi game ngalibatkeun petualangan anu jero sareng panjang sapertos sababaraha anu sanés, di jerona urang kedah masihan kahirupan ka kebon kuno anu diwariskeun ti akina.

Premisna sigana saderhana, tapi dina kaulinan maén peran ieu urang henteu ngan ukur kedah ngurus sadaya budidaya sareng ingon-ingon kebon urang.Upami henteu, urang ogé kedah sadar kana hubungan sareng komunitas tani sanés sareng ningkatkeun karakter urang sareng bumi urang. Urang boga kamungkinan pikeun ngajajah peternakan séjén.

Urang bisa meuli Stardew Valley dina uap pikeun € 13,99

Dua Rumah Sakit Point

Upami, sapertos kuring, anjeun mangrupikeun salah sahiji anu mikaresep Rumah Sakit Téma mitis 20 taun ka pengker, anjeun pasti bakal resep Rumah Sakit Dua Titik ieu, éta mangrupikeun strategi sareng kaulinan manajemén sumber daya dimana urang ngurus rumah sakit anu henteu lirén sumping. pasién gélo sareng urang kedah ngarawat aranjeunna naon waé panyakitna.

Tujuanana kami nyaéta pikeun ngajaga pasien urang dugi ka aman dina konsultasi masing-masing sareng ngantunkeun rumah sakit urang séhat.. Rasa humor ngalobaan ogé tegangan nalika urang ngalawan epidemics hébat atanapi gelombang tiis diantara acara lianna.

Urang tiasa ngagaleuh Rumah Sakit Dua Titik anu pikaresepeun dina Steam pikeun € 34,99

karahaan

Salamet sareng dunya kabuka ngahiji dina kaulinan spektakuler ieu proposes urang salamet di dunya pos-apokaliptik dimana musuh urang sesa pamaén online. Aranjeunna bakal nyobian maéhan sareng ngarampog urang pikeun kéngingkeun sumber daya urang, nganggo senjata atanapi perangkap.

Urang bakal ngamimitian petualangan kosong Tapi bari ngajalajah, urang bakal manggihan bahan baku sarta resep nyieun imah urang, kayaning pakarang atawa parabot gawé. Waktosna pondok sabab bahaya sok nyumput sareng urang henteu terang naon anu bakal urang mendakan, sabab musuh tiasa sekutu pikeun ngalawan urang upami urang gaduh seueur sumber daya sareng urang gaduh pakarang anu saé.

Urang bisa meuli Rust on Steam pikeun € 39,99

Turunkeun atuh

Kaulinan anu nyababkeun sensasi dina waktos pandémik nyaéta kaulinan pésta ieu pinuh ku mini kaulinan gaya humor konéng anu ngahijikeun urang dina usulan anu pikaresepeun dimana urang bersaing sareng dugi ka 60 jugadores. Kaulinan diwangun ku runtuyan tés jeung kursus halangan di mana urang kudu leuwih gancang ti saingan urang meunang.

Bagian téknis cukup saderhana sahingga urang moal ngagaduhan masalah nalika ngaéksekusi dina komputer urang, henteu paduli kumaha dasarna.

Urang bisa meuli Fall Guys gélo on Steam pikeun € 19,99

Di antara U

Sejen tina eta kaulinan anu ngabalukarkeun sensasi diantara Streamers éta fun multiplayer ieu, dimana urang papanggih antara 4 jeung 10 urang, Tina dua grup ieu kabentuk dimana dua nyaéta impostor anu hoyong maéhan awak kapal angkasa. Nalika tujuan awak nyaéta pikeun ngalaksanakeun tugas énjing-énjing dina kapal, para impostor kedah ngarusak ku cara ngamanipulasi kapal.

Laku lampah urang bakal misahkeun awak sareng urang kedah ngamangpaatkeun nalika salah sahijina nyalira pikeun maéhan anjeunna, sabab upami anggota awak anu sanés ningali urang ngalakukeun rajapati anjeunna bakal masihan kami sareng awak bakal ngusir kami tina kapal. . Malah sanggeus maot pamaén nuluykeun maén salaku panongton tanpa bisa berinteraksi sareng sésana, tapi ngalakukeun misi.

Urang tiasa ngagaleuh Di antara kami dina Steam ngan ukur € 2,99 ayeuna dina promosi

Cuphead

Urang rengse luhur jeung naon duanana keur kritikus jeung pamaén, salah sahiji jewels dékade panungtungan. Peta sarta shooting kalawan mékanika has tina platform nu bisa urang tingali dina kaulinan kawas MetalSlug tapi ku estetika nice disetél dina kartun heubeul, pisan sarupa naon film Disney munggaran éta dina waktu dina 30s.

Entong salah, estetika anu saé sareng pikaresepeun henteu hartosna urang nuju leumpang, petualangan nangtung kaluar pikeun kasusah na jadi nyebrang dunya macabre maranéhanana pinuh ku musuh bakal tangtangan pikeun protagonis urang. Karya otentik anu urang kedah ngabuktikeun enya atanapi enya, khususna upami ampir tim mana waé bakal tiasa ngajalankeunana kalayan gampang.

Urang bisa meuli Cuphead on Steam pikeun € 19,99


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   israNaraka cenahna

    Naon catetan anu goréng, henteu aya tautan sareng sadaya biaya pasti kéngingkeun Unfollow !!

    1.    Paco L Gutierrez cenahna

      Hatur nuhun saran, Tumbu ditambahkeun. Urang bakal nyandak catetan pikeun nambahkeun hiji rekomendasi ngan bebas kaulinan dina mangsa nu bakal datang.