5 Program pikeun nyiptakeun GIF gancang sareng gampang

GIFs parantos aya ti saprak jaman baheula, urang ngagunakeun éta unggal-unggal urang tiasa, ayeuna langkung seueur tibatan sistem operasi ampir sadaya smartphone kalebet diantarana dina pilihan keyboardna. GIF mangrupikeun kecap anu hartosna Format Parobihan Grafis atanapi dina format silih tukeur grafik Spanyol. Format ieu didamel ku perusahaan telekomunikasi Amérika Kalér, éta ngadukung maksimal 256 warna sareng teras-terasan nyababkeun séri gambar anu lumangsung antara 5 sareng 10 detik. Aranjeunna henteu gaduh sora sareng ukuranana langkung alit tibatan file JPG atanapi PNG.

Hal ilahar pikeun milarian GIF tibatan anu biasa sareng MeMes, kusabab éta gerak sareng ngawartosan langkung ti gambar statis. Biasana ningali aranjeunna dina forum online atanapi dina Twitter, sanaos ayeuna gampang ningali aranjeunna dina WhatsApp. Tapi, Naha nganggo GIF ti batur nalika urang tiasa nyiptakeun nyalira? Aya sababaraha program anu ngajantenkeun tugas ieu langkung gampang pikeun urang. Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun 5 program anu pangsaéna pikeun nyiptakeun GIF gancang sareng gampang.

GIMP

Ampir program éditan poto anu seueur dianggo salaku alternatif pikeun PhotoShop, anu ogé tiasa dianggo pikeun nyiptakeun GIF anu pangsaéna. Diantara seueur fungsina pikeun nyiptakeun GIF, tapi pikeun ieu Gambar anu urang badé diédit kedah dina format PNG. Sanaos program ieu cekap kumplit, éta tiasa matak lieur pikeun jalma anu kirang berpengalaman, sabab pilihan na ageung pisan anu matak merebeykeun.

Upami urang hoyong nyobian sareng nyiptakeun GIF urang nyalira salian ti ngédit poto kami sapertos propésional sajati, urang tiasa ngaunduh sareng masangkeunana gratis tina halaman na website resmi. Program sayogi pikeun duanana Windows pikeun MacOS.

SSuite GIF Animator

Upami urang milari program anu saderhana tapi épéktip nalika nyiptakeun GIF animasi urang, ieu pasti aya salah sahiji anu urang pilari. File anu bakal urang jantenkeun tina program ieu bakal cocog sareng sadaya panyungsi wéb anu ayeuna sareng urang tiasa ngabagi sareng ningali éta tanpa aya masalah. Pikeun ngalakukeun ieu, éta bakal cekap pikeun nambihan gambar anu urang hoyong edit kalayan leres, pikeun nyiptakeun animasi kalayan leres. Urang tiasa ngonpigurasikeun sadaya parameter, ti waktos pajamanan dugi ka kagancangannana.

Editor nyokong format JPG, PNG, BMP sareng GIF. Hal anu pangsaéna ngeunaan program éta nyaéta anu enteng pisan ku beurat 5MB anu teu tiasa diémutan sareng henteu kedah dipasang sateuacanna. Kami tiasa ngaunduh éta gratis gratis tina halaman anjeun Wéb resmi.

GIFtedMotion

Aplikasi ngan ukur dirancang sareng ngan ukur pikeun nyiptakeun GIF animasi. Aplikasi ieu henteu meryogikeun seueur pangalaman sareng editor poto kumargi éta saderhana saderhana dianggo sareng bakal ngamungkinkeun urang ngadamel GIF kami dina léngkah-léngkah anu saderhana, kantun nempatkeun gambar dina urutan anu leres sareng nyaluyukeun waktos paparan anu dipikahoyong. Éta mangrupikeun aplikasi sumber kabuka sahingga éta gratis gratis sareng henteu peryogi pamasangan sateuacanna.

Aplikasi na tiasa dianggo tina pen drive atanapi hard disk éksternal sabab henteu meryogikeun pamasangan dina sistem operasi. Éta ngadukung seueur format kalebet PNG, JPG, BMP sareng GIF. Sanaos henteu meryogikeun pamasangan, urang kedah ngamutahirkeun Java di tim kami. Antarmuka na rada singket tapi saderhana sareng loading na rada luhur, tapi hasilna sapertos anu diarepkeun. Upami anjeun hoyong nyobian aplikasi ieu anjeun tiasa unduh tina halaman wéb panyipta.

PhotoScape

Salah sahiji suite anu pangsaéna pikeun ngédit poto. Aplikasi ieu dieusian ku pilihan kanggo ngédit poto, tapi ogé pilihan pikeun nyiptakeun GIF urang. Kami mendakan seueur pilihan anu dikelompokkeun anu ngamungkinkeun urang pikeun gampang menerkeun sareng ningkatkeun poto kami. Pikeun nyiptakeun GIF urang ngan saukur kedah nganggo sababaraha poto pikeun nyiptakeun gambar animasi. Program na intuitif pisan sareng gampang dianggo, tapi sapertos GIFtedMotion, éta laun sareng beurat nalika diolah, sanaos hasil akhirna pantes, aya deui anu langkung gancang.

Program ieu leres-leres gratis sapertos anu sateuacanna sareng urang tiasa ngaunduhna tanpa pendaptaran sateuacanna tina halaman na nyalira Wéb resmi.

GIF keripta

Akhirna, program anu menonjol pikeun gampang digunakeunana sareng antar muka anu ramah. Kalayan éta urang tiasa ngadamel GIF animasi gratis dina ngan sababaraha menit. Éta tiasa dikembangkeun tina sekuen gambar anu dicandak tina situs atanapi tina galéri pribadi. Sanaos kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun nyiptakeun GIF tina pidéo naha ti galéri kami atanapi tina YouTube atanapi aplikasi pidéo sanés. Henteu diragukeun hiji aplikasi anu masihan seueur kaulinan nalika nyiptakeun gambar animasi kami pikeun dianggo dimana waé.

Giphy Gif Maker

Hal anu pangsaéna ngeunaan aplikasi ieu nyaéta aplikasi Wéb janten kami henteu peryogi pamasangan sateuacanna, lebetkeun waé anjeun website resmi sareng nganggo salah sahiji rupa fungsi na anu ditawarkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.