7 alesan pikeun ngagunakeun VPN dina alat sélulér anjeun

Dinten ieu kami ngobrolkeun salah sahiji sérver VPN kalayan prestise internasional anu paling hebat anu sumping pikeun nawiskeun kami a pangalaman pamaké bener aman, NordVPN. Kami parantos nyakseni, sanaos teu kahaja, datangna éra anyar damel ti bumi. Sareng gaduh jasa VPN anu saé parantos penting.

Hanjakalna, kanaékan ageung patalimarga data sénsitip tina jaringan bumi ogé hartosna paningkatan éksponénsial dina serangan kaamanan. Ngajaga data anu urang tangankeun pikeun dianggo, bahkan ti bumi, parantos janten penting pisan. Y NordVPN janten solusi anu ideal pikeun nyingkahan masalah.

Naha genah ngagunakeun layanan VPN?

Kami badé masihan anjeun 7 alesan pikeun ngagunakeun VPN pikeun konéksi internét anjeun dina damel, atanapi pikeun jaringan asal anjeun. Bédana gaduh koneksi anu aman sareng sanggup ngajagaan urang aman tina serangan kaamanan atanapi bocor ngajantenkeun bédana ayeuna.

  1. Kaamanan: Tanpa ragu éta alesan utama kunaon naon waé pangguna internét panginten peryogi nyewa jasa perusahaan VPN. Sensitipitas data anu anjeun damel, atanapi kanyataan sader anu tenang sareng henteu sieun aya pelanggaran kaamanan, ngajantenkeun jasa-jasa ieu langkung berharga.
  2. kalaluasaan: Privasi tina jenis jasa ieu mana gandeng ku kaamanan. Urang tiasa nyarios yén karusiahan panggunaan jaringan kami, pikeun pangguna, ogé tina data na yén éta ngalir, kedah diubaran ku jaminan anu maksimal karusiahan ngalawan pihak katilu.
  3. Laju: Nalika kami mutuskeun nganggo sérver VPN anu nawiskeun kami tingkat kaamanan anu luhur, ieu sanés janten hiji-hijina hal anu penting. Dina sababaraha kasempetan, kaamanan anu ditawarkeun ku sérver anu bertentangan sareng gancang yén sanggup nawiskeun. Sambungan anu aman tapi alon sanés sambungan anu saé.
  4. Stabilitas Sambungan: Nya kitu, sakumaha kalayan kagancangan, stabilitas anu sanggup nawiskeun konéksi penting pisan. Henteu gunana pikeun gaduh koneksi anu tingkat kaamananna luhur tapi pikeun ieu urang kedah ngalangkungan gangguan jasa anu teras-terasan.
  5. Server VPN khusus: Salah sahiji pilar utama anu mana jasa sambungan kedah didukung VPN nawarkeun jasa optimal nyaéta sakumpulan server anu saé. Diitung-itung server béda pikeun unggal kabutuhan, server khusus, server ganda, server RAM sareng bahkan server P2P, pangalaman pangguna bakal positip pikeun sadaya pangguna.
  6. Lalu lintas data optimal: Salian ti penting pentingna pikeun sambungan VPN nalika ngotéktak internét. Ogé urang kedah tumut kana kapasitas kapasitas jaringan pikeun unggah sareng ngaunduh data. Saenyana, mogok kasaimbangan anu saé antara kaamanan jasa sareng alus Mbps ngalirkeun nomer duanana cara, hulu atanapi hilir.
  7. harga: Kami salawasna nyarios yén nalika urang milari jasa anu nawiskeun anu pangsaéna, hargana henteu kedah janten salah sahiji aspek anu paling penting. Tapi éta moal bisa nyingkahan, nalika kami mutuskeun pikeun nyewa, ngabandingkeun harga antara perusahaan. Anu pasti sareng henteu gagal nyaéta jasa gratis moal pernah aya dina jangkungna anu mayar.

NordVPN masihan kami kaamanan anu urang peryogikeun

MacOs NordVPN

Sanaos akronim VPN kanggo seueur parantos wawuh, masih aya pangguna anu panginten heran naon anu urang carioskeun. Pikeun ieu, penting pikeun terang éta VPN asalna dina hartos tina akronim dina basa Inggris Maya wasta Network. Pondokna, éta mangrupakeun sambungan yén, ngagunakeun jaringan umum salaku média sapertos internét, ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun komputer dina jaringan pribadi aman.

Di pasar urang tiasa mendakan jasa VPN anu henteu kaetung anu ngajanjikeun kaamanan, kagancangan sareng solvénsi. Sareng urang bahkan mendakan sababaraha perusahaan anu nawiskeun jasa ieu gratis. Sanaos, sapertos ampir sadaya séktor, pangalaman pamustunganana nyababkeun urang percanten kana salah sahiji atanapi jasa anu sanés. Naha aranjeunna teras-terasan janji?

Nyanghareupan kabutuhan anyar, tawaran anyar sok timbul. Dinten ayeuna ti Actualidad Gadget, saatos nganalisis jasa anu ditawarkeun NordVPN, urang tiasa ngawartosan anjeun naon anu tiasa ditawarkeun. Kami ogé bakal nyaritakeun ngeunaan tawaran anu mana jasa ieu janten langkung narik. Upami kaamanan jaringan profesional anjeun penting sareng anjeun hoyong gaduh jaminan anu maksimal, salian ti teu ningali kamampuan jaringan ngaleutikan, NordVPN tiasa janten anu anjeun milari.

Jaringan server anu endah

Nalika jasa ngagaduhan ulasan anu saé sapertos kitu, éta henteu ku teu dihaja. Tungtungna, pangalaman pangguna mangrupikeun asét anu pangsaéna pikeun perusahaan nalika badé bersaing di pasar sareng perusahaan nawiskeun sami. Ladenan anu ditawarkeun ku NordVPN mangrupikeun hasil tina jaringan lengkep tina sérver sanggup nawiskeun koneksi anu aman sareng 100% aman.

NordVPN ngagaduhan salah sahiji daptar panghadé pangladén anu ngalayanan pangguna na. Hatur nuhun ka dinya, éta nawiskeun liputan ampir dimana waé di dunya. A Koneksi anu dipercaya nyaéta saléngkah payun persaingan anjeun. Algoritme na tiasa milih sérver anu paling cocog pikeun anjeun numutkeun lokasi dimana anjeun pikeun. Henteu musnah gaduhna langkung ti 5.500 server sumebar di sakumna dunya.

Kanyataan anu nawiskeun tambah pikeun anu meryogikeun jasa anu leres-leres aman nyaéta sababaraha sérver NordVPN ngan ukur RAM, janten aranjeunna henteu ngagaduhan kapasitas neundeun data. Ieu mastikeun operasi lengkep aman tur efektif sepanjang waktos dimana waé urang ayana.

Server standar sareng server khusus

Dina jaringan lengkep sapertos server kami mendakan dédikasi khusus pikeun nawiskeun jasa anu pangsaéna gumantung kana kabutuhan unggal pamaké. Janten urang mendakan dedicated IP server pikeun pangguna anu nganggo alamat IP khusus. Dina cara nu sami, NordVPN ogé boga server VPN ganda, pikeun pangguna anu badé ngirim konéksi na kana saring dua sérver anu béda.

Kami ogé mendakan Server khusus pikeun nagara anu aksés internét terbatas. Server VPN pikeun ngajalankeun TOR, Server P2P dioptimalkeun khusus tanpa wates dina rubak bangku. Jasa anu sayogi gumantung kana nagara mana anu urang badé dianggo.

NordVPN sinonim sareng kagancangan sareng kaamanan

Urang tiasa mastikeun yén jasa sambungan anu ditawarkeun ku NordVPN mangrupikeun anu panggancangna di dunya. Nuhun kana a protokol proprietary disebut NordLynx, diwangun ku versi kadaptar ti WireGuard. Pangalaman tina koneksi anu stabil sepanjang waktos di mana data kami bakal salawasna aman mangrupikeun hal anu henteu sadayana tiasa nawiskeun.

En tés dilakukeun dina sérver anu aya di Amérika Serikat, Inggris, sareng Jérman Data anu saé saéna dimeunangkeun naék gunung atanapi Turun gunung. Kukituna, di Amérika Serikat, kagancangan ngaleuwihan 1,300 Mbps boh dina unggah sareng ngaunduh data. Hurung Britania Ageung, laju turunna nyaéta di luhur 1,200 Mbps, sareng kecepatan unggah langkung ti 1,100 Mbps. server Jermanboh kagancangan ngaleuwihan 1,100 Mbps.

Sakumaha biaya jasa NordVPN?

tawaran nord vpn

Sakumaha urang terang, jasa anu murah henteu sinonim sareng anu saé. Nalika kaamanan jaringan kami dipertaruhkan, urang ogé henteu kedah nyimpang ogé. Urang tiasa mendakan tawaran VPN anu luar biasa sareng janji anu engkéna bakal rusak. Janten, Pisan pikaresepeun pikeun milarian tawaran haliber ieu dina jasa premium sapertos kitu.

Hatur nuhun kana promosi ayeuna urang tiasa ngandelkeun VPN panggancangna di planét ngan ukur € 2,64 per bulan. Kalayan rencana 2 taun kalayan total ngahemat 72% di luhur harga biasana sareng ogé nampi 3 bulan kado tambahan. Ngamangpaatkeun promosi ieu kami bakal mayar € 71,20 pikeun layanan anu hargana € 258,12. Upami anjeun milari jasa VPN anu kabuktosan anu nawiskeun kaamanan sareng kagancangan, tong sono kana kasempetan anu luar biasa ieu.

Janten ulah lalawora kaamanan online sareng privasi anjeun: pencét di dieu sareng kéngingkeun tawaran waktos terbatas: NordVPN diskon 72% sareng 3 bulan gratis ngan ukur € 2.64 per bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.