Amazon patén-patén headphone pinter

Headphone Amazon

Kami nembé terang ngeunaan patén anyar ti Amazon dina gadget anu pasti bakal kasohor atanapi penting sapertos Amazon Echo atanapi Kindle. Dina ieu ceramah patén ngeunaan headphone pinter.

Operasi headphone ieu dasar pisan tapi pikaresepeun pisan. Sacara umum aranjeunna noise ngabatalkeun headphone anu ngamungkinkeun urang pikeun henteu ngupingkeun anu sanés salain ti sora headphone.

Kabaruan tina headphone pinter ieu nyaéta ngagaduhan sistem anu ngadeteksi noiseJanten upami urang turun di jalan sareng sirineu ambulan disada, headphone na hayu urang ngupingkeun sora na kanggo ngingetkeun urang kana kamungkinan bahaya. Hal anu sami kajadian upami ngadeteksi nami urang, sahingga tiasa nyarios sareng jalma anu datang ka urang.

Headphone pinter Amazon ngan bakal ngabolaykeun sora nalika teu penting

Benerna nyaéta headphone Amazon ieu pikaresepeun pisan kumargi langkung ti hiji parantos kaget ku némpél misterius atanapi ngan saukur anu aya di sakitar urang parantos teu mungkin pikeun urang ningali éta nalika ngupingkeun musik karesep urang. Numutkeun ka Amazon nyalira, ieu moal aya deui masalah sareng headphone pinter na anu ngolah noise na aranjeunna ngan ukur ngalangkungan anu penting pikeun pangguna, sapertos peringatan lampu lalu lintas, sirine, tanduk mobil, jst.

Kadatangan noise ngabatalkeun headphone parantos terobosan, khususna pikeun anu milarian ngasingkeun diri ti dunya ngaliwatan musik, podcast atanapi radio, tapi leres ogé yén ngagunakeun alat-alat ieu di jalan mangrupakeun bahaya anu ageung. Sigana Amazon bakal dilakukeun ku ieu, tapi hanjakalna ieu ngan ukur patén, sanaos mungkin pisan éta Amazon bet dina headphone ieu nempatkeun aranjeunna dina pasaran, Alat anyar ieu ti Amazon masih bakal nyandak waktos pikeun ngahontal pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.