AOC Ngenalkeun Monitor Kaulinan Melengkung Generasi Katilu AGON

AOC monitor AGON 3 Range pikeun kaulinan

Nalika ngeunaan pembaruan monitor urang, di pasar urang gaduh pilihan anu saé anu kedah diperhatoskeun, sanés ngan ukur kusabab ciri na, tapi ogé kusabab harga na. Dina taun-taun ayeuna, AOC parantos hasil janten rujukan dina pasar monitor sareng ayeuna nawiskeun kami rupa-rupa produk.

AOC nembé ngalegaan sababaraha monitor AGON 3, sahingga ngahontal generasi katilu kalayan AG273QCG (cocog sareng Nvidia G-SYNC) sareng AG273QCX (cocog sareng AMD FreeSync 2 HDR). Kadua modél anu aya dina kisaran kaulinan premium AOC sareng bakal pencét pasar sapanjang bulan Januari ieu. Di handap ieu kami nunjukkeun langkung seueur detil.

Spesifikasi Monitor AG273QCG

Agon3 AOC AG273QCG Monitor

Modél AG273QCG nawiskeun kami layar tina 27 inci, kalayan résolusi QHD sareng kelengkungan 1800R. Ieu nawiskeun pangrojong pikeun Nvidia G-SYNC sareng tingkat panyegaran 165 Hz kalayan waktos réspon ngan 1 md. Ku maturan pangrojong pikeun Nvidia G-SYNC, pangguna anu ngagaduhan grafik ti pabrik ieu bakal tiasa ngaktipkeun G-SYNC pikeun ngaleungitkeun nyaring sareng gagap sahingga laju panyegaran monitor cocog sareng pigura per detik anu ditawarkeun ku GPU ka kami. Kacaangan maksimum alat ieu nawiskeun kami ngahontal 400 btis sareng speaker 5W internal kompatibel sareng DTS.

Spesifikasi Monitor AG273QCX

Agon3 AG273QCX AOC Monitor

Monitor AG273QCG nawiskeun kami layar 27 inci (68,6 cm diagonal) kalayan téknologi High Dynamic Range (HDR) kalayan lengkungan anu sakedik, panel VA, résolusi QHD sareng laju nyegerkeun 144 Hz. Kacaangan ngahontal 400 nits, nawiskeun pangrojong pikeun VESA DisplayHDR 400 sareng dilengkepan AMD FreeSync 2 HDR, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngirangan katinggaleun anu disababkeun ku kompénsasi tingkat pigura anu lemah sareng pemetaan, salian ti ngaleungitkeun cimata sareng gagap.

Panel VA ngagaduhan kontrasna 3000: sareng sinyalna gamut DCI-P3 90%, anu bakal ngamungkinkeun kami ngaraosan warna anu langkung cerah sareng hideung hideung anu murni. The sudut pandang nyaéta 178/178 derajat sareng nawiskeun kami waktos réspon ngan ukur 1 ms. Salaku tambahan, sareng upami éta henteu cekap, éta ngahijikeun dua panyatur 5W anu cocog sareng DTS.

Desain sareng ergonomis

AGON monitor melengkung pikeun midangkeun

Duanana monitor bagikeun tata ruang anu sami, sareng a Panel XNUMX sisi tanpa wates pikeun ngatur set-up sareng sababaraha monitor. Salaku tambahan, aranjeunna ngamungkinkeun urang ngarobih jangkungna dugi ka 110 mm ogé muterkeun atanapi ngadengdekkeunana. Di tukang, kami mendakan lampu anu béda anu tiasa kami ngaropea tina langkung ti 100.000 warna.

Modél AG273QCG gaduh basa sudut dina warna beureum, sedengkeun modél AG273QCX nawiskeun dukungan pérak anu ditetepkeun dina méja. Duanana monitor gaduh kurva tina 1800R, Anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun pidangan dina kaulinan paporit urang. Modél AG273QCX ogé nawiskeun kami kadali pikeun ngaluyukeun tampilan layar ku cara anu gancang sareng nyaman pisan.

Harga sareng kasadiaan

AOC Series AGON 3 Monitor kaulinan

Dua modél layar anyar séri AGON 3 ieu ti AOC resmi ditepikeun salami Gamescon 2018, sareng bakal pencét pasar dimimitian Januari ieu. Harga resmi dijual pikeun umum kalayan 699 euro pikeun AG273QCX sareng 799 euro pikeun AG273QCG.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->