Amazon Echo bakal sumping ka Spanyol sareng Alexa nyarios dina basa Spanyol henteu lami

Amazon Echo

Pasar pikeun panyatur pinter parantos janten dina dua taun ka pengker, kabutuhan pikeun pamekar parangkat lunak utama sapertos Google, Apple sareng Microsoft. Amazon mangrupikeun anu ngaresmikeun kategori ieu di 2014, ngaluncurkeun Amazon Echo anu munggaran, alat anu urang tiasa berinteraksi ngalangkungan paréntah sora.

Sakumaha urang tiasa maca dina La Vamguardia, budak lalaki Jeff Bezos bakal rék ngaluncurkeun speaker Amazon Echo anu pinter dina pasar Spanyol. Ieu mungkin berkat kanyataan yén Alexa, asistén panyatur pinter ieu, parantos diajar basa Spanyol, basa katilu anu paling diucapkeun di dunya.

Amazon Echo Dot

Numutkeun ka La Vangiardia, peluncuranana caket, nyutat sumber anu aya hubunganana sareng pelepasan ieu. Tanggal peluncuran anu diperkirakeun diperkirakeun pikeun Amazon Prime Day, dinten khusus pikeun perusahaan dimana éta nawiskeun diskon anu pikaresepeun ngan ukur 24 jam. Unggal taun, produk Amazon mangrupikeun anu nampi diskon anu penting, janten henteu wajar mun mikir yén éta tiasa janten tanggal anu saé pikeun dijual.

Ayeuna di Spanyol, kami henteu nganggo euweuh spiker pinter dijual, kumargi duanana Google Home (sareng turunanana) sasarengan sareng HomePod, henteu resmi dijual di nagara urang, sanaos kanyataanna duanana asistén nyarios basa Spanyol kalayan sampurna.

Amazon bakal dijual Amazon Echo Spot pikeun 59 euro, vérsi paling ékonomis kalayan langkung seueur fitur. Versi anu paling diénggalan bakal sayogi pikeun 99 euro, sedengkeun versi Echo anu langkung lengkep bakal sayogi pikeun 159 euro. Di momen kami henteu terang naha Echo Show bakal sumping ka Spanyol mimitina. Alat ieu ngahijikeun layar toél ti mana urang tiasa ngaksés kontén pidéo salian ti ngamungkinkeun urang nelepon video ka alat Echo anu cocog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.