Iraha Natal leres-leres ngamimitian?

warta alus! Perdebatan abadi ngeunaan awal Natal parantos direngsekeun. Kami parantos terang tanggal pasti dimana anjeun tiasa ngamimitian ngahias ruang tamu anjeun tanpa hariwang ngeunaan naon anu bakal dicarioskeun ku kulawarga sareng babaturan anjeun. Hatur nuhun kana algoritma inovatif SANTA Index of Sonos, Dijieun pikeun ngukur tingkat "Euforia Natal", geus mungkin keur prediksi tanggal pasti on nu libur ieu resmi dimimitian di Spanyol. Dina hal ieu, sagalana nunjuk ka 22 Nopémber.

Algoritma parantos dianalisis Gelombang Jingle atanapi "Ombak Natal" (setél data, aliran, diskusi média sosial, sareng milarian musik sareng pilem liburan) ti saprak Oktober pikeun nyimpulkeun yén Spaniards geus pinuh immersed dina rarasaan festive nu accompanies Christmas.

Algoritma parantos dianalisis Gelombang Jingle atanapi "Ombak Natal" (setél data, aliran, diskusi média sosial, sareng milarian musik sareng pilem liburan) ti saprak Oktober pikeun nyimpulkeun yén Spaniards geus pinuh immersed dina rarasaan festive nu accompanies Christmas.

Éta henteu sadayana. Indéks SANTA ogé nyéépkeun sababaraha inpormasi anu héran ngeunaan balapan taunan pikeun Natal hit di sakuliah dunya. Taun ieu, sanaos anu biasa urang biasa, Mariah Carey berjuang pikeun nomer hiji sareng Wham! sarta Michael Bublé:

  • "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas" ku Michael Bublé unseated hit legendaris "All I Want For Christmas" ku Mariah Carey dina Oktober. Sanajan kitu, Mariah tungtungna junun lumaku sanggeus video viral na handapeun slogan "Wayahna", kalawan paningkatan 240% dina pilarian sarta reproductions lagu nya.
  • Dina minggu kahiji Nopémber, Wham! junun ngadeukeutan ka Mariah sanggeus 75% kanaékan volume data dikumpulkeun, ngahontal angka hiji, sanajan ngan pikeun sapoé.
  • Kontras, lagu kaopat dina lomba pikeun nomer hiji, "Jingle Bell Rock" ku Dadan Helms, geus ngan dihasilkeun 22% tina Gelombang Natal pikeun algoritma.

Anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi sareng statistik ngeunaan éta Indéks SANTA dina halaman wéb na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.