Microsoft nurunkeun harga modél Surface Book tingkat lebet

Buku Surface i7

Taun kamari Microsoft ngaluncurkeun Surface Book, laptop anu gaduh fitur spektakuler anu diusahakeun ku perusahaan di Redmond pikeun narik sadaya pangguna anu resep ngarobih ékosistem Mac pikeun Windows, sareng anu dugi ka ayeuna aranjeunna henteu tiasa mendakan laptop anu tiasa nyumponan kabutuhan hardwarena. Produk ieu, anu henteu kantos sayogi di Spanyol sareng nagara-nagara anu nyarios Spanyol, ngagaduhan harga mimiti $ 1.499. harga rada luhur pikeun seueur panggunaTapi sanés pikeun anu peryogi laptop anu kuat henteu paduli harga.

Sababaraha minggu ka pengker Microsoft ngaluncurkeun generasi kadua Surface Book, nyayogikeun prosesor i7 énggal, pamutahiran grafik, umur batre langkung lami ... kalayan harga mimiti $ 2.399 Saatos kadatangan modél anyar ieu, jalma-jalma di Microsoft parantos mimiti nurunkeun harga modél dasar, terminal anu parantos aya di pasar salami sataun. Modél entri dasar parantos ningali kumaha harga na turun $ 250 ti $ 1.499 Biayana nalika diawalan taun kamari ka 1.249 dinten ayeuna.

Modél entri dasar ieu nawiskeun kami prosésor Core i5, dikelola ku 8 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan SSD. Kami henteu terang upami tujuan Microsoft pikeun nyésakeun harga ieu pasti atanapi éta mangrupikeun gerakan anu ditakdirkeun pikeun Hideung Jumaah, tapi éta henteu heran upami jalma-jalma ti Redmond parantos mutuskeun ngirangan harga modél anu parantos sayogi di pasar salami sataun.

Sataun saatos diluncurkeun, Microsoft Masih henteu masihan petunjuk ngeunaan nalika éta bakal nempatkeun Surface Book dijual di Spanyol sareng nagara-nagara sanés dimana anjeun ayeuna aya. Dina kasus Spanyol, anu matak narik ati nunjukkeun yén modél ieu tiasa dipésér sacara praktis ti saprak taun ka tukang di sababaraha nagara Éropa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.