Reolink Argus 3, kaméra panjagaan anu cukup lengkep

Teguh Asia Reolink Éta parantos dianggo mangtaun-taun ayeuna kalayan kaméra pinter ieu pikeun kaamanan bumi sareng jinis ideu anu sanés anu dipikirkeun. Pelepasan anu pang anyarna henteu tiasa diloloskeun dina halaman wéb kami, dimana kami tetep ngajukeun anjeun sareng inpormasi ngeunaan bumi anu nyambung.

Pendakan ku urang sadaya kakuatan, kaunggulanana sareng tangtosna ogé karugian. Entong sono analisis anu jero ieu sacara rinci.

Bahan sareng desain

Reolink parantos mutuskeun bet dina kontinuitas dina produk ieu. Sanaos éta ngagaduhan kabaruan penting ngeunaan Argus 2 anu kami ogé analisa di dieu, kanyataanna nyaéta teguh éta ngagaduhan desain anu cukup dikenal dina sadaya produk na. Waktos Ieu urang gaduh alat sareng bagian hareupna datar kalayan lapisan hideung, sedengkeun tukangna kompak pisan dina plastik bodas herang. dimana urang tiasa ningali logo perusahaan. Kanggo tukang, daérah anu dimagnétik anu bakal ngabantosan urang pikeun nempatkeun éta dina pangrojong serbaguna anu bakal urang carioskeun engké.

  • Pangukuran: 62 x 90 x 115 mm

Éta di payun dimana LEDs, sésana sénsor sareng téknologi khusus pikeun nangkep gambar. Di tukang nyaéta dimana kami ngagaduhan port microUSB anu dianggo pikeun catu daya, basis pamasangan sareng panyatur informatif. Urang ogé ngagaduhan tombol "ngareset" dina dasarna ogé tombol on / off sareng port pikeun kartu microSD anu tiasa urang aksés ngalangkungan parangkat lunak.

Korma, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun, dicandak ku adaptor magnét anu bakal ngamungkinkeun urang nempatkeun kaméra dina sababaraha sudut tanpa usaha ageung.

Ciri téknis

Sensor Starlight CMOS tanggung jawab néwak gambar éta, sanggup nawiskeun résolusi tina 1080p FHD kalayan tingkat, enya, ngan ukur 15 FPS. Format pidéo anu dirékam bakal cukup universal sareng cocog, H.264.

Dina hal ieu kaméra ngagaduhan sudut pandang 120º sareng panggunaan lumayan sistem visi wengi anu rumit dina hideung bodas ngalangkungan genep LED infra merah kalayan kamampuan ningali dugi ka 10 méter, ogé sistem visi wengi warna nganggo dua LED 230 lm kalayan nada 6500 K éta ogé bakal nawiskeun kami eusi dugi ka 10 méter jauhna.

Kami gaduh genep perbesaran zum digital lengkep liwat aplikasi anu dianggo. Pikeun bagian na, éta ngagaduhan mikropon sareng spéker anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan audio dina dua arah sareng nganggo salaku interkom. Pikeun bagian na, éta ngagaduhan sistem deteksi gerak "PIR" anu tiasa diatur kalayan kisaran dugi ka 10 méter dina sudut 100º. 

Éta ngagaduhan konéktipitas WiFi anu dioperasikeun dina jaringan 2,4 GHz kalayan kaamanan WPA2-PSK. Dina tingkatan teknis sareng perangkat keras murni, ieu sacara praktis urang kedah nyarioskeun ngeunaan kaméra ieu, anu inovasi ngeunaan modél samemehna rada langka, tapi cekap pikeun tetep produk anu pikaresepeun. Anu pamungkas, kaméra ieu sapinuhna cocog sareng bumi anu nyambung tina Asistén Google.

Reolink aplikasi sareng setélan

Aplikasi Reolink lumayan digawé sareng nawiskeun antarbeungeut pangguna anu saé sareng kinerja anu saé pikeun ios sareng Android, sahenteuna dina tés anu parantos kami laksanakeun:

Aplikasi bakal ngamungkinkeun kami nyambung langsung ka kaméra langsung, boh ngalangkungan WiFi sareng liwat data seluler. Maka urang tiasa ngonpigurasikeun sesa kapasitas sareng ogé nonton pidéo anu parantos disimpen dina kartu mémori. Diantara anu sanésna, ieu mangrupikeun kamampuan anu paling narik tina aplikasi:

  • Aktipkeun sistem deteksi gerak anu ngan ukur micu kamera nalika ngadeteksi
  • Akses langsung sareng langsung sora sareng video tina naon anu lumangsung
  • Berinteraksi ngalangkungan spéker ku audio anu urang kaluarkeun tina telepon sélulér
  • Bewara ngeunaan bewara gerak
  • Panyimpenan 30 detik terakhir nalika ngalangkungan béwara
  • Peringatan batré rendah
  • Otomatiskeun rékaman, pareuman
  • Modeu liburan

Hanjakalna urang kedah ngalangkungan aplikasi nyalira pikeun naon waé jinis manajemén dina nyanghareupan kaméra pidéo, Sanaos ieu, nekenkeun desain anu saé sareng parangkat lunak anu dioptimalkeun anu dipibanda.

Pendapat editor

Argus 3 ti Reolink ieu mangrupikeun léngkah payun ku ngadamel kaméra langkung kompak, nawiskeun kami kamungkinan milih panel surya anu bakal ngajaga alatna tetep aktip, henteu paduli muatan batréna anu kalebet. Tanpa diragukeun, alternatip anu narik pisan pikeun kisaran produk Reolink anu tuwuh sakedik demi sakedik., anjeun tiasa kéngingkeun Amazon dina 126 euro.

Argus 3
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
125
  • 80%

  • Argus 3
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 23 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Conectividad
    Editor: 70%
  • kinerja
    Editor: 90%
  • Sawangan peuting
    Editor: 70%
  • App
    Editor: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Conectividad
  • harga

Kontra

  • Teu aya sérpér terpadu
  • Kurangna langkung FPS
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.