Kygo XENON, Sora Premium sareng Konstruksi kalayan Pembatalan Noise [Review]

kygo xenon

 

Kami parantos marios sababaraha headphone Kygo kapungkur sareng aranjeunna teras-terasan ngagumkeun kami. Kuring nyarankeun anjeun ningali tinjauan kami tina Headphone Kygo E7 / 1000 salaku conto kualitas anu ditawarkeun ku mérek ieu. Ayeuna aranjeunna ngaluncurkeun «XENON«, Sababaraha anu énggal noise ngabatalkeun headphone anu parantos disahkeun sareng dikembangkeun ku DJ Kygo nyalira. Produk pikeun aranjeunna anu milari sora anu berkualitas kalayan pembatalan noise aktif anu hirup dugi ka sésana.

Waktos ieu mangrupikeun headset kalayan kasus transportasi nyalira, upami anjeun hoyong terang sacara rinci kumaha jalanna sareng naha aranjeunna pantes, nuturkeun analisis urang.

Desain: Elegan sareng modern

Hal kahiji anu nyerang urang ngeunaan Xenon nyaéta presentasi aranjeunna, anu parantos nunjukkeun yén urang nyanghareupan produk anu ati-ati pisan dugi ka detil anu pangleutikna, urang mendakan kotak kardus anu kuat sareng kandel kalayan bukaan samping magnét, dina gaya Smartphone Premium Range.

Nalika urang muka kotak anu mimiti anu urang tingali nyaéta bisi hideung dimana headphone dilipet sareng dijagaan, dimana éta dipasang pinuh tanpa kendor, urang ogé gaduh 2 kantong alitHiji di jero tempat nyimpen kabel sareng anu sanés di luar upami urang hoyong nyimpen dompét atanapi batré éksternal alit. Nalika urang neraskeun muka hal ieu sareng toél headphone, urang sadar yén kami kaayaan produk anu berkualitas.

 

Eusi Kygo Xenon

 

Bahan sareng konstruksi

Modél khusus ieu nyaéta tina warna kulawu hampang, langkung pikaresepeun tibatan has hideung boring anu biasana urang tingali, warna ieu dicampur sareng warna aluminium tina komponénna anu ngajantenkeun urang sadar dina pandangan heula éta téh produk anu unggul. Anu éta sanés masalahna Kygo A11 / 800, éta parantos urang analisa didieu, dimana bérésna sareng bahan-bahanna henteu dugi ka performasina.

Toél éta karasaeun kualitasna sami, keur diwangun tina kombinasi aluminium sareng plastik. Pad ceuli sareng tali sirah aranjeunna pikaresepeun pisan toél sareng aranjeunna cukup lemes pikeun ngalangkungan sési panjang bari henteu raoseun. Éta tiasa disaluyukeun pikeun ukuran sirah. Éta ngagaduhan X di luar anu hurung nalika urang ngahurungkeun sareng masihan éstétis anu modéren pisan.

Tekenan yén aranjeunna ngaraos padet pisan, duanana nalika urang ngatur, sareng nalika urang ngalipetna kanggo nyimpenna babawaan anjeun, anu kalebet dina kotak. Ieu parantos ngabagjakeun kuring salaku pangalaman kuring sareng headphone nirkabel anu tiasa dilipat anu sanés sakumaha anu kuring pikahoyong, ti mimiti creaks kana perasaan anu tiasa dicabut. Xenons ieu pasti anu pangsaéna anu kuring sanggup tés dina hal ieu. Detil anu panasaran nyaéta lokasi simbol L sareng Sunda anu khas (kénca sareng katuhu) pikeun terang posisi nempatkeun headphone dina jero bantalan ceuli, anu layar dicitak hideung.

 

kygo xenon

 

Palabuhan sareng keypad

Éta ngaapresiasi yén urang gaduh USB - port ngecas CKusabab éta standar ayeuna, tapi kuring henteu ngarepkeun kirang janten headset tina jenis ieu, kami ngarepkeun yén sésana pabrik nyandak conto. Éta kalebet kabel ngecas sareng kabel Jack 3.5 mm, Kusabab urang gaduh stop kontak pikeun nyambungkeun headphone ku kabel. Data ieu penting pisan kumargi berkat ieu, henteu ngan ukur Urang tiasa ngagunakeunana upami béak batréna dina perjalanan anu panjang atanapi kusabab aya kalepatan, upami henteu kami ogé kamungkinan nyambungkeunana kana alat naon waé kumaha waé lami, tanpa kedah peryogi Bluetooth. Tanpa hilap éta pemurni sora sok resep sambungan kabel, henteu masalah sakumaha saéna sambungan Bluetooth 5.0 ayeuna, éta moal pernah tiasa dibandingkeun sareng kabel.

Dina Ceuli katuhu urang gaduh kadali pikeun volume boh sareng pause, sakedik saklar saklar pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun pembatalan noise (ANC), hal anu kuring henteu resep dina bagian ieu, nyaéta tombol polumeu anu didamel tina silikon ditempelkeun dina jeda sareng sakedik relief, dina sababaraha waktos kuring parantos ngadamel tombol anu salah, sanaos anjeun biasa. Denyutna saé sareng henteu kendor, saklar ngabolaykeun sora pisan padet sareng diwangun saé.

 

Tombol Kygo XENON

 

Especificaciones Técnicas

  • Bluetooth : 5.0
  • Jack 3.5 mm
  • ANC : Leres
  • Otonomi : 24 jam
  • codec : SBC, AAC, aptX, aptX-LL
  • nu nyetir : 40mm
  • Tekanan sora : 98 ± 3dB
  • prekuensi : 20Hz-22KHz
  • Impedansi : 32? ± 15%
  • Otonomi istirahat : 200 jam
  • Kapasitas batré : 250 mah
  • mikropon kalayan paréntah sora
  • Kisaran nirkabel : 10 méter
  • Cocog sareng ios sareng Android 
  • beurat : 250 gram

 

KyGo XEnOn

 

Konfigurasi sareng Otonomi

Singkronisasi sareng konfigurasi

Singkronisasi headphone ieu saderhana pisan, langkung-langkung anjeun teu kedah manual instruksi, anjeun kedah nahan tombol tengah (reureuhan) dugi diterangkeun kedip-kedip biru, dina waktos éta aranjeunna milari alat anu ku kami hoyong disingkronkeun. Sakali ieu réngsé, urang ngan ukur kedah milih Kygo Xenon dina ménu setélan bluetooth alat éta anu urang hoyong kaitkeun.

Kygo ngabogaan aplikasi pikeun fit anu langkung rinci sasaruaan headphone, tapi teu acan cocog sareng Xenons ieu janten dina analisa kuring kuring henteu acan tiasa ékspérimén. Kituna kuring ngan ukur tiasa ngagunakeun persamaan anu aranjeunna bawa sacara standar, saimbang saé sanajan éta langkung nekenkeun bass, tibatan pikeun treble.

Pikeun mareumanana urang kedah waé tahan tombol tengah pikeun sababaraha detik dugi ka beureum ngagenclang, sora awéwé asup Inggris Éta bakal nunjukkeun yén aranjeunna leres pareum. Pikeun ignition sami tapi ku leutik sakedapan biru, sora anu sami bakal ngingetkeun urang yén aranjeunna aya.

 

Batré sareng Otonomi

Kami gaduh anu dermawan Batréna 250mAh, ceuk ieu sareng abdi tés dilakukeun salami 2 minggu, Kuring parantos tiasa mastikeun yén otonomi sacara praktis naon spésifikasi téknis tina tandana produk, ieu jarang kajadian tapi saatos Sakitar 20 jam putereun deui tanpa pembatalan noise aktif, abdi masih gaduh 18% batréna.

Kalayan pembatalan noise aktif otonom low dugi 14 atanapi 15 jam tina baranahan, tés kuring parantos dilaksanakeun kalayan volume antara 50% sareng 70%, otonomi henteu gumantung ngan ukur dina polumeu, ogé kana sumber audio, kualitas sora anu urang baranahan sareng sinyalna. Bisi kuring tésna parantos dilakukeun ku smartphone sareng laptop nganggo Spotify dina kualitas luhur.

Urang tiasa terang sepanjang waktos kumaha persentase batréna tina telepon pinter, dina kasus iPhone urang tiasa ningali éta sami widget Dimana anjeunna Apple Watch atanapi AirPods.

Ngajalankeun Kygo Xenon

Kacindekan sareng pangalaman pangguna

Pangalaman kuring sadayana sareng headphone ieu parantos pikaresepeun, kuring tiasa nyarios tanpa ragu éta éta headphone aktif-ngabolaykeun aktif anu paling kuring kantos nyobian. Éta headphone anu raoseun, éta henteu meresan atanapi ngaganggu pakéan, bahkan Kuring parantos kabur sareng aranjeunna sareng pangalamanana parantos nyugemakeun pisan.

Nalika ngeunaan ngararaosan sora na, kuring kedah nunjukkeun yén Xenons dirancang utamina pikeun musik éléktronik, instrumental atanapi reggaeton, kalayan bass anu cukup diucapkeun anu bakal resep kana jinis musik ieu. Sakali anjeun ngaktipkeun pembatalan noise, bass na dikirangan, langkung saé nangtoskeun lagu audio dimana sorana langkung protagonis.

Catet yén salian ti ngadangukeun musik, Aranjeunna disarankeun pisan pikeun maén gim video, nonton séri Netflix atanapi HBO, nonton pilem atanapi pidéo YouTube atanapi nelepon. Aranjeunna henteu ngagaduhan waktos reureuh (bagian anu sababaraha headphone bluetooth sangsara). Aranjeunna parantos kaeusi kalayan luar biasa dina masing-masing bagian anu kuring parantos tiasa buktoskeun.

Xenon Olahraga Lagu

Pembatalan noise tiasa dianggo hébat di luar ruangan atanapi di jero ruanganPikeun ngaktipkeunana anjeun henteu kedah ngahurungkeun headphone, kalayan pareumna anjeun tiasa aktipkeun sareng perhatoskeun kumaha cara ngalirna tina sadaya gangguan lingkungan. Sakali aktip di jero rohangan, anjeun bakal cukup diisolasi pikeun supados henteu kaganggu ku sora-sora ambien, contona televisi dina atanapi jalma-jalma anu ngobrolkeun anjeun.

Pembatalan noise di luar éta bakal ngaleungitkeun sadaya noise sekitarna kecuali sababaraha sapertos: gogog anjing, tanduk mobil atanapi knalpot motor kalayan gancang. Hal anu ngaapresiasi pikeun kaamanan

Link harga sareng pameseran

Kami nyanghareupan produk € 199 yén pikeun naon anu ditawarkeunana henteu gélo, éta dijual dina halaman wéb na, sapertos dina PENTING ti Amazon.

Naros

  • Konstruksi anu saé sareng bérés
  • Nyaman sareng gampang diangkut, kalebet pasualan
  • Kualitas sora anu saé, utamina bass
  • Gampang disingkronkeun
  • Otonomi luar biasa
  • Teu reureuh ningali eusi audiovisual

Kontra

  • Tata perenah tombol goréng
  • Éta henteu cocog sareng aplikasi Kygo
  • Sensor Deukeutna leungit
  • Bisa kalebet carjer témbok
kygo xenon
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199,00
  • 80%

  • kygo xenon
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 100%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.