Hohem iSteady Mobile + Gimbal Tinjauan

Cover Homem Gimbal

Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan salah sahiji gadget anu hasil paling akhir-akhir ieu. Utamana diantara pangguna anu paling resep pikeun fotografi sareng pidéo. Dinten ieu kami nyarios sareng anjeun dina Gadget News ngeunaan aksésori anu bakal ngajantenkeun poto anjeun, sareng khususna pidéo anjeun, naék sacara signifikan dina tingkat. Hohem's iSteady Movile + Gimbal.

Kami resep nyobian asesoris sareng gadget anu ngalengkepan smartphone kami. Kusabab ieu, nalika anu pikaresepeun sapertos urang, pikaresepeun pikeun nyaritakeun kumaha éta atanapi kumaha jalanna. Sareng tangtosna, ngawartosan naon anu paling urang resep sareng naon anu paling teu dipikaresep. Dina kasempetan ieu ti panangan Hohem, kami parantos tiasa mastikeun kumaha gampilna ngagunakeunana sareng naon anu tiasa ningkatkeun pidéo. Upami éta aksésori anu anjeun milari,  mésér didieu Hohem Gimbal iSteady Mobile + dina Amazon

Kami ngajelaskeun naon éta Gimbal

Upami anjeun masih henteu terang naon anu urang carioskeun. Sanaos éta henteu énggal dina séktor Anjeun panginten henteu acan mendakan salah sahiji hal ieu. Paranti dipaké mangtaun-taun dina industri pilem sareng televisi ayeuna datang ka smartphone urang. Normal yén anjeun henteu mutahir sareng sadaya asesoris sareng asesorisna. Komo Éta sigana anjeun ningali poto-poto anu kami nampilkeun iteuk selfieTong hariwang, kami bakal senang ngajelaskeun ka anjeun.

Sangkan urang sadayana terang leres naon anu urang carioskeun dina ulasan ieu, urang badé ngawartosan anjeun heula kanggo "pot" ieu sareng kanggo naon?. Gimbal mangrupikeun jenis platform bermotor anu dikawasa, dina hal ieu, hatur nuhun kana dewan anu ngandung sababaraha sénsor. Éta biasana ngagaduhan akselerator sareng kompas magnét. Naon anu aranjeunna kéngingkeun, nganggo a pamrograman algorithmic canggihéta ngajaga stabilitas gambar anu dicandak ku kaméra sepanjang waktos.

Homem Hand Gimbal

Maksudna sanaos gimbal kalayan anu kami nyepeng kaméra atanapi telepon pindah, nembak atanapi néwak bakal tetep stabils sepanjang waktos. The Hohem gimbal yén kami parantos tiasa nyobian ngagaduhan tilu kampak. Sanaon éta ogé biasa, urang mendakan ngan ukur dua. Asesoris anu parantos dianggo lami pikeun rékaman tingkat-propésional.

Kalayan gimbal dina panangan anjeun Kami moal gaduh deui video sareng geter atanapi gerakan ngadadak. Pidéo anu urang tiasa nyandak nawiskeun stabilitas anu tiasa ditarima bahkan nalika anu gaduh gimbal ngalih. Sakumaha urang tingali, aksésori anu pikaresepeun pisan anu beuki didirikeun dina dunya Smartphone, sareng sigana parantos sumping.

The Gimbal tina Hohem iSteady Mobile + hadir dilengkepan tilu as anu nawiskeun nepi ka 320º giliran, akselerator, kompas magnét. Produk anu dirancang supados Kestabilan gambar dina pidéo kami ogé sayogi pikeun sadayana. Mangrupikeun pangalaman pikeun ngagunakeun gimbal ieu sareng niténan kumaha berkat jinis aksesoris ieu urang tiasa kéngingkeun hasil tingkat ku ngarékam ku telepon urang.

Eusi kotak

Kasus Hohem Gimbal

Waktuna parantos sumping pikeun ningali naon anu urang mendakan dina kotak. Sakumaha urang terang, aya unboxing anu jauh langkung hambar tibatan anu sanés. Nalika urang mésér aksésori smartphone kami henteu ngarepkeun mendakan héran ogé. Janten, dina jero kotak éta Hohem Gimbal iSteady Mobile +, kami mendakan persis éta.

Salaku tambahan, saperti nu diarepkeun urang gaduh kabel ngecas batréna kalayan input micro USB. Salaku tambahan urang gaduh aksésori saeutik kanggo si Gimbal nyalira. Suku alit bisa dilipat anu ngaco dina cara anu gampang pisan dina dasar nangtung. Sareng aranjeunna urang tiasa ngagunakeun gimbal salaku tripod. Detil anu ngalikeun fungsionalitas gadget.

Ieu mangrupikeun Gimbal Hohem iSteady Mobile +

Ngawangkong ngeunaan desain alat jinis ieu rada rumit. Utamana kusabab urang sateuacanna aksésori dimana fungsionalitas ampir 100% penting. Ku alatan éta, sajaba sacara fisik ngagambarkeun gadget, urang tiasa nyaritakeun ngeunaan bahan konstruksi. Nyaéta didamel tina palastik hideung anu tahan pisan, sareng a keuna pikaresepeun sareng nawiskeun a cekelan anu saé pisan. Numutkeun ka pabrikna, bahan na bakal tahan ogé pikeun jangka panjang sareng bahkan tetes fortuitous.

Penampilanna, sapertos anu urang sebatkeun di awal, mirip pisan sareng iteuk selfie, sanaos fungsina langkung saé. Éta ngagaduhan bagian ku cecekelan pikeun dicekel ku leungeun jeung cekelan ergonomis anu mastikeun cekelan perusahaan. Urang tiasa ngendalikeun kaméra sareng sadaya pilihan na nganggo jempol sareng ramo indéks. 

dina zone frontal tinggaleun ngagunakeun jempol kami mendakan a keypad kalayan sababaraha pilihan. Salaku tambahan kana tombol hurung / pareumatanapi, "saklar" alit dimana urang tiasa milih antara poto atanapi pidéo. Sareng urang gaduh sahiji joystick anu bakal dianggo pikeun ngendalikeun gimbal sareng kaméra na.

Tombol Homem Gimbal

dina tukang ti daérah tempat diayakeunana, urang mendakan a tombol pemicu. Kalayan anjeunna urang tiasa "Tembak" poto-poto éta, atanapi upami urang nganggo modeu pidéo, ngamimitian atanapi ngareureuhkeun rékaman. Lokasi anu ngajantenkeun ngan ukur dua ramos, indéks sareng jempol, urang tiasa gaduh kontrol lengkep gadget sareng kaméra éta sorangan. Y anjeun tiasa kéngingkeun éta dina Amazon kirang tina anu anjeun pikirkeun

Pemicu Homem Gimbal

Tilu sumbu anu nawiskeun dugi ka 320º mobilitas

Di luhur, di luhur "gagang", Hohem gimbal nampilkeun tilu sumbu gerakatawa. Hatur nuhun ka de anu saé konfigurasi dumasar algoritma, Operasi na indah. Lemesna anu aranjeunna damel sepanjang waktos sahingga gambar anu smartphonena angger stabil kedah ditingali. Kalibrasi sareng gearing anu dihontal ngajantenkeun pangalaman pangguna megah. 

Di daérah anu langkung luhur urang mendakan "clamp" dimana urang nempatkeun telepon atanapi kaméra tina poto atanapi video. Cacah ku hiji pedalaman dijejeran ku bahan lemes ngajaga smartphone urang. Muka éta alat bakal kaserang tekanan sareng rékaman bakal stabil. Gumantung kana ukuran gadget anu urang "pasang" urang tiasa manjangan kampak sahingga sudut balikna henteu leungit.

Homem Gimbal clamp

Hatur nuhun kana sumbu triple na, Hohem's iSteady Mobile + gimbal sampurna ngimbangan dugi ka 320º Dengdekkeun atanapi puter. Urang tiasa ngalih sareng mindahkeun gimbal, tapi rékamanana tetep dina posisi anu paling idéal. Giliranana ogé ngahontal 320º. Anjeun tiasa ngadamel bunderan ku gagang dina panangan anjeun tanpa bagian anu kaméra ayana henteu ngalih.

Salaku tambahan, hatur nuhun ogé pikeun joystick anu urang gaduh 360º sudut pan lengkep. Sakumaha urang tiasa tingali, teu saeutik kamungkinan gadget ieu nawiskeun kami. Sareng aya seueur paningkatan anu tiasa urang anggo dina pidéo sareng poto. Sareng upami anjeun henteu terang, anjeun henteu kedah nyéépkeun artos kanggo kéngingkeunana. Di dieu anjeun tiasa mésér Hohem Gimbal iSteady Mobile + dina Amazon dina harga anu pangsaéna.

Aplikasi anu dirancang pikeun ngukur gadget urang

Hohem gimbal
Hohem gimbal
pamekar: Hohem Tech
harga: bebas

Ngagaduhan aplikasi anjeun nyalira pikeun alat anu kami anggo mangrupikeun tambah tambah. Pangalaman pangguna henteu pernah lengkep nalika urang nganggo aplikasi anu dirarancang ku pihak katilu pikeun alat. Ku alatan éta, ngagunakeun App, urang tiasa ngagaduhan aksés kana sadaya pilihan anu sayogi kalayan anu Hohem iSteady Mobile + kagungan.

Ngaliwatan aplikasi lengkep ieu urang tiasa nyambungkeun alat urang ku cara anu panggancangna sareng paling gampang. Kalayan Bluetooth diaktipkeun, aplikasi sorangan jawab ngaitkeun gimbal sareng telepon. Sakali ieu réngsé, kaméra Smartphone anjeun, sareng anu paling penting pidéo anjeun moal sami deui.

Upami fotografi mangrupikeun hal anu penting pikeun anjeun sareng anjeun hoyong langkung seueur tina kaméra Smartphone anjeun, tong pikir deui. Kami ngan ukur tiasa mamatahan anjeun gadget panasaran tur fungsional ieu, anu laun-laun janten popularitasnya. Tanpa diragukeun salah sahiji yén kami cukup untung pikeun nguji, Hohem iSteady Mobile +, bakal ngaleuwihan harepan anjeun.

Pro sareng Kontra tina Hohem gimbal

Jauh langkung gampang dianggo tibatan sigana nalika anjeun ningalna pikeun anu munggaran dina operasi.

Nampilkeun kotak bantalan ritsleting empuk khusus. Upami teu kitu éta bakal aksésoris sesah pikeun ngangkut.

Diwangun tina bahan anu pikaresepeun pikeun disentuh, nawiskeun cekelan anu saé sareng tahan.

Naros

  • Gampang ngagunakeun
  • Kasus mawa
  • Bahan pangwangunan

Ukuranana ngajantenkeun sanés alat anu sering dibarengan ku anjeun unggal dinten atanapi di jalan.

Panggunaan na pastina tiasa dipikahartos salaku terbatas kana pidéo anu ngalir, sanaos urang tiasa masihan panggunaan anu langkung seueur.

Kontra

  • Ngarareunah dibawa
  • Usability kawates

Pendapat editor

Hohem gimbal Steady Mobile +
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 65%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.