Amazon Prime naék harga sareng skala nepi ka 36 € per taun

Amazon

Éta mangrupikeun rahasia anu kabuka, sareng sigana mah éta mangrupikeun waktos. Tungtungna, rumor anu parantos ngajalankeun sababaraha bulan parantos dikonfirmasi: di fee Amazon Perdana taunan, anu daya tarik utama na nyaéta panggancangna sareng gratis sareng anu dugi ka ayeuna hargana 19,95 euro per taun, bakal ningkat ti dinten ayeuna 31 Agustus nepi ka 36 euro per taun. Seueur nasabah anu ngalanggan jasa ieu nampi email anu diantarana Amazon parantos ngabéjaan kami ngeunaan kenaikan harga ieu.

Tapi awas, sabab biaya énggal Éta henteu ngan ukur dilarapkeun ka konsumén anyar, tapi ogé pikeun anu ayeuna. Naékna parantos tanpa aya bewara sateuacanna sareng sareng tanggal anu efektif dina waktos komunikasi. Upami anjeun sanés palanggan ti Amazon Prime sareng anjeun hoyong langganan, unggah bakal dilarapkeun langsung. Tapi upami anjeun parantos gaduh langganan aktip, éta bakal gumantung kana béakna saat ayeuna tingkat anyar diterapkeun ka anjeun, sakumaha anu dijelaskeun di handap:

  • Pikeun palanggan Amazon Perdana anu énggal: ti dinten ayeuna langganan bakal ngarugikeun 36 euro per taun.
  • Pikeun palanggan Amazon Prime ayeuna: upami anjeun kedah ngabaruan kuota sateuacan 2 Oktober, aranjeunna bakal ngeusi batre anjeun euro 19,95s, sareng pamutahiran éta bakal dilarapkeun dina pembaruan 2019. Upami langganan kadaluarsana ti 3 Oktober, éta bakal diperbaharui nerapkeun tingkat anyar € 36 per taun.
  • Pikeun palanggan anu ayeuna nuju di bulan uji coba gratis Amazon Perdana: Upami saatos bulan gratis anjeun hoyong langganan, aranjeunna bakal ngahargaan 19,95 euro, panawaran paningkatan ti 2019 upami aranjeunna hoyong ngabaru

Langganan Amazon Perdana

La Kanaékan 80% dibandingkeun sareng harga sateuacanna € 19,95 Sugan éta rada skandal pikeun seueur, sanaos kusabab rumor anu ngalir akhir-akhir ieu teu tiasa disebatkeun yén éta henteu kaduga. Sanaos leres yén sakitar 7-8 kintunan sataun éta amortisasi, pikeun jalma-jalma tangtu éta panginten henteu gampang mayar € 36 sakaligus dina jasa anu aranjeunna ngan bakal ngamangpaatkeun pangiriman gratis, ningalkeun kaunggulan anu sanés sapertos Perdana Video, Prime Music atanapi panyimpenan poto anu teu aya watesna. Éta kusabab éta langganan bulanan ogé ditawarkeun, pikeun jumlah tina € 4,99 per bulan, Anu nawiskeun kami teh kaunggulan anu sami sareng taunan tapi ku pangmayaran pecahan. Éta tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu henteu mésér rutin, tapi hoyong nguntungkeun tina pangiriman gratis.

Sanaos harga naék, di Spanyol tetep rencana kulawarga henteu sayogi aya di pasar Éropa sanés, anu ngamungkinkeun ku langganan tiasa mésér sababaraha pangguna kulawarga, salaku conto. Dina kasus naon sareng bahkan ku naékna harga, upami anjeun biasana ngagaleuh sababaraha kali sataun dina Amazon, éta langkung saé mayar € 36 per taun langganan Perdana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.