Anjeun ayeuna tiasa mésér di Amazon USA ti mana waé

Amazon gaduh lab rahasia anu disebut 1492

Sareng éta perusahaan nembé muka panutupan sareng anjeun tiasa ngagaleuh sadaya produk Toko Amazon Amérika Serikat, ti mana waé di dunya. Sigana mah sagala hal diukur di Amazon sareng ku léngkah ieu ngagaleuh internasionalisasi ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan langkung ti 30 juta produk kanggo kintunan ka langkung ti 100 nagara anu béda, nyaéta sadaya produk anu ngagaduhan toko.

Sabenerna urang parantos tiasa ngagaleuh produk Amazon ti nagara sanés salami lami, tapi ayeuna pasar produk panggedéna sumping sareng di bagian internasional énggal di toko Amazon AS ieu, urang tiasa anggo dugi ka 25 jinis mata uang kanggo mayar kalayan mata uang resmi kami.

Waragad mayar sareng biaya anu sanés diitung

Jelas Amazon moal kaleungitan artos dina jinis beuli internasional ieu sareng aranjeunna moal nipu kami ku harga pajak, bea cukai atanapi anu sami. Dina hal ieu, anu urang tingali nyaéta perkiraan global tina tarif anu ditawarkeun sareng salami prosés pamayaran biaya anu diturunkeun tina pameseran urang diitung.

Hal anu sami kajadian sareng kiriman sapertos tarif sareng biaya. Pikeun pesenan kami dugi ka tanggal anu dipikahoyong, Amazon nambihan sababaraha jinis kiriman mimitian ti standar, gancang sareng prioritas, sadayana kalayan perkiraan tanggal pangiriman sareng harga numutkeun firma éta sorangan "kalapa". Logisna urang bakal gaduh tracking urutan anu sami dugi ka ayeuna.

Tulisan anu lebet kana AmazonGlobal énggal ieu dikirim sacara praktis ka sakumna dunya sareng ngaktipkeunana saderhana aksés aplikasi ios atanapi Android, aksés Setélan sareng pilih basa sareng nagara. Sakali lebet urang milih beuli Internasional sareng nampi. Ieu pikaresepeun pikeun sababaraha nagara dimana Amazon henteu "sumping" atanapi henteu ngagaduhan tawaran anu dipikahoyong, tapi di anu sanésna, sapertos Spanyol, tiasa manpaat pikeun mésér produk anu urang henteu tiasa mendakan langsung di Amazon Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.