AnkerWork B600 webcam pikeun streaming sareng telecommuting [Tinjauan]

Anker terus damel pikeun nawiskeun seueur alternatif sareng pilihan dina bentuk asesoris pikeun sadaya jinis pangguna, janten sareng pangecas MagSafe, alat sareng tangtosna, kalayan webcam, salah sahiji cabangna dimana éta paling bersinar pikeun pilihan sareng kualitas aranjeunna nawiskeun, Éta pisan sababna naha dina kasempetan ieu urang balik deui ka fray sakali deui ku produk tina tipe ieu.

Kami nganalisa jero webcam AnkerWork B600, alat anu dirancang pikeun teleworking sareng streaming, kalayan lampu, mikropon sareng speaker. Entong sono sabab éta diposisikan salaku alternatif anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun produktivitas anjeun.

Bahan sareng desain

Kaméra Anker anyar ieu ngawariskeun desain segi empat kalayan sudut anu dibunderkeun anu urang tingali dina alat-alat anu saacanna. Sanaos leres, sapertos dina "unboxings" sesa Anker, kualitasna dirasakeun ti mimiti dina tingkat konstruksi, bahkan dina asesoris sapertos kabel. Kami ngagaduhan bagian pungkur dimana kami mendakan dua palabuhan USB-C, dipikabutuh pikeun kakuatan sareng pangiriman gambar, ogé port USB-A anu bakal janten dok.. Pikeun bagian na, sakuliling dijieunna tina tékstil, mun leres ngantep kaluar sora speaker terpadu na.

Simkuring boga basa mobile anu ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun Webcam ka luhureun layar wae, jeung urang ogé bisa nyocogkeun dina dasar handap sagala jenis rojongan baku pikeun ponsel atawa kaméra, étaIeu mangrupikeun pilihan anu ku kuring dipilih saprak kuring henteu bakal nyambungkeun éta sacara permanén ka layar.

Bagian hareup pikeun lampu LED nu muka ku hinge sarta ngajaga lensa. Di sisi kami gaduh dua tombol touch pikeun mikropon sareng cahaya, hiji hal anu urang ogé tiasa ngontrol tina aplikasi éta sorangan.

Ciri téknis

kaméra ieu bogan 2K sénsor résolusi maksimum sanajan urang bisa nyaluyukeun eta nurutkeun pangabutuh urang, enya, kalawan kamampuhan 30 gambar per detik, sanaos sanés yén urang peryogi langkung damel atanapi streaming. Ukuran sensor nyaéta 1 / 2.8 inci sarta ngabogaan sistem paparan otomatis, hiji sistem kasaimbangan bodas otomatis, hiji fokus otomatis tur hiji jalma deteksi jeung fungsi tracking, nanaon deui jeung sia kirang.

Di sisi anu sanésna urang gaduh opat mikropon dua arah sareng dua spiker masing-masing 2W Pikeun nawiskeun stereo sareng sora anu jelas nalika aya paguneman, sadayana kalayan Pembatalan Echo Otomatis sareng tangtosna pembatalan sora pikeun telepon, ngan ukur sorana kadéngé. Kami nyimpulkeun yén AnkerWork B600 ieu cukup dilengkepan dina tingkat téknis, sanaos urang bakal ngobrol ngeunaan pagelaran sacara real-time engké.

Instalasi sareng parangkat lunak anu tiasa disesuaikan

Intina, Anker AnkerWork B600 ieu Colokkeun & Puterkeun, ku ieu kuring hartosna yén éta bakal tiasa dianggo leres ngan ku nyambungkeun ka port USB-C tina komputer urang. Sistem intelijen jieunan sareng kamampuan pokus otomatis kedah cekap pikeun urang sapopoé. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun mibanda software rojongan, dina hal ieu urang ngobrol ngeunaan AnkerWork yén anjeun tiasa ngaunduh gratis, di jerona kami bakal mendakan seueur pilihan, tapi anu paling penting nyaéta kamungkinan ngamutahirkeun parangkat lunak Webcam sahingga manjangkeun dukunganana.

Dina parangkat lunak ieu urang bakal tiasa nyetél tilu sudut pandang 68 of, 78º sareng 95º, ogé milih antara tilu kualitas néwak antara rupa-rupa resolusi ngaliwatan kamungkinan nyaluyukeun FPS, ngaktipkeun sareng mareuman pokus, éta setelan HDR jeung Fungsi Anti Flicker pisan metot lamun urang keur cahayana ku bulbs LED, anjeun terang yen dina kasus ieu flickers biasana muncul nu bisa jadi bangor, hal anu urang utamana bakal nyingkahan. Sanaos sadayana, urang bakal ngagaduhan tilu modeu standar gumantung kana kabutuhan urang anu sacara téori kéngingkeun maksimal tina AnkerWork B600 Anker.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun upami anjeun parantos mutuskeun kaméra ieu sayogi dina halaman wéb Anker sareng di Amazon, yén anjeun buru-buru masang Anker Work sareng nyandak kasempetan pikeun ngapdet firmware kaméra.

dina pamakéan sapopoé

Kaméra ieu parantos kéngingkeun dua panghargaan di CES 2022 sareng éta kusabab urang nyanghareupan "All-in-One", alat anu tiasa ngirangan jumlah "clunkers" anu aya dina méja kami berkat ngahijikeun aranjeunna sadayana. hiji tunggal. Salaku tambahan, éta tiasa dianggo leres di sadaya daérah, ku cara kieu, Éta parantos janten kaméra standar pikeun iPhone News Podcast mingguan dimana urang ngabagi inpormasi ngeunaan kajadian ayeuna di dunya téknologi sacara umum.

Ieu dimana éta nunjukkeun kompeténsina, khususna berkat sistem pencahayaan LED na yén urang bakal tiasa lulus antara nada tiis sareng haneut, sabab ieu anu nembé disebatkeun mangrupikeun hiji-hijina unsur pencahayaan anu dianggo.

kaméra ngabogaan VoiceRadar Upami urang mutuskeun pikeun ngagunakeun mikropon na, ieu sanés ngan ukur sistem pembatalan sora éksternal anu netelakeun kinerja telepon sareng yén dina tés kami parantos kabuktian efektif pisan pikeun ngaleungitkeun bising latar sareng ngan ukur fokus kana interlocutors. .

Sajaba ti éta, kaméra boga sistem pigura wungkul, nu teu leuwih ti hiji nurutan-up husus jalma, salawasna ngajaga aranjeunna dina foreground nu. Dina tés kami, éta parantos kabuktian éfisién boh dina tingkat pokus sareng kalayan turutan éta sorangan, hal anu kami perhatikeun dina pamekaran tugas.

Pendapat editor

Anjeun tiasa ngalakukeun kalawan AnkerWork B600 dimimitian dina 229 euro dina halaman wéb Anker, atawa langsung ngaliwatan Amazon, najan anjeun ogé bakal manggihan eta dina sababaraha titik umum diobral.

Ku kituna, diposisikan salaku salah sahiji kaméra All-in-One anu paling lengkep sareng serbaguna di pasar sarta di Actualidad Gadget urang teu bisa ngalakukeun nanaon lian ti nyarankeun eta.

AnkerWork B600
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
229,99
  • 80%

  • AnkerWork B600
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 1 2022 Méi
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • kamera
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kualitas gambar
  • Versatility sarta fitur

Kontra

  • Kedah ngawengku kickstand a
  • Harga rada tinggi

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)