Aplikasi Spotify pikeun Xbox One ayeuna sayogi

Peluncuran Apple Music ampir dua taun ka pengker, parantos ngabantosan Spotify pikeun kéngingkeun dorongan anu diperyogikeun pikeun ngamimitian tumuh kalayan gancang. Sababaraha minggu ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan data pangénggalna anu parantos diterbitkeun Spotify ngeunaan jumlah palanggan: 60 juta, inohong anu saé anu nunjukkeun kami kumaha platform naék dina tingkat rata-rata 10 juta palanggan mayar énggal unggal 4 bulan. Tapi sanaos kamekaran anjeunna ngalaman, Xbox One Microsoft henteu ngagaduhan aplikasi nyalira, aplikasi sapertos anu urang tiasa mendakan saing pangageungna, nyaéta PlayStation 4, anu parantos nawiskeun panawaran éta saprak didirikeun.

Tungtungna, sareng sakumaha anu kami ngumumkeun minggu kamari, Aplikasi Spotify pikeun Xbox One ayeuna sayogi pikeun sadaya pangguna tina konsol ieu anu hoyong ngaunduh terasrasakeun katalog lega perusahaan Swédia. Pengumuman kasadiaan nyandak deui liwat Microsoft.

Desain estetika tina aplikasi ieu Hal ieu mirip pisan sareng anu ayeuna urang tiasa mendakan duanana dina PlayStation 4 sapertos dina alat anu dikelola ku Android TV. Urang ogé tiasa nganggo smartphone urang pikeun log in sareng ngendalikeun playback boh volume ti éta.

Sapertos anu diarepkeun, Spotify pikeun Xbox One masihan kami aksés ka sadaya daptar puter urang yén kami parantos parantos nyiptakeun sareng daptar puter gim séjén. Spotify bakal ngamungkinkeun urang maénkeun musik karesep urang nalika urang maénkeun kaulinan karesep urang ngalangkungan alat sanés. Aplikasi na parantos sayogi kanggo diunduh ngalangkungan tautan ieu, tapi ayeuna dugi ka 34 nagara, kalebet Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.