Asus ROG Strix G531, laptop pikeun panglobana pamaén, urang analisa éta

Kami terang yén anu paling purist henteu ngémutan gamer "laptop", Nanging, produk ieu beuki ningkat kusabab kabutuhan sareng mobilitas sareng ningkatna kualitas komponén anu perusahaan sapertos Alienware sareng ASUS ningkat dina ieu anu dikritik pisan. tim waktos katukang. ASUS hoyong nyusahkeun kaayaan pikeun anu ngritik produk ieu. Dina kolaborasi panganyarna kami sareng ASUS, kami ngagaduhan ROG Strix G531, laptop gamer anu berkat ciri-cirina na pikeun narik seueur pengikut. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngabéla dirina sareng naon ciri utamina, tetep dina analisa kami kalayan unboxing.

Sapertos dina sababaraha waktos, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis ieu sareng pidéo anu bakal ngabantosan kami ningali kumaha jalanna komputer laptop ieu sareng kumaha ngabela diri dina sagala rupa, Éta sababna kami ngajak anjeun nonton pidéo anu janten header analisis ieu sareng ngamangpaatkeun versi tinulis pikeun detil anu dibahas dina éta. Salaku tambahan, dina kotak koméntar pidéo YouTube kami kami bakal ngajawab sadaya patarosan anjeun ngeunaan produk éta, tiasa numuwuhkeun komunitas Aktualidad Gadget kalayan Suka sareng ngabagi pidéo éta. Upami anjeun panasaran, Anjeun tiasa ngagaleuhna tina 1.199 euro dina tautan ieu ka Amazon dimana anjeun ngagaduhan pengiriman barang gratis sareng jaminan dua taun (LINK).

Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta ningali spésifikasi téknis tina laptop ieu, Kali ieu ASUS parantos masihan kami modél anu ngagaduhan generasi kasalapan Intel Core i7, grafik NVIDIA GeForce GTX 1660Ti sareng 16 GB RAM diantara tambahan anu sanés, janten urang bakal fokus kana modél khusus anu dianalisis.

Especificaciones técnicas

Spésifikasi téknis Asus ROG Strix G531
Marca Asus
model ROG Strix G531
sistem operasi Windows 10 Pro
layar 17.3 inci FullHD IPS LCD (Ultra-Lebar)
processor Intel i7 9750H atanapi i5 9300H
GPU NVIDIA GeForce GTX 1660Ti
Ram 16GB DDR4 SDRAM
Panyimpenan internal 1TB SSD
Panyatur Stereo 2.0 masing-masing 4W sareng subwoofer pasip
Sambungan 1x USB-C 3.2 - 3x USB-A 3.1 - 1x HDMI - RJ45 - Jack 3.5mm
Conectividad 2x 802.11a / b / g / n / ac WiFi - Bluetooth 5.0
Fitur sanésna Sistem quad LED
batre  Sakitar 5 jam
dimensi 399 x 293 x 26
beurat 2.85 Kg

Parangkat lunak sareng lampu ageung

Urang mimitian ku titik anu ASUS hoyong nyorot saluareun anu sanés, Mibanda kipas ganda, waktos ieu dipuseurkeun sareng gaduh dua heatsinks di tukang sareng stop kontak payun. Fans ieu langsung diluyukeun sareng kabutuhan urang ngaliwatan tombol khusus dina kibor, éta biasana ngamungkinkeun urang milih antara: Jempé, standar sareng turbo. Aya cukup béda antara modeu sareng modeu jempé diapresiasi. Éta lumayan dibuktikeun yén modeu Turbo ngahasilkeun ventilasi anu langkung épisién, tapi, pas urang nungtut langkung seueur tina komputer, éta otomatis bakal ngatur kakuatan sareng kinerja penggemar saluyu.

Urang ogé ngagaduhan "Aura", parangkat lunak anu Asus lebetkeun kana laptop sareng éta ogé ngagaduhan tombol khusus na di mana urang bakal tiasa ngahasilkeun profil operasi anu tangtu tapi sistem manajemén pencahayaan LED kasohor di luhur sagala hal, Henteu ngan ukur urang gaduh LED dina konci, tapi urang ogé ngagaduhan opat strip cahaya dina sadaya sisi laptop anu ngajantenkeun siga disko leumpang anu nyata, Tapi yén anu bungsu lingkungan «gamer» gélo ngeunaan éta, kuring ogé sakedik, kuring moal nolak.

Layar ageung sareng konéktipitas anu saé

Nalika urang ngagaduhan alat anu gaduh ciri-ciri ieu, anu ngagaduhan babandingan sareng beurat awak, panginten langkung saé milih ukuran layar anu langkung ageung, janten éndah kalayan portabilitas dina istilah ieu henteu logis. Éta sababna vérsi anu parantos kami tés ngagaduhan 17,3 inci panel ultra-lega, Maka dipasang panel LCD IPS anu nawiskeun laju Anyarkeun 144Hz sareng réspon 3ms ku 100% kisaran sRGB sareng resolusi Full HD. Langkung resolusi tiasa diarepkeun, tapi pastina bakal ngorbankeun suhu sareng kinerja alat, sajaba ti éta, 17,3 inci urang tiasa hirup sareng Full HD. Nanging, HDR sareng Dolby Vision henteu disebatkeun, kami henteu sanggup ngajalankeunana janten kami ngartos yén éta henteu ngagaduhan fitur anu pikaresepeun ieu dina pidéo pidéo anu tangtu. Kami kedah nyorot didieu anu bakal ngajantenkeun anjeun ragu naha leres-leres asalna langsung tina laptop.

  • Bluetooth 5.0
  • 1 x RJ45
  • 1x HDMI
  • 1x USB-C
  • 3x USB-A 3.2
  • Jack kombo 3.5mm (pikeun mikropon)

Dina watesan konéktipitas, urang nganggo basa anu cukup standar, teu aya kakurangan konéksi sareng aranjeunna dibagi leres antara tukang sareng sisi kénca, nawiskeun aksés nyaman sareng ngamungkinkeun sambungan langsung ka Ethernet sareng HDMI anu ngingetan urang sakali deui yén sanaos laptop, éta henteu dirancang pikeun dipindahkeun teuing. Ngeunaan konéktipitas nirkabel urang gaduh Dual antena WiFi cocog sareng band 2,4 GHz sareng 5 GHz anu dina tés urang parantos masihan performa anu saé, ogé Bluetooth 5.0, kami henteu sono nanaon, jujur.

Desain sareng ciri agrésip

Kami didamel dina plastik hideung, nyésakeun sadaya lampu di handapeunana. Éta rada raoseun, éta ngagaduhan keyboard angka na konci WASD tembus, gamer kedip-kedip. Pikeun bagian na kami ngagaduhan sandaran tangan anu saé, panginten urang tiasa nyarios yén di na trackpad bahkan leutik. Kami gaduh 360 x 275 x 26 milimeter kanggo beurat total henteu kirang ti 2,85 kilogram, sakumaha urang parantos nyarios, éta sanés hal anu paling portabel anu anjeun bakal ningali.

Abdi resep pisan laptop ieu yén parangkat lunak ngiringan fungsionalitasna sareng sanés mangrupikeun tambahan anu sanés sabab éta parantos kajantenan di mérek sanés anu parantos kami uji. Tapi di luhur sadayana, kanyataan yén éta masihan naon anu dijanjikeun na anu paling narik. Nanging, kuring parantos mendakan sababaraha titik négatip, anu paling penting nyaéta trackpad, anu sakumaha biasana kajadian sareng ASUS nyaéta leutik, teu pas sareng sareng dua tombol kalayan jalur anu teu akurat. Ieu kontras sareng perjalanan anu leres tombol sareng sésana tombol dina komputer.

Anjeun tiasa kéngingkeun éta tina 1.199 euro langsung di Amazon,Sanaos anjeun ngagaduhan rupa-rupa kustomisasi kanggo ngalaksanakeun éta pikeun karesep anjeun, pikeun éta anjeun tiasa nganjang ka halaman halaman wéb anu parantos dikawiskeun ASUS pikeun produk.

Pendapat editor

Asus ROG Strix G531, laptop pikeun panglobana pamaén, urang analisa éta
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
1199
  • 80%

  • Asus ROG Strix G531, laptop pikeun panglobana pamaén, urang analisa éta
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • software
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 50%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Pilihan kustomisasi anu hébat sareng kinerja akord
  • Sistem cahaya panasaran sareng parangkat lunak khusus
  • Sora anu kuat sareng tampilan anu éfisién
  • Kibor kualitas

Kontra

  • Trackpad henteu dugi
  • Sanaos manajemén manual, kipas banter
  • Kisaran produkna rada lega sareng berantakan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.