ASUS ZenBook Pro UX550 ayeuna sayogi di Spanyol

ASUS ZenBook Pro UX550 dugi ka Spanyol

ASUS mangrupikeun perusahaan terkenal di pasar laptop. Kisaran produk na cukup lega. Jadina urang tiasa mendakan produk kanggo profil pangguna naon waé: ti anu ngan ukur hoyong komputer pikeun otomatisasi kantor, nonton pilem, ngajawab email, sareng anu sanésna.

Modél pang anyarna anu muncul di Spanyol nyaéta modél anu parantos dipidangkeun dina édisi pamungkas Computex sareng anu namina ASUS ZenBook Pro UX550. Laptop ieu kalayan éstétika anu pikaresepeun pisan: bingkai na leutik pisan; keyboard na ngagaduhan tata ruang anu raoseun sareng ngagaduhan sasis ipis - didamel tina aluminium - anu ngajantenkeun cocog pikeun dianggo sapopoé.

ASUS ZenBook Pro UX550 payun

ASUS ZenBook Pro UX550 mangrupikeun alat anu tiasa ditempatkeun dina kategori ultrabook, sanaos leres dina sektor ieu ukuran layar biasana langkung alit. Modél Taiwanese ngagaduhan a Panel diagonal 15,6 inci.

Daya tarik anu sanés tina ASUS ZenBook Pro UX550 ieu nyaéta na resolusi layar tiasa ngahontal standar anyar: 4k. Ogé, ku kakuatan éta moal. Sareng éta dina komputer anjeun tiasa gaduh prosesor Intel Core i7. Tangtosna, generasi katujuh sareng henteu kadalapan sabab janten dina sababaraha kasus. Memori RAM tiasa dugi ka 16 GB sareng panyimpenan dibéré ku dua vérsi: 256 atanapi 512 GB (duanana SSD).

Bagian grafis tina ASUS ZenBook Pro UX550 asalna tina panangan a Kartu grafik khusus NVIDIA® GeForce® GTX 1050 kalayan mémori pidéo 4 GB GDDR5. Masalah sanés anu kedah diperhatoskeun, utamina pikeun para pangguna anu damel di jalan, nyaéta otonomi anu tiasa ngahontal 14 jam padamelan teras-terasan sareng nawiskeun pangisian daya gancang pikeun ngahontal 60% tina total muatan dina ngan 49 menit.

ASUS ZenBook Pro UX550 ieu ogé ngagaduhan spéker anu ditandatanganan ku merk Harman Kardon anu bergengsi; miceun maca sidik cocog sareng Windows Hello sareng palabuhan anu béda sapertos HDMI, USB-C, maca kartu SD, WiFi gancang sareng Bluetooth 4.2. Upami sadayana ieu parantos narik perhatian anjeun, siapkeun saku anjeun sabab harga jual na nyaéta 1.749 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.