BLUETTI ngumpulkeun $8 juta dina Indiegogo

indiegogo bluetti

Ngaran tina BLUETTI diakuan salaku salah sahiji merek hébat panyadia solusi énergi bersih. Salah sahiji produk anu paling ngagambarkeun komitmen teguh kana inovasi nyaéta stasiun listrik portabel AC500: solusi anu efektif dina kasus pareum (skenario ekstrim anu beuki dipikaresep) ogé pikeun kagiatan di tengah alam.

BLUETTI parantos ngahontal kasuksésan anu luar biasa dina situs wéb crowdfunding anu populér Indiegogo, raising 5 juta dollar dina 15 poé munggaran tur surpassing jumlah 8 juta total dina ngan 40 poé.

Kalayan tujuanana diatur sareng langkung ti kahontal, BLUETTI parantos nyiapkeun a bebas pakét kado jeung AC500 pikeun sponsor. Pek khusus ieu kalebet kabel Type-C 100W, cangkir sareng kaos oblong. Henteu ngan éta: BLUETTI ogé parantos ngajanjikeun jaminan 4 taun upami tungtungna ngahontal angka 10 juta dolar sareng garansi 5 taun upami koleksina ngahontal 12 juta.

Upami ramalanna kapendak, sakitar 95% sponsor bakal nampi unitna taun ieu (80% parantos dikirimkeun).

AC500+B300S

Kasuksésan ieu kusabab kombinasi suksés dua produk BLUETTI pangsaéna dina Indiegogo: AC500 jeung B300S, jawaban kana paménta tumuwuh pikeun énergi beresih jeung solusi panyimpen énergi.

bluetti indiegogo

The AC500 Portable Power Station jeung B300S Batre Pack gawé bareng sampurna nyadiakeun solusi énergi anu tiasa nyugemakeun seueur kabutuhan domestik urang. Cara idéal pikeun boga kakuatan dina kaayaan darurat, tapi ogé pikeun considerably ngurangan jumlah tagihan listrik urang atawa malah sagemblengna megatkeun sambungan tina jaringan.

Pikeun ngecas sistem AC500, stopkontak listrik umum cukup. Éta ogé tiasa dieusi deui tina mobil, ngalangkungan generator atanapi ngalangkungan kit tanaga surya. Ngecas pinuh ngan butuh 80 menit, anu langkung ti 3 kali langkung gancang tibatan anu ditawarkeun pesaingna.

Kombinasi AC500 + B300S ngadukung dugi ka 4.500W, sedengkeun AC500 + (x2) B300S tiasa dugi ka 8.000W. keur a sistem modular, kapasitas sistem ieu bisa ngaronjat tina 3kWh mun 36kWh ngan ku nambahkeun batré ékspansi éksternal.

Kalayan kaluaran kontinyu 5.000W, AC500 bakal nyayogikeun kakuatan anu cukup pikeun ngajalankeun AC normal, mesin cuci sareng sababaraha alat rumah tangga anu sanés. Upami anjeun peryogi langkung seueur kakuatan, anjeun tiasa nyambungkeun dua sistem AC500 ka panel utama bumi ngalangkungan switch transfer, sahingga ngahontal 10.000 W.

ti $1499

AC500 gaduh a harga pisan pikaresepeun: Éta ngan ukur $ 1.499, ngeunaan 1.525 euro nyokot salaku rujukan Nilai tukeur ayeuna. Ieu mangrupikeun investasi dasar dimana urang tiasa ngawangun sistem modular urang sorangan, nyaluyukeun kana kabutuhan urang sorangan.

Hiji conto: dina kolaborasi jeung Reliance, BLUETTI ogé geus dirancang anyar mindahkeun switch, diobral pikeun $639 (dua unit kaasup). Pilihan séjén nyaéta PV400 panel surya monocrystalline, Kakuatan 420W, pikeun ngecas stasion kalayan tanaga surya. Harga unit panel ieu 799 dolar. Hatur nuhun kana modularitas, Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyambungkeun nepi ka genep di antarana pikeun kakuatan sistem BLUETTI AC500+B300S kami dina ngan dua jam.

Kit husus ieu ditawarkeun ti ramatloka BLUETTI dina jumlah kawates, keur dijual jeung dilayanan mastikeun dina mimiti-datangna, mimiti-dilayanan dasar.

Ti ieu muncul, kampanye BLUETTI on Indiegogo terus nepi ka ahir Oktober. Upami anjeun hoyong janten salah sahiji kolaborator, anjeun ngan ukur kedah didatangan wéb sarta nyieun kontribusi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.